- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой ползвал ли е това и какви са ви отзивите? Пробвах една мостра и ми хареса ама пак да питам, че от мостра трудно да се разбере кой знае какво. Май единственото, което раьбрах е, че с моята четка се блендва долу-горе добре. Даже са ми нацелили и цвета, бтв, като са ми носили мострата... <3 И има ли други места, на които е с различна цена? Да не се хвърля веднага на това, а после да излезе, че е завишен, например? Ще направя и още един рисърч, де ама нямам много време преди предния да свърши тотално. Кожата ми е суха, понякога се и изприщвам, имам адски сухи участъци и като цяло - чувствителна си е.
Другото, към което клоня, е Катрис HD нещо-си, който описват като втора кожа.
и в тази тема да питам Д:
наскоро си купих тази основа за грим:
http://beautyjagd.de/wp-content/uplo...ral-primer.jpg
/ alverde mineral face primer *shimmering rose* /
имате ли идея как се нанася? въобще има ли някаква техника?
продуктът излиза чрез въртенето на долната част на опаковката
// имам чувството че като нанасям с пръсти или директно със стика върху кожата не се получава равномерно
та затова питам ДД:
Последно редактирано от lunacy : 11-24-2016 на 19:46
изтрая точно до днес, и по-точно до преди 20тина минути
той почна да загаря още преди седмици ма се миеше лесно
и ся от предния път така загоря че си остана и след сегашното готвене просто умря
всичко си залепва от раз при това с олио
са не знам как ще го шкуря и с кво (след яйца)
Някой да знае какъв вид глина трябва да си взема за изработката на чашки, чинийки и подобни съдове?![]()
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Аз съм си взимал от кауфланд бяла глина.. не си заслужава.. скъпа ми излезе като знам че по някои пазари на женския на пример в София има много по-евтина и качествена ..а може би и от някоя по-голяма книжарница..
Някой може ли да препоръча хубава боя за коса, по възможност нито да ми падне цвета на следващото къпане, нито да ми опада косата. Боядисвам се в червено, като последно, когато се боядисвах сама ползвах боя на Шварцкопф в цвят скарлет, който беше страхотен, обаче е много силна тая боя и ми пада косата страшно от нея... та, да... някакви предложения?
Извинете за тъпия въпрос но някой може ли да ми каже как да задам въпрос като тема или дори да не е въпрос просто някаква тема ?
Дрийм, като се боядисвах, бях доста доволна от Велатон.
квак
Да разбрах малко след като зададох въпроса но благодаря все пак![]()
Чудя се за спирала.. коя от двете е по- хубава Maybeine Lash Sensational или The one 5 in 1 Wonder Lash на Орифлейм...
Чувала съм добри отзиви за тази на мейбълин. Не бих заложила на другата.
Какво мислите за козметиката на сефора?
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Аз тр ти кажа че си бях взел от тези четки за зъби по 4 броя от евтините и да, наистина много бързо се изхабяват. Ама мисля че са доста рентабилни отколкото скъпите. Даже ще си взимам от тях, но само не помня от къде ги взех.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз много харесвам матовите червила на сефора и се чудя дали и останалите им неща са така сполучливи. И по-специално, търся си фдт и коректор. В момента съм с един на ла рош, който е г/д ок, но не мога да го харесам. Бях пробвала мостричка на мусът им и беше мееега, даже моя цвят, помолих майка ми да ми го вземе и тя купи коригиращия :/ та, не искам вече ла рош. Фдт-ът да е некомедогенен, да има слънцезащита поне 30, да не лъсва и да е покривен. Съществува ли такова животно? А коректора да крие добре тъмните кръгове и да не се събира : | хелп.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Абе, момиченца и момченца, трябва ми крем за лице, че моя свърши. Бях с един на Микса за суха кожа (такава си ми е и да - дехидратира се отвреме навреме), с по-големия процент хидратиращи вещества. Много-много-много се харесахме, но ми смърди малко гадничко и искам да сменя. За предпочитане са по-евтините неща, нямам намерение да давам луди пари за нещо, което я харесам, я се обрина, щото съм с чувствителна кожа.
квак
литър мляко е лев и петдесет
взимаш 20 литра и си пълниш ваната
след това пъхаш ваната в хладилника
за да не се развали млякото