- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви кефи и възбужда у един мъж?
определен вид облекло(например полицейска,военна униформа или костюм)
аксесоари (пръстени,очила,ланци и др)
ако ми говори мръсни думи
хубаво тяло с мускули и плочки
само излъчване като цяло
ако е много надарен
Момичета какво ви кефи и възбужда у един мъж?
Ако няма желания от вас отговор посочете като мнение!![]()
Последно редактирано от just_a_girl2007 : 06-13-2013 на 21:50
Много ме кефи и ме възбужда нокътят на кутрето му.
ако има голям _|_
Гласувах с "само излъчване като цяло". Все пак и много голям х*й пак не е на добре. Нищо прекалено не е на хубаво. Но все пак и аз като всяка жена обичам мъжете с големи ...
А после казвате че размера нямал значение.. Ясно е че го казвате просто за да не си кажем че сте курви.. В това няма нищо курвенско, стига да не търсите само това в един мъж... напълно нормално е.. но поне не лъжете че нямало значение.. и на нас ни харесват големи цици, но не се оплакваме ако имате малки..
^ стига си мрънкал бе, младеж
ако излъчването ми хареса, може да реша, че искам да видя колко му е голям кура
ако не ме кефи, кво прави той, ще ми го тропне на масата и щом видя 20 санта, веднага ще изтичам с него в тоалетната ли
проблемът ти не е, че не ти е голяма пишката, ами че в логиката имаш силен дефицит
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това твърдение вече е отживелица, все по-малко момичета твърдят, че размера няма значение. И не можеш да сравняваш размера на гърдите с размера на пениса - не чукаш гърдите все пак, така че сравни с размерите на вагината поне. И на вас няма да ви е много приятно, ако попаднете на някоя твърде тясна, нито пък твърде широка. Размера няма голямо значение, ако е в рамките на нормалния, но ако е 10см., или 25см. вече става друго... Като не може да те задоволи един човек сексуално, то и връзката няма да върви добре, така че, дори да НЕ търсим само секс от един мъж, то размера пак ИМА ЗНАЧЕНИЕ...
По темата - излъчването ми харесва, ако то не ми харесва, ако ще да се облича в каквото ще - пак не би ми допаднал. Размера за да го разбера, все пак вече трябва да съм решила, че човека ме привлича сексуално. Хубавите мъжки тела са готини, обаче повечето трениращи прекаляват или не им личи, а прекалено мускулестите тела не ми допадат. Поне повечето български "ергени" са така, забелязвам германчетата са доста добре сложени някои.
Облеклото говори много за един мъж, но тук нямам предвид униформа, а стил. Аксесоари за мъж рядко харесвам, в 95% от случаите са адската селяния, особено пръстените са жив кошмар! Хубав часовник е друго нещо обаче. Излъчването определено е много важно. Сдържан, спокоен и с остър поглед мхррр! Думите също са едно от нещата, които могат адски да ме настроят, стига да знае точно какво и по какъв начин да ми каже. За тяло ми харесва да има добри пропорции и дотам, плочки и мускули винаги са ме отблъсквали откровено, противно на мъжките очаквания, че всяка жена си умира за релеф.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз лично се впечатлявам от няколко неща,някои са доста нетипични честно казано.Относно начина на обличане - предпочитам по-спортно,непретенциозно,нег лиже (дънки,хубава тениска,колан,кецове примерно) не харесвам мъже,които ходят с официални дрехи постоянно,същото важи и за обувките,също не ме кефят мъже с палта.
Излъчването е много важно,погледът (очите) са ми сериозен фактор.
Кефи ме да е сигурен в себе си,но не надменен,нахален и/или арогантен,просто вътрешно чувство за сигурност,да ме покори с поглед.
За тялото : не държа на плочки,мускули и производни,държа да е поддържан(без шкембе и отпуснати ръце
),да е висок,доста повече от мен,да има по-големи длани от мен и хубави пръсти и нокти.
За аксесоари-повече съм към не,но ако е татуиран има голям +.
Гласът също ми е доста предразполагащ фактор,хубав секси тембър.Мръсните думи регулярано,само по време на секс,а за размера-колкото повече,толкова повече.Няма да лъжа,за мен има значение.
![]()
А какви татуировки по-точно? Още утре отивам да се татуирам. :3
голЕм Си ЕЙ
доказано е че 7 см мъжки полов орган е достатъчно да задоволи всяка жена
Като видя мъж с ланцета и пръстени ми се обръща всичко ужасно противно ми е .
По лежарният и спортен стил на обличане винаги ми е допадал повече от костюмите
Обожавам спортистите първо защото са много добре сложени и второ защото са страшно дисциплинирани
Обичам момчета които винаги имат настроение за някаква лудост а не седят пред дивана в хола . Харесвам отговорните мъже а не разни сополи .
имах предвит да се отмерва държанието според ситуацията
И да е готов да речем да скочи с парашут пред това да си седи преди дивана в хола
А аз, искам да се оженя за русалка.
Сериозни претенции, едва ли има вие какво да им предложиет в замяна![]()
n00bs