- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Много важен въпрос- Има ли програма която да търси имената на песни както телефоните, нещо като TrackID примерно но за комп?
шазама казва electrobrain - lime (original mix)
той да не е мой шазама бе? опитвах се да помогна
не знам що го изтри
търсих я половин час
а то в описанието пишеше коя е песента тцтцт иначе от тоя lime си дръпнах 2
Аз, преди месец-месец и нещо, си купих от Lidl ел. четка за зъби - някаква марка "Nevadent" - с презареждаща се батерия. Зарежда се безконтактно на док станция. Седи си все още в кутията, щото износвам старата обикновена четка - http://www.aquafresh.bg/Hd (Aquafresh® High Definition™ White Medium). :]]]
Когато си купувах електрическата се сетих, че след време 8-те включени в пакета сменяеми глави ще се изхабят и може би няма да намеря за в бъдеще нови, то затова с четката си купих допълнителна кутия с 8 резервни глави. Ако не ме лъже паметта - четката струваше към 32 лв., а резервните глави - 8-9 лв. Някъде към 40-45 лв. ми излязоха.
Ел. четката има три режима на работа:
* 1. Clean: deep cleaning (approx. 6800 movements/min)
* 2. Soft: gentle cleaning for sensitive areas
* 3. Pulse: stimulating gum massage.
Като приключа с обикновената четка, ще премина на електрическата. :]
абе 40 лв за четка, ненормален ли си
ето че сам казваш че то е ясно че няма да намериш глави на тая измислена марка
в такъв случай се тръгва от консумативите, проучва се в бгмама кой кво пише както аз си проучих за прахосмука (която ще ми се яви фейл именно защото всичко му е хубаво но няма консумативи, т.е. 260 лв за 1 година ползване нещо не ми се вижда изгодно и по тая логика тр да го хвърлям, просто няма филтри, а хепа филтъра го гледам че е черен от вътре, скоро ще се задръсти, единствения ми вариант да не я хвъля е да приспособя някакъв друг филтър да кажем на филипс но нали размера не пасва и трябва да дупча, видирам, лепя и приспособявам с някви допълнителни дървени детайли новия филтър към тялото на прахосмука ама как и да е)
Какво недоумяваш? За 40-45 лв. четката в момента ми има 16 глави. Ако видиш клиповете в youtube ще видиш, че при нормална употреба след 2 месеца косъмчетата на главата почти не се разпачетосват... Но нека да не завишавам месеците и да приемем, че на 2 месеца главите трябва да се сменят. Е - 32 месеца (почти 3 години).
Оная обикновената четка, с която съм в момента, струва към 5 лв. На четири месеца да я подменям, то за 3 години ще подменя към 9 четки, които с цена от 5 лв. - пак ми излиза същото.
Ако трябва да съм честен - четката (откъм цена) си е екстра. Виж - преди 6 години се минах, като си взех gillette fusion power phenom (още тогава самата самобръсначка струваше 20 лв.). Но проблемът не е в нея, а в ножчетата за нея - 4-ри ножчета (в момента) струват... 32-34 лв., т.е. по около 8-9 лв. на ножче.
Е, логично - спрях да се бръсна с нея. Вместо това си карам с "еднодневката" gillette blue 3 (струваща 2-3 лв.). :]]]
Много ви благодаря за включванията. Май се отказах от електрическата. С обикновена посмъртно не мога да изкарам препоръчителните три месеца, кво остава за четири. Явно наистина чегъртам яко хд
Че то това означава телевизора ѝ да ръждяса!
Помним, помним...! Аз помня и какво ти казах, а ти не ме послуша
!
Електрическите ще се "разпльокват" още по-бързо, като ще даваш и повече пари. Според мен не си заслужава и бих те посъветвал приятелски да не си взимаш такава, колкото и странно да ти се струва! Рънъра не ме послуша и виж докъде стигна
!
За около месец-два най-много се скапват, ползвам я всяка вечер (сутрин не - няма смисъл)!
Сметни колко ти излизат разходите за година с ел-четка и с обикновена и ела пак!
Много обикновена четка за цели 5 лева!
За какви четки става въпрос, да попитам? Ако може, де. За зъби?
Ако питаш за моите четки за зъби:
- ето обикновената (тая дето е с изцяло ръчна механизация) - http://www.aquafresh.bg/Hd (Aquafresh® High Definition™ White Medium)
- това пък е електрическата: https://www.youtube.com/watch?v=1TjsZhlYM3c (има субтитри на англ. език).
Не, не. Не питах баш за твоите, а за какво точно говорите, щото не бях прочела ама сега ми се изясни. Вярно, има ли смисъл в тва? Чисто информативно, не смятам да си вземам.
