- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не се пазихме
с пр ми правихме секс, но без презерватив, защото не очаквахме да се случи тогава..не съм свършвал в нея даже изобщо не съм поради факта че техните бяха наблизо и акта не продължи повече от 10-15 минути с прекъсвания за да не ни хванат и има ли все пак някаква възможност да е... знаете какво.....
6б3З10
овулация ?
най-вероятно не
тъп идиот си
седмица след като е била неразположена
6б3З10
кое това ? сте го правили ?
аз да не съм врачка,че да знам как и е цикъла.. ако не е редовен тая седмица нищо не ми говори.. да си сметне овулацията
и все пак малко вероятно
Много негативно си настоен, fuckkk13
Пичага, не - няма какво да се е случило, въобще не го мисли! И на мен се е случвало нещо подобно и да - нямаше никакъв проблем! Просто без притеснения, късмет, приятен живот с мацката ти![]()
Няма шанс!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Споко не е бременна, та ти дори не си свършвал ...
Окей, извинявам се ;d Ясно защо реагира така.
Нормално е и да има за какво, но ако той е сигурен, че нищо не е направил... къде е грешката? (Замислям се и случки от моят живот - от интерес питам, не за друго?)
--------------------------------------------------------
Беше за автора и всички като него. Но нали знаеш гузен негонен бяга :д;д
--------------------------------------------------------
пфф тоя bootyboy ако има верно приятелка,ще си прережа вените ритуално
На дали е станало нещо. Да си изчисли овулацията.
Не правете така повече, пазете се.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
шибалката13 пак пробва да "говори" през зъби ..nah
иначе по темата - при положение ,че не си свършвал как мислиш ,че ще стане нещо ?! Защо не мислите преди да вършите нещо ?
Hostis Honori Invidia
не е ефективен ,защото някой хора пропускат предеякулационната течност ,а той каза ,че не е свършвал ,което ме води до мисълта ,че не е бил на път към кулминацията т. е няма как да има и предеякулационнатечност т.е принцесата няма как да е бременна
шибалчо пускай детското и нани
Hostis Honori Invidia
Някой знае ли колко е часа ?
Твое е само това, което си изял и изпил!