.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    anonymous895156
    Guest

Как да ускорим компютъра си?

Здравейте!
    Пушите си и пиете кафе сутрин. Тамън сте станали и искате да проверите какво ново има във Facebook. Натиск-натиск и вече мозилата се отваря. Но тя се бави нещо, така ли е?
    Причината е нов вирус, наречен "Троянец от 32-ро поколение" (троянски кон - компютърен вирус, който се подвизава под друга самоличност в компютъра Ви). Толкова е мазен, че дори Avast не го засича (дело на турски хакери е). Да, всички мразим турците, нека им го върнем. Нали не искате нещо турско в компютъра си?
    Важно: глупавите анадолци са го измислили зле и реално всеки може да разбере къде е вирусът. Подвизава се най-вече при системните файлове. Ако сте с windows 7, то той се "укрива" в Disk C/Windows. Възможно е и забавянето на компютъра ви да не е от Trojan32, но пък за това може да проверите: Проверете навсякъде във въпросната папка дали има папка System32. Ако няма - не сте заразен. Ако има - трийте я веднага, за да премахнете вируса. След това е важно да опразните Recycle bin-a (кошчето), за да не стане то "убежище" на троянеца.
    Споделете впечатленията си след премахването на коварния вирус
    Последно редактирано от dimitar., : 06-16-2013 на 15:48

Мега фен Аватара на OoVasKoO

Мега фен
    Eeee златен си, аз отдавна се чудя к'во е т'ва Trojan32 и мислех да го трия, ама ме беше шубе да не прееба нещо. Мерси, братле, сичко върви на шест сега. Даже SC2 на 1080p мога да стриймвам на Pentium M-ката на лаптопа :3

ne razbrah ako imame papka system32 imame virys v komputarali ?

Да, трийййййййй го веднага !

ne stava pishemi opitasi pak i kato go capak nishty ne stava ;[

Е па, с труд става, опитваш докато не стане. Айде пиши като си готов

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Оф хора вие са за директно банване... Как може да се ебавате така с децата..
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Супер фен Аватара на JDeel
    Не знам какво се има предвид под "Trojan32" и каква е идеята на тая тема, но папката C:\Windows\System32\ определено НЕ Е за триене.

Мега фен
    ^Айде да не се обясняваш като не знаеш, а ? Аман от разбирачи ...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Не знам какво се има предвид под "Trojan32" и каква е идеята на тая тема, но папката C:\Windows\System32\ определено НЕ Е за триене.
    Колко ти платиха да го напишеш? Пф тъпо племе сме българите, с това поведение никога няма да махнем вирусите в компютрите

Мега фен
    нищо чудно вече да сте затрили win-инсталациите на дузина хора, я по-добре прекратете, че някои могат да прецакат компа на родителите си или да затрият важни данни

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Колко ти платиха да го напишеш? Пф тъпо племе сме българите, с това поведение никога няма да махнем вирусите в компютрите
    Какво поведение бе пич? Написал си тема с някакво странно съдържание, после някой ти е крив. Auriss може да ти е фен или де да знам, но във форума вероятно има и такива дето се плашат от вируси и дори биха пробвали да си изтрият System32.

Само за тяхна информация - вирус наречен "Trojan32" няма, в света на компютрите числото 32 не означава "поколение", и папката System32 си остава системна за Windows, дори и вътре в нея понякога да се вмъкват вирусчета.

Голям фен
    Какво поведение бе пич? Написал си тема с някакво странно съдържание, после някой ти е крив. Auriss може да ти е фен или де да знам, но във форума вероятно има и такива дето се плашат от вируси и дори биха пробвали да си изтрият System32.

Само за тяхна информация - вирус наречен "Trojan32" няма, в света на компютрите числото 32 не означава "поколение", и папката System32 си остава системна за Windows, дори и вътре в нея понякога да се вмъкват вирусчета.
    Много си зле. Това, че искаш да скапеш компютрите на много хора, това не е наш проблем. В коя секта си?

П.С: При мен стана и работи идеално! Задължително трябва да изтриете тази папка!

Това че си направил няколко профила през които пишеш едни и същи бла-бла не те прави изключително интересен

Голям фен
    Това че си направил няколко профила през които пишеш едни и същи бла-бла не те прави изключително интересен
    Истински профил съм, споко. Фейсбук искаш ли?

Вместо да ми се доказваш по-добре се заеми да обясниш на драгите читатели защо според теб System32 е вредна папка и трябва да се изтрие, и какво е общото между нея и съседната й - SysWOW64 - когато я има

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Ами пробвах да намеря тая папка,ама я няма.Намерих една подобна system64 се казва,да я трия ли нея?

Давай спокойно
    Всичко е на твой риск

НЕ мога да повярвам, че вярвате какво пишем тука Ходи в hardwarebg.com и си направи там темата, ще се скъсат да ти се смеят

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    По-скоро ще те баннат

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    НЕ мога да повярвам, че вярвате какво пишем тука Ходи в hardwarebg.com и си направи там темата, ще се скъсат да ти се смеят
    аз я пуснах в kaldata и след три минути беше изтрита и бях с второ предупреждение

anonymous895156
    Guest
    http://hardwarebg.com/forum/showthre...56#post3510956
    ето темата в хардуер беге, включете се

anonymous895156
    Guest
    Съобщение на vBulletin
    Съобщение на vBulletin
    Достъпът ви до форума е забранен поради следната причина:
    Множествена регистрация в разрез с правилата на форума

Датата на която достъпът ви ще бъде възстановен е: Никога

MAMKA MYYYYYYYYYYYYy ;d