.
Отговор в тема
Страница 430 от 436 ПървиПърви ... 330380420426427428429430431432433434 ... ПоследнаПърви
Резултати от 10 726 до 10 750 от общо 10898
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Много важен въпрос- Има ли програма която да търси имената на песни както телефоните, нещо като TrackID примерно но за комп?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    шазама казва electrobrain - lime (original mix)

Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    шазама казва electrobrain - lime (original mix)
    и шазама ти толкова си може, не е тя ест, ма ти кога го видя
    знаеш ли що го изтрих

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    той да не е мой шазама бе? опитвах се да помогна
    не знам що го изтри

търсих я половин час
    а то в описанието пишеше коя е песента тцтцт иначе от тоя lime си дръпнах 2

Супер фен
    Аз, преди месец-месец и нещо, си купих от Lidl ел. четка за зъби - някаква марка "Nevadent" - с презареждаща се батерия. Зарежда се безконтактно на док станция. Седи си все още в кутията, щото износвам старата обикновена четка - http://www.aquafresh.bg/Hd (Aquafresh® High Definition™ White Medium). :]]]
    Когато си купувах електрическата се сетих, че след време 8-те включени в пакета сменяеми глави ще се изхабят и може би няма да намеря за в бъдеще нови, то затова с четката си купих допълнителна кутия с 8 резервни глави. Ако не ме лъже паметта - четката струваше към 32 лв., а резервните глави - 8-9 лв. Някъде към 40-45 лв. ми излязоха.

Ел. четката има три режима на работа:
    * 1. Clean: deep cleaning (approx. 6800 movements/min)
    * 2. Soft: gentle cleaning for sensitive areas
    * 3. Pulse: stimulating gum massage.

Като приключа с обикновената четка, ще премина на електрическата. :]

абе 40 лв за четка, ненормален ли си
    ето че сам казваш че то е ясно че няма да намериш глави на тая измислена марка
    в такъв случай се тръгва от консумативите, проучва се в бгмама кой кво пише както аз си проучих за прахосмука (която ще ми се яви фейл именно защото всичко му е хубаво но няма консумативи, т.е. 260 лв за 1 година ползване нещо не ми се вижда изгодно и по тая логика тр да го хвърлям, просто няма филтри, а хепа филтъра го гледам че е черен от вътре, скоро ще се задръсти, единствения ми вариант да не я хвъля е да приспособя някакъв друг филтър да кажем на филипс но нали размера не пасва и трябва да дупча, видирам, лепя и приспособявам с някви допълнителни дървени детайли новия филтър към тялото на прахосмука ама как и да е)

Супер фен
    Какво недоумяваш? За 40-45 лв. четката в момента ми има 16 глави. Ако видиш клиповете в youtube ще видиш, че при нормална употреба след 2 месеца косъмчетата на главата почти не се разпачетосват... Но нека да не завишавам месеците и да приемем, че на 2 месеца главите трябва да се сменят. Е - 32 месеца (почти 3 години).

Оная обикновената четка, с която съм в момента, струва към 5 лв. На четири месеца да я подменям, то за 3 години ще подменя към 9 четки, които с цена от 5 лв. - пак ми излиза същото.

Ако трябва да съм честен - четката (откъм цена) си е екстра. Виж - преди 6 години се минах, като си взех gillette fusion power phenom (още тогава самата самобръсначка струваше 20 лв.). Но проблемът не е в нея, а в ножчетата за нея - 4-ри ножчета (в момента) струват... 32-34 лв., т.е. по около 8-9 лв. на ножче.
    Е, логично - спрях да се бръсна с нея. Вместо това си карам с "еднодневката" gillette blue 3 (струваща 2-3 лв.). :]]]

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Много ви благодаря за включванията. Май се отказах от електрическата. С обикновена посмъртно не мога да изкарам препоръчителните три месеца, кво остава за четири. Явно наистина чегъртам яко хд