Ште сам на сватба другата седмица и ште сам с далга рокля по мен и как мислите дали по добре с без бельо или с бельо.Прашките личат а като сам без личи че сам без
за какво говориш бе глупи? не знам дали си ми прочел питането, липсва ми консуматив-хепа филтър, нямам никакъв проблем с прахосмукачката и бих си купил филтър ако намеря, със стария ще карам още поне няколко месеца което прави по 1 хепа филтър на година и по 1 торба на година щото циклона обира всико (не всичко щото хепата ми е черна яко, което значи че сработва дори и да е нисък клас хепа която изхвърля 15% прах по-малък от 0,3 микрона, т.е. поради ниската цена от 15лв предположих че е хепа10 което е най-нисия клас от хепите)
няма как да се ме посъветвал да не си купувам тоя прахосмук щото няма как да си знаел че няма филтри
ти си толкова гнусен и нехигиеничен и очакваш някоя жена да те погледне
писнало ми е от такива гнусари колеги като тебе с миришешту сутрин усти и да ми се надвесят над главата да обсъщдаме нещо, и то са дърти, чудя се на къде да гледам, ма като дъхне няма измъкване
и то бюрото е до стена а те идват от свободната страна, много пъти съм се чувствал като в капан от такива миризливци
дъвката която не си купуваш няма да ти помогне мойто момче
обадиха ми се да ми кажат че са намерили заместител който пасва като размери
Не помниш Трънчо - посъветвах те да си купиш прахосмукачка с друг принцип на действие. Тогава механичния филтър нямаше да се налага да обира всичко и нямаше да ти се налага да го сменяш толкова често
. Нямаше да се налага да купуваш и торби.
Лошият дъх идва ако не си мил зъбите си вечер и ако не си ял сутрин (или в последните 6+ часа)! Лош дъх може да бъде предизвикан и от други неща, но да не навлизаме в толкова подробности, които ти едва ли разбираш!
Аз съм много по-чист и хигиеничен от поне едно 90% от хората. Поддържам отлична хигиена и не мириша!
Айде честито все пак!
няма как да кажеш такова нещо ако не си миеш зъбите сутрин, цялата ти уста е спарена и ужасна направо ми се струва ужасно
тва за коегите е покъртително, един път съм сънувал кошмари че гецата пак ще ме заклещи на компа и енергично ще ми говори поне 5 минути а аз направо умирам
а тва са женени хора, представям си жените им кви са долни
ама чакай малко ти и на такава с воден филтър пак имаш хепа, ако тва си ми бил казал, но аз ти казвам че водната не е удобна аз мойта си я лашкам и вдигам както си искам, торбата след година ще е пълна на 5 процента и бих си я сменил просто щото струва левче примерно и по нея има слой фин прах а не е пълна с нищо, а хепата ще го сменям веднъж годишно и е 115 лв което едва ли е проблем, и е доста интересно какъв ужасен прах задържа защото не може да го видиш физически а си е просто черно, направо не знам какъв въздух дишаме, уж организма се чисти но аз нито храчки имам нито кашлям а и пуша
Има, ама през нея минава много по-малко прах, защото водата задържа много повече от който и да е механичен филтър!
В такъв случай, твоят дъх е не 100%, а 1000% по-лош от моя, ако ще да си миеш зъбите и по 10 пъти сутрин!
Трънчооо... май пак си пил вода от аквариума!
Ама чакай сега - това да не е сексиграчка![]()
?!
Момичета, ( може и момчета, де) някой ходил ли е на тайландски масаж?? Чета някакви невероятни отзиви, а имам нужда от нещо наистина качествено, защото имам някакви проблеми и постоянни схващания и ми казаха да ходя често на масажи. В софия, в Лозенец има спа център, за който чета много хубави неща. Някой някъде да е ходил ?
между другото, тори, благодаря за бг корейския сайт за козметика, по-скъпо е мисля, отколкото да си поръчаш примерно от ebay, но поне не чакаш толкова дълго и е удобно сайтчето, не е нужно да се ровиш и занимаваш толкова, с две момичета си направихме обща поръчка наскоро и съм доволна
Последно редактирано от galaxy29 : 09-14-2016 на 10:47
Аз не съм поръчвала нищо, просто го засякох из нета и постнах. Още тогава ми се стори, че е твърде постно на продукти, но е единственото корейско, което се продава в България май.
http://x-blackheads.com/image/data/a...blackheads.jpg
Има ли ги или поне нещо подобно с подобния ефект е ДМ или ЛИЛИ ?
п.с. сега гледах че се правят с лепило и active charcoal , как подяволите да си набавя въглен