- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Омръзна ми да живея
Някой би ли ми помогнал като ми каже как да си купя пистолет(нямам 18 годишна възраст)? Парички имам.
Не, никой не би ти казал. И какво толкова ти има на живота, че искаш да мреш? Съкат ли си? Родители и приятели (познати) ли нямаш?
има далеч по-ефикасни начини, от това да се гръмнеш.. като сте тръгнали да се самоубивате, поне проявете малко креативност -___-
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ела, аз ще ти дам. Даже пари няма да ти взимам!
ХАХАХАХА!
Станал на 16 и му писнало да живее...Да не би някое маце да те отряза в Fakebook?
Давай с готварския нож у вас,кво ще си даваш последните пари за пистолет?! Нали трябва да остане нещо и за погребението след това...
Ами давай самоубии се на никой няма да липсваш л Не мога да повярвам ,че има такива лигни по земята . Кой зане за какво глупост искаш да се самоубиваш .
Какво пък успя да видиш от живота, че да ти омръзне?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ето как. Айде, вземай се в ръце, че ставаш смешка.
''Омръзна ми да живея'' звучи като думите на някъф търтей ,който не може да си мръдне гъзеца и иска да умира .Все едно си теглил товар цял живот .Бива да има такива лигавнета ама то толкоз много .Кой знае сигурно си на 13 и някой мацка ти е теглила едни майни и айде да се самоубиваме....![]()
Е, хайде, кажи де. Кажи какво е толкова тежко и непоносимо, та да те накара да избереш лесния изход? Кажи пред какви ужасии скланяш глава и се предаваш? На улицата ли живееш? Детето ти ли е умряло? Хайде кажи с какви житейски трудности си се сблъскал, че не ти се живее повече.
Ай гледай го ти! На 16 и му омръзнало да живее. Кво? Скара се с майка си или някое маце те отряза? Я се вземай в ръце.Смешен си. Да не говорим че кат вземеш патлака няма да ти стиска да натиснеш спусъка.
Ти ако искаше да се самоубиваш вече щеше да си го направил. Нямаше да пишеш по форуми и да се вкарваш във филми.
А не искаш да си кажеш причините защото и ти самият знаеш, че проблемът ти далеч не е толкова сериозен, колкото се опитваш да го изкараш. Греша ли? Обори ме тогава.
От кой град си и колко пари имаш?
"An intelligent person does not need the promise of heaven to see the merit in good deeds."
Follow me @Une vie d'excellence
Абе...ако си искал да се самоубиеш,до сега да си го направил.Кви са тия претенции с пистолет?Ти така можеш да си търсиш докато остарееш и умреш от старост.
Ей тия лапетии като започнат да се превземат ... Един як бой ти трябва на теб,мъжка п*тко
Както казаха по-горе ако наистина искаше да се самоубиеш вече щеше да си го направил,а нямаше да чакаш отговори в някакъв тийн-форум.Има толкова много по-лесно изпълними начини да го направиш,а парите,които ще дадеш за огнестрелно оръжие на черно може да оставиш на вашите за да си помогнат малко с разходите след това.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Искаш да се самоубиваш или да си имаш пистолет просто така за кеф, да гърмиш с него по Нова година :d ? А щом нямаш 18 ще трябва да почакаш, ако бързаш да умираш пробвай добрия стар метод с прерязването на вените..
Имам преиятели без едно око или с 2ра степен изгаряне по тялото. Хора , които са загубили много близки за тях хора- родители и т.н. , други пък си загубиха къщата и всичкото имущество. Никой от тях не е тръгнал да се самоубива, всички гледат позитивно на нещата и продължават напред.
Вместо да мислиш глупости си намери някакво занимание да те развлича и да ти минава времето, че тази ваканция на много от вас хич не ви се отразява добре.
И да, както вече ти казаха, ако искаше да мреш, вече да си го направил/а пистолета не ти е единствената възможност. Просто имал липса на внимание и си намери лесен начин да си го набавиш. Само дето не постигна целта си, не намери 100 човека, които да те съжаляват.
И за това го търсиш в тийн форум? Айде, моля ти се.
Видял си много от живота, ама друг път. Бас държа, че е свързано с гадже или някой семеен проблем. Ще поживееш още малко и ще видиш, че света не свърша с първия проблем, с който се сблъскаш.
Пистолет искал. Лигльо.
Ако толкова ти се умира, вземи си хапчета, по-евтино ще ти е. А и много високи сгради има, които ще са ти напълно безплатни.