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    не се подвеждай по американските филми
    Че то това означава телевизора ѝ да ръждяса !
    Нали си купих прахосмукачка преди много месеци, някои ще помнят
    Помним, помним... ! Аз помня и какво ти казах, а ти не ме послуша !
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    то тея могат да си сменят главите. въпросът ми е дали си заслужава, защото при мен обикновените се разпльокват много бързо и нз дали с електрическа ще е така.
    Електрическите ще се "разпльокват" още по-бързо, като ще даваш и повече пари. Според мен не си заслужава и бих те посъветвал приятелски да не си взимаш такава, колкото и странно да ти се струва ! Рънъра не ме послуша и виж докъде стигна !
    и това дето говориш че за седмица ги скапваш е глупост, тука говорим за месеци не преувеличавай, всеки си има четка и знае
    дори и грозния, карай че я ползва веднъж седмично
    За около месец-два най-много се скапват, ползвам я всяка вечер (сутрин не - няма смисъл) !
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    ...след време 8-те включени в пакета сменяеми глави ще се изхабят и може би няма да намеря за в бъдеще нови, то затова с четката си купих допълнителна кутия с 8 резервни глави. Ако не ме лъже паметта - четката струваше към 32 лв., а резервните глави - 8-9 лв. Някъде към 40-45 лв. ми излязоха.

...

Като приключа с обикновената четка, ще премина на електрическата. :]
    Сметни колко ти излизат разходите за година с ел-четка и с обикновена и ела пак !
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Оная обикновената четка, с която съм в момента, струва към 5 лв.
    Много обикновена четка за цели 5 лева !

Мега фен Аватара на tori
    За какви четки става въпрос, да попитам? Ако може, де. За зъби?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    За какви четки става въпрос, да попитам? Ако може, де. За зъби?
    Ако питаш за моите четки за зъби:
    - ето обикновената (тая дето е с изцяло ръчна механизация ) - http://www.aquafresh.bg/Hd (Aquafresh® High Definition™ White Medium)
    - това пък е електрическата: https://www.youtube.com/watch?v=1TjsZhlYM3c (има субтитри на англ. език).

Мега фен Аватара на tori
    Не, не. Не питах баш за твоите, а за какво точно говорите, щото не бях прочела ама сега ми се изясни. Вярно, има ли смисъл в тва? Чисто информативно, не смятам да си вземам.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ште сам на сватба другата седмица и ште сам с далга рокля по мен и как мислите дали по добре с без бельо или с бельо.Прашките личат а като сам без личи че сам без

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Помним, помним... ! Аз помня и какво ти казах, а ти не ме послуша !
    Рънъра не ме послуша и виж докъде стигна !
    за какво говориш бе глупи? не знам дали си ми прочел питането, липсва ми консуматив-хепа филтър, нямам никакъв проблем с прахосмукачката и бих си купил филтър ако намеря, със стария ще карам още поне няколко месеца което прави по 1 хепа филтър на година и по 1 торба на година щото циклона обира всико (не всичко щото хепата ми е черна яко, което значи че сработва дори и да е нисък клас хепа която изхвърля 15% прах по-малък от 0,3 микрона, т.е. поради ниската цена от 15лв предположих че е хепа10 което е най-нисия клас от хепите)
    няма как да се ме посъветвал да не си купувам тоя прахосмук щото няма как да си знаел че няма филтри

За около месец-два най-много се скапват, ползвам я всяка вечер (сутрин не - няма смисъл) !
    ти си толкова гнусен и нехигиеничен и очакваш някоя жена да те погледне
    писнало ми е от такива гнусари колеги като тебе с миришешту сутрин усти и да ми се надвесят над главата да обсъщдаме нещо, и то са дърти, чудя се на къде да гледам, ма като дъхне няма измъкване
    и то бюрото е до стена а те идват от свободната страна, много пъти съм се чувствал като в капан от такива миризливци
    дъвката която не си купуваш няма да ти помогне мойто момче

обадиха ми се да ми кажат че са намерили заместител който пасва като размери

Град
    София
    не знам дали си ми прочел питането, липсва ми консуматив-хепа филтър, нямам никакъв проблем с прахосмукачката и бих си купил филтър ако намеря...
    няма как да се ме посъветвал да не си купувам тоя прахосмук щото няма как да си знаел че няма филтри
    Не помниш Трънчо - посъветвах те да си купиш прахосмукачка с друг принцип на действие . Тогава механичния филтър нямаше да се налага да обира всичко и нямаше да ти се налага да го сменяш толкова често . Нямаше да се налага да купуваш и торби.
    ти си толкова гнусен и нехигиеничен и очакваш някоя жена да те погледне
    писнало ми е от такива гнусари колеги като тебе с миришешту сутрин усти
    Лошият дъх идва ако не си мил зъбите си вечер и ако не си ял сутрин (или в последните 6+ часа)! Лош дъх може да бъде предизвикан и от други неща, но да не навлизаме в толкова подробности, които ти едва ли разбираш !

