.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Супер фен

ќ

Моето момиче много често обича да пуска леки шеги (понякога не толкова леки) и да флиртува така на игра, колкото да е един път и нищо повече с други момчета. Също така обича и да флиртуват с нея без значение, дали аз присъствам или не. Много ме нервират тези работи. Казвал съм й, че не ми е приятно, но като й мине от това, че съм й се карал и се разлигави - пак почва същата история. Аз никога не бих допуснал момиче да флиртува с мен при условие, че съм във връзка, пък какво остава флирт...
    Вече почнах да ги приемам тези неща за нормални. Тя така ми каза, че е било на шега. Дразня се, но ми минава. Не мога да я зарежа, защото я обичам. Адски много.
    Да й правя ли намеци, че искам да спре (до сега съм бил директен), да почна ли и аз да флиртувам така, за да види какво ми е или просто да не й обръщам внимание?

Още нещо: Заради безгрижния си живот, приятелката ми има малко опит и не е изпитала повечето неща на свой гръб. И двамата не сме имали партньори до сега.
    Последно редактирано от Uzerneim : 05-21-2013 на 12:33

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Всеки обича шегите и вниманието,докато те са безобидни не виждам нищо лошо. Приятеля ми го е правил пред мен, не ми е ставала обидно или тъпо,просто си знам,че го прави за спорта.Така че - не си го слагай.
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    не знам колко е нормално, но много момичета/жени (неусетно) го правят. обяснявам си го с вродената жажда за внимание на повечето представителки на нежния пол.

Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Още нещо: Заради безгрижния си живот, приятелката ми има малко опит и не е изпитала повечето неща на свой гръб. И двамата не сме имали партньори до сега.
    това е нещо важно. просто не е свикнала да се съобразява с друг, освен със себе си. това се развива с времето и задълбочаването на връзката. разбира се е нужно и самата тя да има желание това да се случи.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 05-20-2013 на 15:15
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Изключително нагло е от нейна страна да го прави в твое присъствие и не смятам, че трябва да го толерираш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Брато, ще трябва да направиш избор и да носиш отговорност за него. Можеш да си траеш, може и да се обадиш. Ние не знаем колко те дразни и колко можеш да изтърпиш. Нито знаем приятелката ти колко е зряла, за да знаем как ще реагира.

Би трябвало да можете да си разяснявате въпросите във връзката, без споровете да застрашават взаимоотношенията между вас.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    това е нещо важно. просто не е свикнала да се съобразява с друг, освен със себе си.
    Да.
    Но след като теб те дразни, настоявай да престане.

Като цяло флирт е много разтегливо понятие. Толерирам безобидните закачки, няма как без тях, но целенасоченият флирт е друго нещо.
    Бившият обичаше да се закача от време на време. Казвах му, че ме дразни, той ми се обясняваше, че нямало нищо лошо, така бил свикнал. Е, една вечер в една дискотека му показах с един друг какво значи флирт и да видиш оттогава как се научи да се съобразява.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да.
    Но след като теб те дразни, настоявай да престане.

Като цяло флирт е много разтегливо понятие. Толерирам безобидните закачки, няма как без тях, но целенасоченият флирт е друго нещо.
    Бившият обичаше да се закача от време на време. Казвах му, че ме дразни, той ми се обясняваше, че нямало нищо лошо, така бил свикнал. Е, една вечер в една дискотека му показах с един друг какво значи флирт и да видиш оттогава как се научи да се съобразява.
    Безобидни са, това е ясно. Дразнят ме и това не мога да променя, но повечето хора не знаят какво е докато не го изпитат на свой гръб.

anonymous708973
    Guest
    Я обясни какво значи флирт по твоите представи.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Я обясни какво значи флирт по твоите представи.
    Не можеш да получаваш лични, изтрий няколко

anonymous708973
    Guest
    давай.

