.

Виж резултатите на анкетата: Какво ви кефи и възбужда у един мъж?

Гласували
74. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • определен вид облекло(например полицейска,военна униформа или костюм)

15 20,27%
  • аксесоари (пръстени,очила,ланци и др)

7 9,46%
  • ако ми говори мръсни думи

21 28,38%
  • хубаво тяло с мускули и плочки

29 39,19%
  • само излъчване като цяло

56 75,68%
  • ако е много надарен

16 21,62%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 112

Question Какво ви кефи и възбужда у един мъж?

Момичета какво ви кефи и възбужда у един мъж?
    Ако няма желания от вас отговор посочете като мнение!
    Последно редактирано от just_a_girl2007 : 06-13-2013 на 21:50

Супер фен
    Много ме кефи и ме възбужда нокътят на кутрето му.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    писна ми от банални теми..

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    писна ми от банални теми..
    защо да е банална темата? даже е интересна,погледни анкетата.

на мене много ми харесват плочки и военна униформа ...ммм...

ако има голям _|_

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Гласувах с "само излъчване като цяло". Все пак и много голям х*й пак не е на добре. Нищо прекалено не е на хубаво. Но все пак и аз като всяка жена обичам мъжете с големи ...

Фен

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Гласувах с "само излъчване като цяло". Все пак и много голям х*й пак не е на добре. Нищо прекалено не е на хубаво. Но все пак и аз като всяка жена обичам мъжете с големи ...
    А после казвате че размера нямал значение.. Ясно е че го казвате просто за да не си кажем че сте курви.. В това няма нищо курвенско, стига да не търсите само това в един мъж... напълно нормално е.. но поне не лъжете че нямало значение.. и на нас ни харесват големи цици, но не се оплакваме ако имате малки..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^ стига си мрънкал бе, младеж

ако излъчването ми хареса, може да реша, че искам да видя колко му е голям кура

ако не ме кефи, кво прави той, ще ми го тропне на масата и щом видя 20 санта, веднага ще изтичам с него в тоалетната ли

проблемът ти не е, че не ти е голяма пишката, ами че в логиката имаш силен дефицит
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от disfu Виж мнението
    А после казвате че размера нямал значение.. Ясно е че го казвате просто за да не си кажем че сте курви.. В това няма нищо курвенско, стига да не търсите само това в един мъж... напълно нормално е.. но поне не лъжете че нямало значение.. и на нас ни харесват големи цици, но не се оплакваме ако имате малки..
    Това твърдение вече е отживелица, все по-малко момичета твърдят, че размера няма значение. И не можеш да сравняваш размера на гърдите с размера на пениса - не чукаш гърдите все пак, така че сравни с размерите на вагината поне. И на вас няма да ви е много приятно, ако попаднете на някоя твърде тясна, нито пък твърде широка. Размера няма голямо значение, ако е в рамките на нормалния, но ако е 10см., или 25см. вече става друго... Като не може да те задоволи един човек сексуално, то и връзката няма да върви добре, така че, дори да НЕ търсим само секс от един мъж, то размера пак ИМА ЗНАЧЕНИЕ...