Аз съм много по-чист и хигиеничен от поне едно 90% от хората. Поддържам отлична хигиена и не мириша !
    обадиха ми се да ми кажат че са намерили заместител който пасва като размери
    Айде честито все пак !

Аз съм много по-чист и хигиеничен от поне едно 90% от хората. Поддържам отлична хигиена и не мириша !
    няма как да кажеш такова нещо ако не си миеш зъбите сутрин, цялата ти уста е спарена и ужасна направо ми се струва ужасно
    тва за коегите е покъртително, един път съм сънувал кошмари че гецата пак ще ме заклещи на компа и енергично ще ми говори поне 5 минути а аз направо умирам
    а тва са женени хора, представям си жените им кви са долни

ама чакай малко ти и на такава с воден филтър пак имаш хепа, ако тва си ми бил казал, но аз ти казвам че водната не е удобна аз мойта си я лашкам и вдигам както си искам, торбата след година ще е пълна на 5 процента и бих си я сменил просто щото струва левче примерно и по нея има слой фин прах а не е пълна с нищо, а хепата ще го сменям веднъж годишно и е 115 лв което едва ли е проблем, и е доста интересно какъв ужасен прах задържа защото не може да го видиш физически а си е просто черно, направо не знам какъв въздух дишаме, уж организма се чисти но аз нито храчки имам нито кашлям а и пуша

Град
    София
    ама чакай малко ти и на такава с воден филтър пак имаш хепа
    Има, ама през нея минава много по-малко прах, защото водата задържа много повече от който и да е механичен филтър !
    ...цялата ти уста е спарена и ужасна направо ми се струва ужасно
    ... а и пуша
    В такъв случай, твоят дъх е не 100%, а 1000% по-лош от моя, ако ще да си миеш зъбите и по 10 пъти сутрин !

Трънчооо... май пак си пил вода от аквариума !
    ...не е удобна аз мойта си я лашкам и вдигам както си искам, торбата след година ще е пълна на 5 процента и бих си я сменил просто щото струва левче
    Ама чакай сега - това да не е сексиграчка ?!

Момичета, ( може и момчета, де) някой ходил ли е на тайландски масаж?? Чета някакви невероятни отзиви, а имам нужда от нещо наистина качествено, защото имам някакви проблеми и постоянни схващания и ми казаха да ходя често на масажи. В софия, в Лозенец има спа център, за който чета много хубави неща. Някой някъде да е ходил ?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Wtf...

Мега фен Аватара на galaxy29
    между другото, тори, благодаря за бг корейския сайт за козметика, по-скъпо е мисля, отколкото да си поръчаш примерно от ebay, но поне не чакаш толкова дълго и е удобно сайтчето, не е нужно да се ровиш и занимаваш толкова, с две момичета си направихме обща поръчка наскоро и съм доволна
    Последно редактирано от galaxy29 : 09-14-2016 на 10:47

Мега фен Аватара на tori
    Аз не съм поръчвала нищо, просто го засякох из нета и постнах. Още тогава ми се стори, че е твърде постно на продукти, но е единственото корейско, което се продава в България май.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    http://x-blackheads.com/image/data/a...blackheads.jpg
    Има ли ги или поне нещо подобно с подобния ефект е ДМ или ЛИЛИ ?
    п.с. сега гледах че се правят с лепило и active charcoal , как подяволите да си набавя въглен

Супер фен Аватара на nexttt
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    http://x-blackheads.com/image/data/a...blackheads.jpg
    Има ли ги или поне нещо подобно с подобния ефект е ДМ или ЛИЛИ ?
    п.с. сега гледах че се правят с лепило и active charcoal , как подяволите да си набавя въглен
    активен въглен продават в аптеките,до към 3 лева е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си