.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем относно секса и връзките :( Помогнете ми

Здравейте Имам мн голям проблем и нз какво да правя. Аз съм почти на 27г а все още не съм имал връзка и не водя сексуален живот. Винаги сам бил сам. Преди не ми пукаше толкова мн но от както всички покрай мен се обвързаха вече ми е мн тъпо и самотно, а пък и ми омразна всеки да ме разпитва защо съм сам. Нз какво да правя напоследък съм мн раздразнителен, нервен агресивен и нз на какво се дължи, някой ми казват че е от липсата на жена до мен от секс. Но нз какво да напрая как и каде да си намеря половинка. Никоя не ме поглежда никоя не се заглежда по мен а и нз как и какво да напрая

Каза, че никоя не те заглежда .. дебел ли си? поддържаш ли се? ако не, би било добре да се вземеш в ръце
    Ако искаш да срещнеш момичета, с които би могъл да имаш връзка - ходи на дискотеки или изобщо места, на които би срещнал хора на твоята възраст. ..........Не мога да повярвам, че не си имал връзка, все пак повечето на твоята възраст са вече семейни
    Можеш да пробваш и в разни чатове да се запознаваш с нови хора или виж сайт за запознанства? моите родители така са се срещнали и баща ми също е бил на 27, а са заедно вече доста години
    Щом срещнеш момиче, не ѝ се хвърляй веднага като гладен вълк, защото ще я изплашиш и може да сте до там

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ходи в гепиме или нещо от сорта.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

незная какво да правя не мисля за семейство все още нека да натупам опит да излзиам с няколко жени да бада с няколко пък след това ще го мисля

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ходи в гепиме или друг подобен сайт. Там има други самотни души на твоите години.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Минат, не минат седмица-две и се появява нова такава тема от потребител регистриран 2006-2007-2009
    Взех да се питам, има ли мъже над 25 години, които да са правили секс

Фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Минат, не минат седмица-две и се появява нова такава тема от потребител регистриран 2006-2007-2009
    Взех да се питам, има ли мъже над 25 години, които да са правили секс
    да , има ..........като изключим приятеля ти в щатите ........мухах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си