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Не че е ненормално,взимайки предвид в какво общество живеем - всичко се смята за нормално и излизаш какъв ли не,опитвайки се да дефинираш "нормалното",всеки си флиртува,но да го прави пред теб е меко казано грозно - обясни й,че това те дразни и ако можеш флиртувай и ти с някоя пред нея да й покажеш за какво иде реч,самото послание зад флирта го прави табу,особено пред теб .Успех.
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Моето момиче много често обича да пуска леки шеги (понякога не толкова леки) и да флиртува така на игра, колкото да е един път и нищо повече с други момчета. Също така обича и да флиртуват с нея без значение, дали аз присъствам или не. Много ме нервират тези работи. Казвал съм й, че не ми е приятно, но като й мине от това, че съм й се карал и се разлигави - пак почва същата история. Аз никога не бих допуснал момиче да флиртува с мен при условие, че съм във връзка, пък какво остава флирт...
    Вече почнах да ги приемам тези неща за нормални. Тя така ми каза, че е било на шега. Дразня се, но ми минава. Не мога да я зарежа, защото я обичам. Адски много.
    Да й правя ли намеци, че искам да спре (до сега съм бил директен), да почна ли и аз да флиртувам така, за да види какво ми е или просто да не й обръщам внимание?

Жените трябва да флиртуват да има заигравка , пък и да държат тренинг , кефи ме когато обвързани жени ми пускат закачливи намеци

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sicknessprevails Виж мнението
    Жените трябва да флиртуват да има заигравка , пък и да държат тренинг , кефи ме когато обвързани жени ми пускат закачливи намеци
    Теб те кефи, мен ме отвръщава.

Ми намери си моняхиня , пробай в роженския или рилския манастир Кажи ако намериш и на мен Ама да е девствена чу ли ?

anonymous708973
    Guest
    Когато те кефи как твоята пусна на друг намеци, тогава говори.

Ше трябва да те разочаровам , аз зарибявам само заети И не се задържам дълго на едно място

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не. Откъде-накъде някаква разглезена пикла ще те разиграва?! Или прави същото, или я зарежи. Другия вариант е да станеш чехълче.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Когато те кефи как твоята пусна на друг намеци, тогава говори.
    Трол е, не се занимавай. Това му е нов акаунт понеже го баннаха.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз съм като нея, но пред гажИ никога не съм го правила, нито ще го направя. Знам колко е кофти. Да го правя нарочно ми се струва детинско, ако нямам причина при това. Не се смята за уместно по принцип. Не само прави впечатление на теб, но и на околните, при това не добро.
    А колкото до лигнята. Не съм обвързана, срещу мен има забавен човек и си флиртувам без да ми пука. Някой може да остане с погрешно впечатление, но си е негов проблем.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 05-20-2013 на 18:24
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Ше трябва да те разочаровам , аз зарибявам само заети И не се задържам дълго на едно място
    Най-вървежният, разбираш ли. Хах.

Най-вървежният, разбираш ли. Хах.
    Така ли се нарича вече вървежен ли ? По скоро бих се определил като практичен

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Аз съм като нея, но пред гажИ никога не съм го правила, нито ще го направя. Знам колко е кофти. Да го правя нарочно ми се струва детинско, ако нямам причина при това. Не се смята за уместно по принцип. Не само прави впечатление на теб, но и на околните, при това не добро.
    А колкото до лигнята. Не съм обвързана, срещу мен има забавен човек и си флиртувам без да ми пука. Някой може да остане с погрешно впечатление, но си е негов проблем.
    Като човек не е обвързан смятам, че няма абсолютно никакъв проблем. Едва ли някой би останал с лошо впечатление

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Като човек не е обвързан смятам, че няма абсолютно никакъв проблем. Едва ли някой би останал с лошо впечатление
    Хора всякакви!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на sneering
    Те филма на момичетата е ясен,да имат приятел-гадже,които да им слуша драматизма в историите за на баба им кръвното налягане и отделно още други,които да им правят комплименти и да се закачат с тях.Демек искат хем да са обвързани,само че да живеят като необвързани.
    Да ама не,не може от всичко по-малко,няма такъв филм.Пича който толерира такова поведение на приятелката си или е безхарактерен мухльо,дето се страхува да не я изгуби или е абсолютен идиот.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Те филма на момичетата е ясен,да имат приятел-гадже,които да им слуша драматизма в историите за на баба им кръвното налягане и отделно още други,които да им правят комплименти и да се закачат с тях.Демек искат хем да са обвързани,само че да живеят като необвързани.
    Да ама не,не може от всичко по-малко,няма такъв филм.Пича който толерира такова поведение на приятелката си или е безхарактерен мухльо,дето се страхува да не я изгуби или е абсолютен идиот.
    Определено се страхувам да не я изгубя Като човек е влюбен губи характер и се променя, забелязах го това. Вече я няма твърдата ми дума, нервя си се ама се учим от грешките си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си