- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое най много харесвате в жените?
глеам,че има темата за мъжете,та ми е интересно какво мислите за жените
Нищо,че съм момиче ,аз също се заглеждам и :
Поведението, да се държи като дама, а не да излъчва евтиния , в смисъл на лесна и проста, достъпна за всеки. Прави ми впечатление поддържана ли е и начина и на говорене,защото ако е красива и симпатична мадама, най-лошото ще е да говори вулгарно и/или с много натрапчив диалект.
maDamn
няма ли сиво вещество майка...ако ще да е най-голямата красавица всичко се губи,външността омръзва после като не можете да си кажете 2 приказки за какво ти е?
Интересно ми е, ще следя темата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Очите, това как се облича (дали е стил 80-те или курвенски) и характера може би, много мразя някое момиче да се лигави .
1.Поведение-да не псува, да не се държи като мъж, да знае какво може и не може да се прави и говори на различни места
2.Дали е поддържана-мазна коса, косми...не, мерси.
Нежна кожа, хубава стойка, наляти гърди в комбинация със стройна фигура. Големи очи и изразителен поглед. Тънко чувство за хумор и стил.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз искам да има сини очи да ме кара да се смея да е добра и да не е много дебела
1234
През зимата да ме топли, а през лятото да ми пази сянка. Не искам да е забавна, предпочитам гласчето да не и се чува, а още по-добре е и тя да не се вижда, да е като сянка в престилка пред печката.
Всичко харесвам в тях. Нали все пак са жени… какъв е тоя въпрос. ^^
Ако е само до външния вид - харесвам момичета/жени, които имат женствени лица (не мога да го опиша с думи - те просто ми грабват погледа и това е). По принцип се заглеждам предимно по светооките жени (синеоки, сивооки & зеленооки), но в редки случаи - и по момичета/жени с тъмни очи. Пример: онзи ден, когато се регистрирах в сайта, поразгледах темата със снимките и мога да твърдя, че ShtrudeL - модераторката на форума, ми е супер симпатична на външен вид (поне от снимките й, които видях тук)!
Такаа, продължавам с това, което ме привлича - харесват ми момичета/жени със стил и фигура (не твърдя да са с измъчен вид, като манекенките, а да имат някакви стройни пропорции на тялото). Не си падам по жени високи колкото мен или по-високи (аз съм 180 см.) и/или над 65 кг., и то в случай, че са към 175 см., ако са по-ниски - към 50 кг., макс. 54-55 кг. (аз съм към 78 кг. и мнението ми е, че след като е по-ниска от мен, не ми се иска момичето да ме гони по маса).
По отношение на гърдите - повече ме привличат момичетата с по-малки гърди, но се радвам и на такива с по-голямо деколте. Но не съм цицоман.
Това бе до външността, сега за поведението:
Не ми е особено приятно, когато момичето е като обществена тоалетна и през него са "минали" повече от 10-ма. Това ми подсказва, че май май то не става за по-дълготрайна връзка. И все си мисля, че когато стане някой ден майка - няма да бъде добра такава.
Не че нещо - но за мен това не е поведение на една бъдеща (във времето) майка. Падам се по-консервативен тип, т.е. повече моралист. И в този ред на мисли - не смятам, че момичетата имат повод за гордост, ако са ги лашкали повече от 10-15 човека, или са прави тройки, четворки, осморки и т.н., а особено когато по закон същите "Лолитки" все още се причисляват като "деца"...
За да не досаждам на аудиторията в сайта, мисля да спра до тук.![]()
явно![]()
Ще се изкажа само за външния вид, че за другото няма да ми стигне цяла нощ.
Като видя някое момиче на улицата, първо се заглеждам в тялото: крака, дупе, гърди. Падам си и по готини и релефни кореми, ама ги гледам във фитнеса, не на улицата. Като имам шанс да я видя от по-близко гледам очите, устните, зъбите и лицето като цяло.
Държанието и характера трудно мога да преценя по един преглед, но по начина на обличане понякога се разпознава какво е момичето отвътре. Ся, на някои им личи от 100 км колко са прости.![]()
прав си, обаче идва момента с притеснението
излизате на среща,всичко 6, обаче мацката е спряла, зацепила на 1 момент и не може да ти каже нищо поради тая причина
как ще реагираш? би ли й дал втори шанс или не? повечето не биха. Бият й шута и толкова.
иначе стила на обличане, походката, поведението като цяло, дали е по-спокойна или по-агресивна, коса, грим, дали са подходящи за случая, дали се е прекалило с тях..всичко ми прави впечатление , не знам, много по-критична съм по отношение на женски