.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Red face Любима песен на one direction?(моля без хейт)

Коя ви е любимата песен на one direction?

Повече от фен
    Добре бе, хора, като ви се слушат педерасти слушайте Фреди Меркюри, Роб Халфорд... Елтън Джон.... не тия кокоши плюнки...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Тази тема не е ли за Музика и ТВ?
    ^^^
    Бургас <3

що влизаш в тая тема ?!? ае без хейт щот ми писна от некви ограничени комплесари като теб!...единствената кокоша плюнка тук си ти !

Супер фен Аватара на minchorna
    Кви са тия еднопосочните ? за първи път ги чувам.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Makenzi97 Виж мнението
    Добре бе, хора, като ви се слушат педерасти слушайте Фреди Меркюри, Роб Халфорд... Елтън Джон.... не тия кокоши плюнки...
    Тоз и той на Фреди Меркюри казва педераст ,колко жалко..

Голям фен Аватара на nevermind...
    Цитирай Първоначално написано от EvaXxX Виж мнението
    що влизаш в тая тема ?!? ае без хейт щот ми писна от некви ограничени комплесари като теб!...единствената кокоша плюнка тук си ти !
    С коментари като тези не показваш, че си по-различна от другите "ограничени комплексари"... А и логично е щом си написала "без хейт" да влезнат тука няколко човека и да хейтнат.. Щом не искаш хейт си слушай шити "музиката" и не го излагай във форумите.. Еби му майката...

Супер фен Аватара на DoctorSatan666

Also, самоубий се.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 02-18-2013 на 14:46

ПП: Това сега е тема за качествена музика.

Как може някой изобщо да ги слуша тия педали!

Bump

много ми е интересно като са такива "педали" що повечето момичета ги харесват? sorry че не си падам по наркомани и лоши момчета с мотори ....

много ми е интересно като са такива "педали" що повечето момичета ги харесват? sorry че не си падам по наркомани и лоши момчета с мотори ....
    ПХАПХАПХАПХАПХАПХАПХАПХАП ХАПХАПХАПХАПАХПАХПАПХАПХА ПХАПХА..... Сега си на 15 и си падаш по пъпчиви гей момченца, но след години ше ти се променат адски много вижданията... А и явно не си виждала повечето рок изпълнители, щом мислиш, че задължително са наркомани или "лоши момчета с мотори"..

Голям фен
    Хахах, ама тези момченца трудно да си паднат по момиченцата, които ги харесват, освен ако не са хермафродити и имат мъжки полов орган! А, честито на печелившите гугутки..

Абе оставете сексуалността на хората. Тва' не е фактор.
    Но песните им са под всякаква критика, във всеки аспект.
    Най-вече наблягам върху плитките текстове на песните им. Но като се замисля може би това най-допада на плиткоумните деградиращи тийнейджъри.. Все пак се иска малко от малко култура и интелект за да се разбере и възприеме правилно една песен на да речем Black Sabbath, Dio, Deep Purple и прочие, а това очевидно липсва при масата от хората (не само младите).

П.С.
    Не хейтвам а просто изразявам мнение. Правете разлика.

Любимата ми тяхна песен е Stole My Heart.

П.П. Не разбирам защо толкова много ги мразите. Не са във вашия стил - не ги харесвате, окей. Ама да тръгнете да им слагате разни етикети... това вече не мога да го разбера. Само се правите тука..

Спрете да ги възраждате тия теми... Мразиме ги, защото постоянно такива като вас ни ги натякват и като отида някъде на публично място ако не е чалга ше е някоя тяхна "песен" или на някои такива подобни. Хейтваме ги, защото са отвратителни и песните са им отвратителни и защото постоянно ни се натяква за тях. Окей, слушайте ги, бъдете тъпи, просто не го излагайте публично и спрете да ни ги врете в лицата.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    https://www.youtube.com/watch?v=mFerLNdpwO4

Поздрав за феновете на пъпчивите.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Вчера за първи път ги видях, стана ми любопитно по какво си падат 13-годишните момиченца (if you know what i mean ).
    Джъстин Бийбър на 5та степен.

Не съм им фенка,но имат хубави песни.. най-много харесвам тази; One way or another ;3

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Вчера за първи път ги видях, стана ми любопитно по какво си падат 13-годишните момиченца (if you know what i mean ).
    Джъстин Бийбър на 5та степен.
    Слава на бога че сестра ми не им е фенка. Та по темата: Абе от тях ли тръгна модата момичетата да носят неща с британския флаг? Тва пък беше най-тъпото нещо което изобщо някога съм виждала. Не сериозно - песните им са толкова плитки и безсмислени, че все едно ги е писало шимпанзе със запек и глисти. После пък пр*ебаха one way or another. Изобщо.....

Цитирай Първоначално написано от invisible_girl Виж мнението
    Не съм им фенка,но имат хубави песни.. най-много харесвам тази; One way or another ;3
    Tова не е тяхна песен.. Това дори не е песен, а пародия на песен..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от gugenceto2 Виж мнението
    Слава на бога че сестра ми не им е фенка. Та по темата: Абе от тях ли тръгна модата момичетата да носят неща с британския флаг? Тва пък беше най-тъпото нещо което изобщо някога съм виждала. Не сериозно - песните им са толкова плитки и безсмислени, че все едно ги е писало шимпанзе със запек и глисти. После пък пр*ебаха one way or another. Изобщо.....
    Не... : )

Между другото и аз не съм им фенка просто ми харесват две песни. More than this и One way or another (знам, че не е техен оригинала!). И наистина не мога да разбера какъв е този хейт от страна на някои хора, егоистично е просто да се държат по този начин. Не обиждам никой и просто изразявам мнение, но е тъпо ти да пуснеш някаква тема във форума и да искаш да видиш мнението на другите за тази група (или нещо друго), да създавате някакви общи теми за това и някакви хора, които не им харесва да почнат да коментират как това не струвало и че този, който пуска темата няма вкус за музика и т.н. Всеки човек си е индивидуален, и на мен тези от групата One Direction не ми харесват на външен вид и не ме привличат по никакъв начин, но не мисля, че ще изглеждам по-умна и готина, ако започна да говоря какви пе*ерастчета са те и как това, което харесвам аз е най-доброто.

П.С. Пак се извинявам, ако обиждам някого чрез мнението ми. Не го налагам на никого, просто коментирам.

Най-любимата ми тяхна песен е Little Things. Но всичките им песни са много добри. В момента най-много слушам Rock Me.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си