- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Програма за видео
Papugai брат излагаш се.. Спри моля ти се, че говориш смешки..
До автора/ката - Sony Vegas е добър и безплатен както и Adobe Affter Effects
2 Абсолютно любителски клипа, които направих, щото нямаше какво да правя (правени са именно със Sony V. & Adobe A. Effects)
http://www.youtube.com/watch?v=KsOC0L2Ibm4
http://www.youtube.com/watch?v=JSk-GUYTdY0
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-05-2013 на 17:52
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Още един бавноравиващ се геймър реши да изключи мозъка си, а след това да пише.
Вегас е боклук и не е безплатен, АЕ не е безплатен и се ползва от малоумници, които нямат акъл, за да научат нещо по-сериозно.
http://www.youtube.com/watch?v=89cV8CWUPlg
Това съм го оставил, за да затварям устите на дебили като вас.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Сега ще направя асоциация на ситуацията с храна (защото съм гладен..)
Да ми показваш някакво 3-д анимирано филмче, при условие, че говорим за лесен, достъпен и безплатен филм мейкър е просто смешно..
Това е все едно да сготвиш една тенджера с боб и наденица, да ме погледнеш и да кажеш, ето така, Anarchy, се готви МУСАКА..![]()
Dr. Gregory House
Принципно е прав, АЕ и Вегас не са безплатни. Как да го кажа - малко глупости говориш :Д Не се обиждай. Само дето като пише е единствено с идеята да нахрани някой без оглед на това има ли нещо вярно в написаното или не. Бе търси си зак'во да се заяде. Жив и здрав да е.
Иначе водата в клипа не е лоша. Радва, браво. Ако беше изпипал и останалото сигурно щях да си замълча.
Ще седна тия дни да свърша една сцена от край до край и да видим чий е по-голям ;д Сефте ще ми е тъкмо , досега като съм приключвал с нещо винаги съм го триел, 'щото не ми трябва.
edit :Т'ва отдавна го повтаряш, два пъти те питам и не отговаряш, дай да потретя като за финал..АЕ не е безплатен и се ползва от малоумници, които нямат акъл, за да научат нещо по-сериозно.
Като е такъв боклук АЕ, много ми е любопитно с какво си правиш 2d motion blur-a и depth of field-a . С претенции си, че не си идиот, та се съмнявам да ги вадиш от рендъра, 'щото отнема векове, освен ако не го правиш с reyes енджин, които пък също (поне от моите наблюдения, ба ли го) не са пригодени да работят бързо с малки сцени и на практика си е фалит както и да го гледаш.
Та Nuke има плугини, с които да го направиш, но 1 - адски скъпи са и 2 - доста по-неудобно е. В АЕ просто си ръгаш DoF / motion vector рендъра и цъкаш 2 бутона. В Nuke е триста зора работа, а в крайна сметка е и излишно да си товариш допълнително скрипта (то и без това софта е доста тежък) при положение, че можеш да вкараш рендъра от там в АЕ и разлика няма да има.
Та сериозно те питам - след като си толкова запознат, дай съвет. Мен АЕ ми е страшно гнусен с неадекватния си интерфейс и ако можеш да помогнеш - моля. Ако не - недей пак да солиш на поразия. Банално става вече.
Последно редактирано от Auriss : 07-05-2013 на 23:45
http://vimeo.com/29414230
Със зубрене трудно ще научиш NUKE, а да не беше гледал само първите 30 секунди, защото показват в 6 версия, в последната седма са подобрили и добавили много нови неща, зависи си от рендера, не е вярно, че става бавно, ако се прави директно.
Motion blur си го правя с HitFilm, става за минута, а dof не ползвам, защото никога не съм разбирал, какъв смисъл има да правиш сцена, който след това да замъглиш.
препоръчвам Вегас