- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мистър Форум 2013
Титла "Крал на форума" (съответно жена му е кралица и Първа дама)
Снимка на какао
Право да гони хора от форума
Право да изрита Rabalka от сайта
Купа "Ти си номер 1", на която е гравирано полово сношение
Право да се сгоди за Мис Форум 2013 (за нея - след този конкурс)
Друго (посочи в коментарите)
Приемат се номинации до 17.07.2013, 17:00 часа
Няма възрастови ограничения за участниците. Те следва да ни накарат да гласуваме за тях чрез снимки или други материали, които ги описват
След записването пускам тема анкета, в която да се гласува за финалистите. ВАЖНО: Всеки има право да гласува, агитирането е препоръчително
При опит за корупция ще има шамари!
Долу публикувайте името на човека, когото номинирате, както и причините да го съпортвате
![]()
Тези ще следят за корумпирани участници
Последно редактирано от dimitar., : 07-15-2013 на 19:06
Supermassive____
Причина: Достатъчно ерудиран е.
Последно редактирано от Smrazqvashta : 07-15-2013 на 19:31
Право да изрита Rabalka от сайта
Е тва ме съсипа от смях... Егати бруталния...![]()
Номинирам "Баща ти"
П.П: Купа "Ти си номер 1", на която е гравирано полово сношение![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Номинирам се , защото съм мега отявлен ултрас на рока и метъла и мразя политиците , курвите и чалгата (+ алкохола и фасовете)... Който иска да ме номинира... Иначе - САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ!
аз номинирам Chacho, защото само той липсва към момента
Аз все пак тая надежда , че някой ще ме номинира и мен.
Че аз казах , та и причини изтъкнах. Пък и си търся и шаферка за сватбата на Фишерман и забравих ѝ името на годеницата му , макар че си пиша с нея.
"Право да изрита Rabalka от сайта"
първоначално мислех въобще да не взимам участие в тази тема,но като видях тази опция и просто нямаше как да остана безпристрастен..
Право да се сгоди за Мис Форум 2013 (за нея - след този конкурс)
Въпрос: Ако Мис Форум е 18годишна напръштяла тийнейджърка в разцвета на красотата и сексапилността си + с достатъчно умствен капацитет, а Мистър Форум е 51годишен педофил, киснещ пред компютъра с цел разврат и човъркане на игри - Какво правим? И обратното, Ако Мистър Форум е good boy, а Мис Форум е Айше от маалата ??![]()
Пращаме ги на "Лаута" при родата на момичето... Ако не - идва на "Колежа" - и я усмиряват.![]()