.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София

Кое най много харесвате в жените?

глеам,че има темата за мъжете,та ми е интересно какво мислите за жените

Интелект, обноски и чар

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Oчите, лицето и краката

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нищо,че съм момиче ,аз също се заглеждам и :
    Поведението, да се държи като дама, а не да излъчва евтиния , в смисъл на лесна и проста, достъпна за всеки. Прави ми впечатление поддържана ли е и начина и на говорене,защото ако е красива и симпатична мадама, най-лошото ще е да говори вулгарно и/или с много натрапчив диалект.
    maDamn

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    няма ли сиво вещество майка...ако ще да е най-голямата красавица всичко се губи,външността омръзва после като не можете да си кажете 2 приказки за какво ти е?

Интересно ми е, ще следя темата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на sexy15
    Очите, това как се облича (дали е стил 80-те или курвенски) и характера може би, много мразя някое момиче да се лигави .

1.Поведение-да не псува, да не се държи като мъж, да знае какво може и не може да се прави и говори на различни места
    2.Дали е поддържана-мазна коса, косми...не, мерси.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Нежна кожа, хубава стойка, наляти гърди в комбинация със стройна фигура. Големи очи и изразителен поглед. Тънко чувство за хумор и стил.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Интересно ми е, ще следя темата.
    и аз

Аз искам да има сини очи да ме кара да се смея да е добра и да не е много дебела
    1234

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Задник, крака и лице
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    През зимата да ме топли, а през лятото да ми пази сянка. Не искам да е забавна, предпочитам гласчето да не и се чува, а още по-добре е и тя да не се вижда, да е като сянка в престилка пред печката.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Всичко харесвам в тях. Нали все пак са жени… какъв е тоя въпрос. ^^

Eпа... Кот'ту много ясно

Повече от фен Аватара на sexy15
    Особенно ако са джобни гадженца

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    курвалъка

Супер фен
    Ако е само до външния вид - харесвам момичета/жени, които имат женствени лица (не мога да го опиша с думи - те просто ми грабват погледа и това е ). По принцип се заглеждам предимно по светооките жени (синеоки, сивооки & зеленооки), но в редки случаи - и по момичета/жени с тъмни очи. Пример: онзи ден, когато се регистрирах в сайта, поразгледах темата със снимките и мога да твърдя, че ShtrudeL - модераторката на форума, ми е супер симпатична на външен вид (поне от снимките й, които видях тук)!

Такаа, продължавам с това, което ме привлича - харесват ми момичета/жени със стил и фигура (не твърдя да са с измъчен вид, като манекенките, а да имат някакви стройни пропорции на тялото). Не си падам по жени високи колкото мен или по-високи (аз съм 180 см.) и/или над 65 кг., и то в случай, че са към 175 см., ако са по-ниски - към 50 кг., макс. 54-55 кг. (аз съм към 78 кг. и мнението ми е, че след като е по-ниска от мен, не ми се иска момичето да ме гони по маса).

По отношение на гърдите - повече ме привличат момичетата с по-малки гърди, но се радвам и на такива с по-голямо деколте. Но не съм цицоман.

Това бе до външността, сега за поведението:
    Не ми е особено приятно, когато момичето е като обществена тоалетна и през него са "минали" повече от 10-ма. Това ми подсказва, че май май то не става за по-дълготрайна връзка. И все си мисля, че когато стане някой ден майка - няма да бъде добра такава.
    Не че нещо - но за мен това не е поведение на една бъдеща (във времето) майка. Падам се по-консервативен тип, т.е. повече моралист. И в този ред на мисли - не смятам, че момичетата имат повод за гордост, ако са ги лашкали повече от 10-15 човека, или са прави тройки, четворки, осморки и т.н., а особено когато по закон същите "Лолитки" все още се причисляват като "деца"...

За да не досаждам на аудиторията в сайта, мисля да спра до тук.

Град
    столично парче
    ти си бил голем философ беее

Супер фен
    явно

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    цицицицицицици ^^

Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    цицицицицицици ^^
    ама да са хубави и стегнати, а не някви увиснали чорапи или презрели любеници..

Ще се изкажа само за външния вид, че за другото няма да ми стигне цяла нощ.
    Като видя някое момиче на улицата, първо се заглеждам в тялото: крака, дупе, гърди. Падам си и по готини и релефни кореми, ама ги гледам във фитнеса, не на улицата. Като имам шанс да я видя от по-близко гледам очите, устните, зъбите и лицето като цяло.
    Държанието и характера трудно мога да преценя по един преглед, но по начина на обличане понякога се разпознава какво е момичето отвътре. Ся, на някои им личи от 100 км колко са прости.

Голям фен Аватара на chushkopek
    В 2:50 стига да ми прилича на легло, ще я харесам.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    няма ли сиво вещество майка...ако ще да е най-голямата красавица всичко се губи,външността омръзва после като не можете да си кажете 2 приказки за какво ти е?
    прав си, обаче идва момента с притеснението
    излизате на среща,всичко 6, обаче мацката е спряла, зацепила на 1 момент и не може да ти каже нищо поради тая причина
    как ще реагираш? би ли й дал втори шанс или не? повечето не биха. Бият й шута и толкова.

иначе стила на обличане, походката, поведението като цяло, дали е по-спокойна или по-агресивна, коса, грим, дали са подходящи за случая, дали се е прекалило с тях..всичко ми прави впечатление , не знам, много по-критична съм по отношение на женски
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си