- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P БЪЛГАРИЯ!
Дали сега, дали след 4 месеца ... Сега е момента за промяна на конституцията.
n00bs
Много си го нашихме,сега като дойдат турците и комунистите на власт ще ядем обрязания.....Браво БЪЛГАРИ! Очакват ни дни на глад и мизерия от днес нататък!
То щото тия не бяха комунисти
Цецка Цачева и Бойко Борисов са били членове на БКП
Бащата на Цветан е бил партиен секретар или нещо от сорта
Дянков е изпратен с помоща на фондацията на Людмила Живкова да учи извън България, всички сме чували как се напуска България, ако не си от партията.
Тая по инфраструктурата Лиляна някаква си - дядо и е бил пак някакъв комунист с голям пост.
Скъсали са се да не са комунисти.
n00bs
Ууу БСП ще организират гей оргия на Бузлуджа от щастие. А пък ДПС - от догодина задължително приемане на исляма от българите и обрязване!
Сами си го избрахме.
Не ме интересува кой кого бил изпратил,кой на кого бил син,внук,чинка,стринка и т.н. За последните 10-12 години откакто ме интересува политика единствено ГЕРБ направиха нещо.Бих гласувал за тях ПАК,ПАК и ПАК!
По дати или.. ?
Всички като чуете промени и искате увеличение със 300% на заплата,пенсии и т.н. Лично мое мнение,харесва ми как промениха града ни,откриване на спортни центрове,инфраструктурата се поднови и т.н. Да,има още много да се желае,но не става за 3-4 години.
Къде си видял да казвам заплати и тн ? Примерно това правителство е направило повече магистрали от предното, но по - малко 1-во класни и 2ро класни пътища. Така че тия неща са съпоставими, друга работа е, че единия където беше го даваха по всички телевизии. Ако говориш за спортанта зала в София, нея я построй ТИМ.
n00bs
Говоря за БургасГоворя общо,не с примери,че за мен лично са по-добри от предишните 2-3 правителства (нямам наблюдения за предходните).
Като цяло в политиката всеки е прав за себе си. А това общо говорене, за мен е като правя си вятър на устата.
n00bs
За мен са по-добри от предишните.Не карам никой да се съгласява с мен,нито съм длъжен да давам някакви доводи или доказателства.Нито съм тръгнал да те оборвам в мнението ти.За теб са зле-ок.Уважавам мнението и това е.
Никой от предишните правителства, не е правил толкова колкото ГЕРБ.
Може в някои отношения да са грешили, но истината е ,че засегнаха много интереси.
Не вярвам оставката да е подадена заради протестите снощи, Бойко каза, че ще се бори до край с БСП и ДПС. По-скоро е бил притиснат от енергийните мафиоти, които БСП създаде.
БСП,ДПС,НДСВ И СДС създадоха тази мафия, а ГЕРБ им бръкнаха в паничката и почнаха да им създават проблеми.Ето за това бяха неудобни и сега си отиват.
При създалата се ситуация, ако има избори и трябва да избирам между триглавата турска хомо ламя и ГЕРБ - ще гласувам ГЕРБ.
И вие ако знаете какво искате ... първо плюхте по Бойко, сега като се оттегля - ревете. Е, заслужавате си всичко в тая държава!
Ясно е че в България няма заслужаваща управлението партия. Нека поне е по-малкото зло!
Честно ви казвам - ако дойдат пак БСП и ДПС, не искам повече да живея в тази страна. Не искам повече да комуникирам с толкова прост народ, който стига до там, да избира за втори път , хората, които продадоха страната им за жълти стотинки и са за затвора. Не искам да вярвам, че може да се случи.
Наско, аз не съм симпатизант на ГЕРБ, но от това, което съм видяла през съзнателния си живот от разни управляващи, смятам, че са по-добрия вариант.
Аз пък знам, че Цветелина Борисова си е част от "енергийната мафия".
А случайно ли е, че държавата държни най много пари в КТБ банк, собственост на ТИМ ?
Вижте в кои фирми ББ има дялово участие с кои хора и пак говорете коя мафия го била свалила![]()
n00bs
Сега вече наистина няма за кого да гласуваме.
Червени баби в атака...
Дори ми е малко смешна ситуацията. Всички бяха толкова яростни последните дни, а сега са дори леко стреснати.
Моето мнение клони към "по-скоро не ми дреме". С нетърпение очаквам да минат няколко години, да си изкарам достатъчно пари за да изчезна от тука, да не се връщам и да казвам на хората, че съм дошла от друга планета. Толкова ме срам..
Аз съм на същото мнение, че няма никой, достоен да ни управлява в момента.
Най - логичния вариант за мен е - външно правителство, с експерти от ЕС. Или такова с български експерти, но все пак пердпочитам външно. Защото 85% от българите за мен, мислят само за задника си, когато се видят на такава позиция.
n00bs