.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Unhappy Мама не го харесва..

Здравейте
    На 14 години съм (7-ми клас) отскоро се срещам с едно момче
    от 9-ти..
    Познаваме се вече три-четири години и имаме адски много общи неща,
    прекарваме възможно най-много време заедно..^^
    Проблема е там,че когато споделих с мама за връзката ни (Винаги и споделям всичко)
    тя направо откачи..
    Оттогава,винагш когато се прибера вкъщи с 20 минути закъснение,
    започват едни страшни лекции..абе направо *headpalm*
    Иска ми се да я накарам да го захареса някак..
    Тя все си мисли за "онова" нещо щом го спомена..
    S.O.S.

P.S.:И моля,без глупости от сорта на ,,К'ва е та'а любов на 14 години" и т.п.
    Наслушала съм им се вече..

Наречи го шесто чувство, но смятам, че майка ти не харесва самата идея да си имаш гадже на 14, не че има нещо против конкретното момче...
    Относно закъснението - просто го избягвай. С всяка минута, с която закъсняваш, тя все повече си вкарва филмите за това какво правите и до какво би довело това.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Еми да си се научила да не споделяш всичко на мама
    Schhh! Hear the silence...

Мега фен Аватара на Chacho
    "Мамо, да ти доведа ли гаджето, да видиш, че не е само за едното ебане?"
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Прибирай се по-рано 5-10мин, води го у вас да гледате филми, да играете на нещо, за да се поуспокой малко
    When you dream anything can happen.

Е притеснява се жената да не забременееш на 14 години и да станеш един парцал в тоя живот. Или пък ако той е някво тревоманче неадекватно и тя знае кво представлява, тогава пък още повече я разбирам . Иначе ако добро момче и си учи в училище няма нищо лошо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А запозна ли ги?
    Може пък да е по-спокойно, когато го види и разбере,че няма за какво толкова да се притеснява.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Just a dreamer.. Виж мнението
    Здравейте
    На 14 години съм (7-ми клас) отскоро се срещам с едно момче
    от 9-ти..
    Познаваме се вече три-четири години и имаме адски много общи неща,
    прекарваме възможно най-много време заедно..^^
    Проблема е там,че когато споделих с мама за връзката ни (Винаги и споделям всичко)
    тя направо откачи..
    Оттогава,винагш когато се прибера вкъщи с 20 минути закъснение,
    започват едни страшни лекции..абе направо *headpalm*
    Иска ми се да я накарам да го захареса някак..
    Тя все си мисли за "онова" нещо щом го спомена..
    S.O.S.

P.S.:И моля,без глупости от сорта на ,,К'ва е та'а любов на 14 години" и т.п.
    Наслушала съм им се вече..
    Майко мила как може да споделяш с майка си ве , и то на тая възраст ?

Майка ти само тва чака , да и дадеш храна да та изкърти , и да та контролира лесно , еби и маиката , дръж я в невидение да има уважение тъй се вика , даже и рима има

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    То няма лошо да споделяш, ама явно в тези случаи не е най - удачно. Като си тръгнал ада споделяш, поне се опитай да й го представиш в добра светлина, запознай ги, покани го у вас, нека той сам я убеди, че е свестен.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Питай я дали щеше да е по-доволна, ако го криеше от нея. Реагира неадекватно майка ти.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Питай я дали щеше да е по-доволна, ако го криеше от нея. Реагира неадекватно майка ти.
    +1
    Да се радва, че изобщо си и казала. Повечето момичета на твоята възраст, крият гаджетата си от родителите. Идеята да го запознаеш с ваше също не е лоша! Тогава ще види, че момчето е свясно, и не е с теб само за да те на*бе ( надявам се да е така ).

Радвай се че майка ти я е грижа за теб някой момичета нямат твоят късмет .
    Иначе запознай ги и нека тя сама си извади лични впечатления за него след като се запознаят ако момчето й допадне предполагам няма да има нищо против да ходите .

Мега фен Аватара на xoxi
    Тя как говори за "онова" нещо, значи поне за него майка й трябва да е спокойна.

Иначе авторке, мама ти няма как да го хареса, ако не го познава... а пък и тогава не е сигурно. Води го по-често у вас да се подмазва като за начало. И според мен проблема на майка ти е в годините, не конректно в момчето. Ако е сериозен и тя успее да го види това, няма да прави чак такива проблеми.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако майка й харесваше гаджето й, щеше да е доста нетипичен любовен триъгълник.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на analgin
    "Иска ми се да я накарам да го захареса някак.." ако не ги запознаеш , тя няма как да го захареса . Преди това да се случи не можеш да си сигурна дали не харесва самото момче или идеята да имаш гадже на 14 . Ако той се държи възпитано и нормално , не създаде лошо впечатление и тя продължи да е против значи просто не одобрява да имаш приятел на тази възраст , но живота си е твой и ти си преценяваш какво да правиш , проблемът ще е неин ,ако не те подкрепя и това само ще ви отдалечи една от друга

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN

Ей това е то !!!
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Ko Ki
    Guest

В същата ситуация съм и аз..

Аз съм на 15 и си имам приятел,който е на 18. Заедно сме от 5 месеца и връзката си върви прекрасно. Много се разбираме и доста се привързахме един към друг. Мама и приятеля ми се запознаха,и много си допаднаха. Но изведнъж вече нещо не е същото.. Мама е учителка по бг и ми казва,че нейният авторитет пада, тъй като хората говорили,че се виждам с него. Помогнете ми какво да правя.. Да жертвам своето щастие заради нея или да си остана с него ;хх ?
    ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално е майка ти така да реагира все пак си на 14

Поговори с майка ти

Аз съм на 16 приятелката ми на 15 имаме същия проблем постоянно и казвам да каже простичко на майка си че просто си има приятел и че не е нещо тревожно но тя не ме слуша както и да е та моят съвет е просто спокойно да говориш с нея че това момче е свястно че може да му се има доверие и че не правите никакви нередни неща и ако не те разбере и кажи да се постави на твое място и я питай дали тя не е била тийнейджър (:

Като за начало кой говори за гаджета с майка си ? Да съгласна съм,че всъщност трябва,но някои неща могат да се премълчат.Няма как да не си помисли за ''онова нещо'' както го нарече.Просто не е трябвало да и казваш сега.Нямаше да лъжеш,само щеше да скриеш истината. Но в този случай ,че вече знае не мисля ,че трябва да допускаш разправии с нея заради едно момче.Да може и да го харесваш много,но майка ти винаги ти мисли доброто,тя е най-важната.Прибирай се по-рано ,говори с него ,а ако не те разбере-майната му. Просто не си струва всяка вечер да правите скандали за глупости.Или се примиряваш или много ще сбъркаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си