И моя ток е повечко тоя месец.
Не със снежни топки ми с камъни трябва ги целят. При тия заплати и пенсии..трябва да ги дадеш целите само за ток.
Не ми се мисли по селата възрастните хора как ще си платят сметките..С 150лв пенсия - 200 лв. ток..
Няма извънредни новини, а над 15 000 човека в 15 града на България са навън - РЕЕВОЛЮЦИЯТА НЯМА ДА Я ВИДИТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.
Градове от цяла България на протест - няма извънредни новини...
София, Варна, Добрич, Пловдив, Велико Търново, Бургас, Благоевград, Гоце Делчев, Добрич,Русе, Кюстендил, Дупница, Сандански Петрич... Има дори блокади на мостове и кръстовища, имаше екипи на телевизиите с камери, а ЗАЩО медиите не отразяват случващото се?
Турците са супер неблагодарни. Не стига, че господарите седяха при тях сумати години и рейтинга им се качваше предимно от това предаване, сега мрънкат. И тоав с Доган наистина... абе просто нямам думи, защо се споразумяха с Булсатком, без тях ми беше толкова по-добре.
Не е само това. През 2012 се проведоха много протести в страната, които следих - е, познайте колко от тях бяха отразени от БосфорТВ, Нова, БНТ и ТВ7.. Ами броят се на пръстите на едната ви ръка.
В София имаше голям протест срещу застрояването на Витоша. Всъщност протеста си беше срещу мафията в управлението и монополистите. Имаше stream на живо, присъстваха хиляди хора.. По телевизията съобщиха -десетки или стотици.Като присъстващите бяха определени като "групичка еколози", "партия на еколози", а всъщност си бяха обикновени млади граждани, които искат да имат някакво бъдеще в страната си. На стриймовете се виждаше как операторите и журналистите изчакваха големите тълпи да минат, пъхаха се в някой ъгъл и снимаха групички от по 10 човека. Отделяха по 1-2 минути от емисията си, а другото време запълваха с излишни новини, които не засягат българския гражданин.
Целта е очите на българина да бъдат затворени. Да не разбира колко мащабни и сериозни са нещата. Защото тогава всички ще скочат и никаква полиция, и никаква жандармерия няма да помогнат.
гледах изказването на добрев преди малко по новините и тоя калъф каза, че тока бил увеличен с 14% а аз до ден днешен си мислех, че увеличението беше 13% или поне така писаха/говореха тогава, пак са ни намазали ските от герб
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...