- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Любима песен на one direction?(моля без хейт)
Коя ви е любимата песен на one direction?![]()
Добре бе, хора, като ви се слушат педерасти слушайте Фреди Меркюри, Роб Халфорд... Елтън Джон.... не тия кокоши плюнки...
Тази тема не е ли за Музика и ТВ?
^^^
Бургас <3
що влизаш в тая тема ?!? ае без хейт щот ми писна от некви ограничени комплесари като теб!...единствената кокоша плюнка тук си ти !
С коментари като тези не показваш, че си по-различна от другите "ограничени комплексари"... А и логично е щом си написала "без хейт" да влезнат тука няколко човека и да хейтнат..Щом не искаш хейт си слушай шити "музиката" и не го излагай във форумите.. Еби му майката...
Also, самоубий се.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 02-18-2013 на 14:46
много ми е интересно като са такива "педали" що повечето момичета ги харесват? sorry че не си падам по наркомани и лоши момчета с мотори ....
ПХАПХАПХАПХАПХАПХАПХАПХАП ХАПХАПХАПХАПАХПАХПАПХАПХА ПХАПХА..... Сега си на 15 и си падаш по пъпчиви гей момченца, но след години ше ти се променат адски много вижданията... А и явно не си виждала повечето рок изпълнители, щом мислиш, че задължително са наркомани или "лоши момчета с мотори"..
Абе оставете сексуалността на хората. Тва' не е фактор.
Но песните им са под всякаква критика, във всеки аспект.
Най-вече наблягам върху плитките текстове на песните им. Но като се замисля може би това най-допада на плиткоумните деградиращи тийнейджъри.. Все пак се иска малко от малко култура и интелект за да се разбере и възприеме правилно една песен на да речем Black Sabbath, Dio, Deep Purple и прочие, а това очевидно липсва при масата от хората (не само младите).
П.С.
Не хейтвам а просто изразявам мнение. Правете разлика.
Любимата ми тяхна песен е Stole My Heart.
П.П. Не разбирам защо толкова много ги мразите. Не са във вашия стил - не ги харесвате, окей. Ама да тръгнете да им слагате разни етикети... това вече не мога да го разбера. Само се правите тука..
Спрете да ги възраждате тия теми... Мразиме ги, защото постоянно такива като вас ни ги натякват и като отида някъде на публично място ако не е чалга ше е някоя тяхна "песен" или на някои такива подобни. Хейтваме ги, защото са отвратителни и песните са им отвратителни и защото постоянно ни се натяква за тях. Окей, слушайте ги, бъдете тъпи, просто не го излагайте публично и спрете да ни ги врете в лицата.
https://www.youtube.com/watch?v=mFerLNdpwO4
Поздрав за феновете на пъпчивите.
Вчера за първи път ги видях, стана ми любопитно по какво си падат 13-годишните момиченца (if you know what i mean).
Джъстин Бийбър на 5та степен.
Не съм им фенка,но имат хубави песни.. най-много харесвам тази; One way or another ;3
![]()
![]()
Слава на бога че сестра ми не им е фенка. Та по темата: Абе от тях ли тръгна модата момичетата да носят неща с британския флаг? Тва пък беше най-тъпото нещо което изобщо някога съм виждала. Не сериозно - песните им са толкова плитки и безсмислени, че все едно ги е писало шимпанзе със запек и глисти. После пък пр*ебаха one way or another. Изобщо.....
Между другото и аз не съм им фенка просто ми харесват две песни. More than this и One way or another (знам, че не е техен оригинала!). И наистина не мога да разбера какъв е този хейт от страна на някои хора, егоистично е просто да се държат по този начин. Не обиждам никой и просто изразявам мнение, но е тъпо ти да пуснеш някаква тема във форума и да искаш да видиш мнението на другите за тази група (или нещо друго), да създавате някакви общи теми за това и някакви хора, които не им харесва да почнат да коментират как това не струвало и че този, който пуска темата няма вкус за музика и т.н. Всеки човек си е индивидуален, и на мен тези от групата One Direction не ми харесват на външен вид и не ме привличат по никакъв начин, но не мисля, че ще изглеждам по-умна и готина, ако започна да говоря какви пе*ерастчета са те и как това, което харесвам аз е най-доброто.
П.С. Пак се извинявам, ако обиждам някого чрез мнението ми. Не го налагам на никого, просто коментирам.![]()