.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Харесвам едно момиче,но..

Моят проблем е ,че харесвам едно момиче,но тя е по-голяма от мен с 1 година т.е. значи е на 14 аз на 13..
    Излязохме 1 път,говорихме си за всякакви теми ,усмихваше се и т.н.След това ми дойде смелостта и я питах дали иска да сме повече от приятели и тя ми отговори,че е била наскоро със друг и не е готова за друга връзка,та мисълта ми е на
    втората среща , която мисля да е след 1-2 седмици ,за да се успокои малко от "ВРЪЗКАТА КОЯТО Е ИМАЛА НАСКОРО"
    да я целуна ли или просто да си говорим както на първата среща..

Моля дайте някакъв съвет.

Мега фен Аватара на ameli
    Според мен е било мил начин да те отреже. Според мен не се натрапвай и не таи някакви огромни надежди, въпреки, че след време може и друго да реши. Ако се чувстваш сигурен - опитай, успех

Отговорът ,който трябва да чакаш е "ДА". Всичко друго е просто отрязване!

Цитирай Първоначално написано от Mr.Killer Виж мнението
    Отговорът ,който трябва да чакаш е "ДА". Всичко друго е просто отрязване!
    Може ли да питам защо мислиш така?

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Забавно е,когато прочета за 13-14 годишни,които са имали "връзки" и "не са готови за следващ".
    Голям филм.
    Според мен те е отрязала деликатно.Човек или иска,или не.
    Излизай си с нея без да го мислиш толкова.Излезте при първия удобен момент,пък може и да стане някога... опознайте се добре първо.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Според мен просто деликатно ти е казала, че няма шанс с нея. Дори и така да е, няма да е преодоляла скорошната си връзка само за седмица - две. Ще й отнеме време, особено ако връзката е била сериозна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си