По темата - излъчването ми харесва, ако то не ми харесва, ако ще да се облича в каквото ще - пак не би ми допаднал. Размера за да го разбера, все пак вече трябва да съм решила, че човека ме привлича сексуално. Хубавите мъжки тела са готини, обаче повечето трениращи прекаляват или не им личи, а прекалено мускулестите тела не ми допадат. Поне повечето български "ергени" са така, забелязвам германчетата са доста добре сложени някои.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Облеклото говори много за един мъж, но тук нямам предвид униформа, а стил. Аксесоари за мъж рядко харесвам, в 95% от случаите са адската селяния, особено пръстените са жив кошмар! Хубав часовник е друго нещо обаче. Излъчването определено е много важно. Сдържан, спокоен и с остър поглед мхррр! Думите също са едно от нещата, които могат адски да ме настроят, стига да знае точно какво и по какъв начин да ми каже. За тяло ми харесва да има добри пропорции и дотам, плочки и мускули винаги са ме отблъсквали откровено, противно на мъжките очаквания, че всяка жена си умира за релеф.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Аз лично се впечатлявам от няколко неща,някои са доста нетипични честно казано. Относно начина на обличане - предпочитам по-спортно,непретенциозно,нег лиже (дънки,хубава тениска,колан,кецове примерно) не харесвам мъже,които ходят с официални дрехи постоянно,същото важи и за обувките,също не ме кефят мъже с палта. Излъчването е много важно,погледът (очите) са ми сериозен фактор. Кефи ме да е сигурен в себе си,но не надменен,нахален и/или арогантен,просто вътрешно чувство за сигурност,да ме покори с поглед. За тялото : не държа на плочки,мускули и производни,държа да е поддържан(без шкембе и отпуснати ръце ),да е висок,доста повече от мен,да има по-големи длани от мен и хубави пръсти и нокти. За аксесоари-повече съм към не,но ако е татуиран има голям +. Гласът също ми е доста предразполагащ фактор,хубав секси тембър.Мръсните думи регулярано,само по време на секс,а за размера-колкото повече,толкова повече.Няма да лъжа,за мен има значение.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    А какви татуировки по-точно? Още утре отивам да се татуирам. :3

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    банковата сметка
    n00bs

Фен
    голЕм Си ЕЙ

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    банковата сметка
    точно така!
    Grumpy old madman

Мега фен
    доказано е че 7 см мъжки полов орган е достатъчно да задоволи всяка жена

Като видя мъж с ланцета и пръстени ми се обръща всичко ужасно противно ми е .
    По лежарният и спортен стил на обличане винаги ми е допадал повече от костюмите
    Обожавам спортистите първо защото са много добре сложени и второ защото са страшно дисциплинирани
    Обичам момчета които винаги имат настроение за някаква лудост а не седят пред дивана в хола . Харесвам отговорните мъже а не разни сополи .

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Аз лично се впечатлявам от няколко неща,някои са доста нетипични честно казано. Относно начина на обличане - предпочитам по-спортно,непретенциозно,нег лиже (дънки,хубава тениска,колан,кецове примерно) не харесвам мъже,които ходят с официални дрехи постоянно,същото важи и за обувките,също не ме кефят мъже с палта. Излъчването е много важно,погледът (очите) са ми сериозен фактор. Кефи ме да е сигурен в себе си,но не надменен,нахален и/или арогантен,просто вътрешно чувство за сигурност,да ме покори с поглед. За тялото : не държа на плочки,мускули и производни,държа да е поддържан(без шкембе и отпуснати ръце ),да е висок,доста повече от мен,да има по-големи длани от мен и хубави пръсти и нокти. За аксесоари-повече съм към не,но ако е татуиран има голям +. Гласът също ми е доста предразполагащ фактор,хубав секси тембър.Мръсните думи регулярано,само по време на секс,а за размера-колкото повече,толкова повече.Няма да лъжа,за мен има значение.
    facepalm
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Обожавам спортистите първо защото са много добре сложени и второ защото са страшно дисциплинирани
    Обичам момчета които винаги имат настроение за някаква лудост а не седят пред дивана в хола . Харесвам отговорните мъже а не разни сополи .
    Хем дисциплинирани, хем да правят нещо когато им скимне, хем отговорни.
    Ми...

Не.

Тия неща леко си противоречат.
    Grumpy old madman

имах предвит да се отмерва държанието според ситуацията
    И да е готов да речем да скочи с парашут пред това да си седи преди дивана в хола

Фен
    А аз, искам да се оженя за русалка.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Сериозни претенции, едва ли има вие какво да им предложиет в замяна
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    имах предвит да се отмерва държанието според ситуацията
    И да е готов да речем да скочи с парашут пред това да си седи преди дивана в хола
    ми ти може и да си готова, ама кат никой от приятелите ти не иска, ( и може дори да нямаш много приятели) - желанието ти се отбива , а ако и с финансите не си добре - парашута остава на заден план

Дадох го за пример просто това с парашута

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си