- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Момичета някога пробвали ли сте тази игра..
Искам да попитам момичетата.. Понеже вече е лято, ние с моите приятелки имаме нещо като традиция, е то не е традиция ама го правим от 3-4 години и тази пак, така че може би е традицияЗначи това е една игра, разделяме се на 2-3 отбора зависи колко момичета сме и колко ще "играем" и има поставени цели, който до края на вечерта трябва да са изпълнени и отборът победител получава нещо, всяка година е различно
И например целите са 1.отиди в клуб и накарай сладко момче да ти купи нещо за пиене, 2..... и ей такива. Да знам видяхме го от един филм, но пробвахме и е супер забавно, особено за лятото такъв вид игри са доста интересени, особено като дигнеш залога. Та оставете това исках да ви питам играли ли сте подобни игри, и ако да разкажете как вие ги играете точно
Не искам хейт, знам че това е детинско бла бла бла, и какво ли не съм чувала но ако го пробвате ще видите че е далеч по-забавно от колкото си мислите
![]()
Не мога да си представя да отида и да накарам момче да ми купи нещо.. може би, защото не съм играла на такава игра.... :X
Последно редактирано от sweetmony : 07-11-2013 на 19:32
Курвенско.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
тъпо...след накарай някой да те черпи какво следва - духай му в кенефа ли?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
пачавренско
attention whore at its best..
научете се на малко уважение към себе си мадами
интересно е как никой от коментиращите не знае какви всъщност неща се правят, но повечето мислят, че са някакви лоши
assumptions are baad... mmkay?
![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
За мен не е курвенско,в тая криза трябва да се преживява някак си...хъм
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
И кво ако оня не ти върже?
roll over and cry and shit a ?
Не съм я играла,обаче гледах филм,в който три жени я играха и накрая след "накарай сладко момче да ти купи нещо за пиене" оная действително му лапаше в кенефа. :3
Таа,извода е ,че филмите са си просто филми и ,че действителността е доста по-различна .