- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- зашто мразите чалга
ПИТАМ? Тази музика на прославя от балканите до черно море + ахтопол. Хората като чуят "България" и се сештат за чалга!! Гледам е мн модерно да мразим чалгата - защо?
Уж я мразят а всички я слушаткато дойде чалга певица да пее или турне на пайнер, стадионите не могат да поберат хората
щото бате бг-рапа е смисъла на живота.
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Аз я мразя заради ритмите и не долавям никакъв смисъл в текстовете. Влияе зле. Чалга певиците се обличат все едно, че ще ходят на плаж макар е там ще ги изгонят, щот ще си мислят хората, че са нудисти. Пеят на плейбек и не искат да си хабят гласчетата (е само някои) И това е.
Защото е долна, пропаднала, селска "музика" в която се пее само за ебане, цици, гъзове, тупалки, котенца и още куп, куп идиотщини. Не ми харесва също така мазните турски ритми които вкарват, не ми харесва да гледам полуголи курви заобиколени от 5-6 педераси, правещи се на хетеро! Не ми харесва абсолютно нищо в нея!![]()
Щото бате на никой не му е приятно некви курви и циганьори да се напъват и кълчат грозни мутри и тела докато пеят как некой чичак ги е наебал и после ги е заебал, но те са продължили и сега се ебът с много чичаци... толкова смислено! :/
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Слушайте всяква музика за кво тряя да я делите?-Аз слушам мазна чалга, метъл, бг-рап, рок и абсолютно всичко защо тряя да слушате само 1 жанр? Няя смисъл пък и е скучно да слушаш само чалга или само метъл или само рап-бахти тъпнята-Бъдете музикални курви и слушайте всичко!
Кой кога е казал, че слуша само един жанр? По-скоро един е жанра който мразим и смятаме за напълно излишен.
Мразя я заради ритмите, заради простотиите, които възпява, заради фалшивите идеали, които вкарва...И не само мразя чалгата, ами и презирам хората, които я слушат...защото няма как един трезвомислещ човек да слуша за пари, лъскави коли, изневееи, яки тупалки, цици и т.н.
Днес повчето млади хора значт кой е Азис, но не значт за Левски, Ботев, Вазов...не могат да пишат грамотно...Ето едно доказателство, че чалта ти унищожава сивите клетки.
П.С. Авторе, опровергай твърдението, като се научиш поне малко от малко на правопис, моля те.
Последно редактирано от magneticfields : 12-22-2012 на 13:29
Защото е музика за ретарди. Аз не съм ретард и за т'ва не я понасям. Получявам културен шок от нея.
Авторе, в българската азбука има една буква наречена "щ", която замества ш-то и т-то. Ей затва мразя чалгата, щот вие чалгари мръсни и на собствения си език не можете да пишете. Само смърт за такива, като вас!
А мога ли аз да попитам ТАЗИ ТЪПОТИЯ, НАРЕЧЕНА БГ РАП КАК МОЖЕ ДА Я СЛУШАТЕ?
Хора с мислене като теб ще ме пратят в Турция, като им кажа, че слушам много поп-фолк, ще заплашат някой хомосексуалист със смърт, ще обясняват надълго и нашироко как новото поколение пропадало (децата стават все по-умни, и това е научно доказано. Проблемът идва от това, че не можете да ни осигурите най-елементарна среда за развитие). Заглавието е написано така, за да провокира (както фирма "Штъркел"). И научи малко пунктуация.
Последно редактирано от dimitar., : 12-22-2012 на 14:11
Само мозъчно осакатените хора не харесват чалга.
Кой може да не харесва това?
Яко чалга маанета!
Мазна чалга и кюфтетааааааааааааааааааа аа!
Grumpy old madman
тва като зачовърка в мозъка и седмица след тва не се оправяш
чалгата беше хубава до 2003-2004-та година след тва стана пълен фъш, аз пак си слушам чалга, но стара
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не, че не съм го казвал преди, ама...
Чалгата не е стил музика, чалгата е култура и бизнес. Това се търси - това се предлага. Нищо против хората, които слушат чалга (е...ако слушат само и основно чалга бих си направил някои заключения), проблема е в чалга-културата, която е обхванала голям процент от хората и не само слушащите чалгия.
Иначе както казах, чалгата е бизнес, при това много успешен. Средностатистическия българин се интересува от битовизми (каквито се пропагандират в чалга-текстовете), харесва му да слуша музика, която се асимилира лесно и не обича да се отдава на по-задълбочени мисли.