- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
също, ако е опадала косата, с маски може да се върне до предишното си състояние май?
Момичета, да си взема ли някой балсам от новите на Гарние или да си взема пак някой да Белеа ?
на прах да, но сух не, макар да се засилва рекламата им...не бих пробвала, защото в краткосрочен план косата може да става хубава, а в дългосрочен..какво става с нея?
Аз да попитам- някоя от вас пробвала ли е индийски шампоан, съдържащ само билки, изцяло натурален....беше ми прехвален и си го взех, след като е "натурален" и накрая косата ми си остана пак мръсна и ...усещането беше все едно съм я мила с хума или със сапун...суха, твърда и някак мазна...
Измий се с хума вместо със шампоан и ще видиш как е хем суха по дължината на косъма, а в корените е мазна и стои мръсна..същото действие имаше и "шампоанът" -30 лв е , но не си струва и половината пари...аз съм много разочарована и все се заричам да не вземам "прехвалени " неща и все повтарям същата грешка...
а забравих, кокосовото ми масло е на свършване и си мисля дали пак да си го поръчам или с маската на макадамия да почна
http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-100-ml
маааакарче не ми се дават толкова пари за 100 мл , а по-хубаво от домашните маски няма ;х кажете:Д
Защо да е много?Аз не мога да си представя да карам само на домашни маски и да не сложа нищо след измиването им.Имам чувството, че после няма да мога да се среша.А и слагам малко само на връхчетата.За мен това е нормално.Ти, ако искаш, ползвай само домашни маски и не слагай нищо после.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ихиииииии много е хубава![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Щруди, много ми харесва цвета ти!
Маската ми за коса привършва и да ми препоръчате някаква? С нормална коса съм, искам просто да улеснява разресването и да придава блясък. И по възможност да не я поръчвам по интернет, че ми писна да се занимавам с български куриерски фирми.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
^ Denise ще ти препоръчат момичетата.
Бтв,преди няколко дни мама се сдоби с нея (чрез мен :Д) и сега ще я пробвам и аз![]()
Мога ли да я намеря в DM, Lilly?
ох точно това ме притесняваа, защото и без това е амонячна, а не искам да я боядисвам толкова често.. :3
само стимуланта на Икаров ще си ползвам :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да,в почти всички козметични я има. В ДМ я няма със сигурност.
В моя любим Ивис я има![]()
Е, щом я има там няма проблем. В Стара Загора Ивис под път и над път. Само по пътя ми за училище минавам покрай 2.![]()