Макар, че съм далеч от мисълта, че наистина искаш да слагаш край на живота си. Поредният без работа, който търси внимание и съжаление от непознати.
И спря да се върти за миг земята..
Истината е, че живота наистина няма "смисъл" да се живее, но откъде идва потребността живота да има смисъл? Защо трябва да има смисъл изобщо? Идеята за смисъл идва от егото, и идентифицирането с ума, което води до всички състояния на щастие, мечтаене, удовлетвореност или пък обратното - страдание, апатия, депресия. Това са все състояния свързани с ПОЛУЧАВАНЕТО на нещо от външния свят.... но първо задължително тези неща трябва да се ИДЕНТИФИЦИРАТ от ума като добри-лоши, нужни-ненужни, важни-маловажни... А ИДЕНТИФИКАЦИЯТА на тези неща от ума т.е. "разчитането" им от индивида като добри или лоши преминава през концепцията на АЗ-ът. Без АЗ, няма страдание, няма депресия, няма щастие, няма мечти, няма болка, няма удовлетворение... Трябва да има "АЗ", който да приема тези усещания и да се изживява чрез тях. Защото докато тези процеси във външната среда не се ИДЕНТИФИЦИРАТ като добри или лоши, те са буквално нищо. Болката сама по себе си е просто физично усещане, но вече преминала през АЗ-ът се превръща в страдание, защото страданието има нужда от приемник, има нужда от "страдащ", за да се възприеме като "лошо".
Също както Физиологичното усещане(каквото и да е) има нужда от рецептор в тялото за да се усети, така и психологичното усещане(емоция) има нужда от "приемник" - в случая този приемник е психиката - психиката идентифицира околната среда като добра или лоша.Но именно "АЗ"-ът е този, който се идентифицира и възприема тези усещания за "свои". Всичко това преминава през АЗ-образа. Трябва да има "Някой", трябва да има "АЗ", за да може да има страдащ, радващ се, тъжен, щастлив или каквото и да е друго изживяване.Самото изживяване не е нищо, ако няма кой да го изживява. Естествено това са само психични усещания и реакции, но за масовите хора, които се идентифицират и определят с тях, това е целият им живот.За него те живят, са него си говорят, това ги интересува. Масовия, "малък" човек не прави разлика между себе си и това което изживява.... затова и изживяванията му са толкова важни. Затова и е цялото вечно търсене на щастие и отричане на нещастието. А цялото е една детска игра - игра на сенки и образи в ума на "изживяващия се"(без значение дали се изживява като щастлив или депресиран).
Темата образува много интересен контекст, който предизвика реакциите именно на "изживяващите"(най-вече на "щастливите" и "борещите се в живота"). Когато някой каже, че му е омръзнало да живее, тези които "обичат" живота и се определят изцяло чрез жалкото си физическото съществуване и всичките му псевдо-радости и стимули, веднага му се нахвърлят. И естествено тук се намесва въпросът, защо толкова хора, които очевидно не искат да се самоубият, отговарят в темата на потенциален самоубиец. Ако толкова обичате да живеете и се радвате на живота защо ви е потребно да отговаряте в такава тема, че пък и да пишете цял куп от клишета - как живота бил нещо голямо и трябвало да се живее, а всеки самоубиец е глупав? Моята теория е, че това ви определя. Обичате си физическото съществуване, то е едно от нещата които ви определя като "личности" - а когато някой ви го нападне, вие се чувствате длъжни да го защитите. Не толкова за да убедите някой друг, а за да убедите, затвърдите и защитите собствената си идентификация, собственото си "АЗ", което се определя чрез нещо толкова просто и незначително като живота(във физиологичен смисъл). Затова е и по принцип цялото наддумване във форумите... Постоянното предоказване и спорене - хората се чувстват длъжни да защитават своите ЕГО-изживявания... за тях това е важно, това ги определя, без него те са нищо.Такъв е светът на малките хора....
По темата: Оръжие можеш да си купиш нелегално, ако познаваш точните хора. Разпитай ако имаш приятели дилъри, или такива, които познават дилъри. Често те знаят и могат да намерят хора, които продават оръжия.
Последно редактирано от Doom_Stalker : 12-29-2012 на 19:17
Ти сериозно ли?Ква е тая причина ,че да искаш да мреш?Бори се докрай!!!Ебаси смисъла в живота..да си купиш пистолет и да се гръмнеш.Къде ти е мозъка?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.