- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форонни Частни уроци !!!
Добър ден, жужумюлкиНякои от вас се нуждаят от уроци? Математиката куца, Жана д' Арк е германка, а езикът на Пушкин прилича на този на Шекспир?????? Не се притеснявайте!
Тук идват на помощ форонните даскали - Даскал Димитар, Даскал Ели /искамдаседна/, Даскал Чачо, Още пет свободни даскалски катедрии...
Тук ще се преподават уроци по всичко - дори по физкултура. Дерзайте, деца, науката е слънце
Ще помогнем на Rabalka да си вземе изпита, ще дадем някой друг урок /открит :3/ по сексология, предотвратявайки няколко летни аборта, ще осигурим на България видни филолози и историци и ще хакнем сайта на Зубърбърк.
Макар и частни, тези уроци ще са безплатни.
Всички учители ще помагат, получавайки заплата - морал. Желаещите за даскали да го заявят в темата.
![]()
ЗОМГ 2+2=3
и уроци по gaming, гледам EA?!?!
Последно редактирано от OoVasKoO : 08-23-2013 на 21:03
Верно ги разбираш, на даскал ли се правиш
Защо си забравил мен и Рибаря? :\
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Айде сега сериозно, на рабалка за кво са и мат и химия, ако не може директно да ги прилага в секса?![]()
Мюхтето е учителка по Гримирьоване, Религия, Морал, Етика и право, Влюбвология
Торито също трябва да е няква от педагогическия съвет ;д ти си главната форонна психоложка за ученици и учители![]()
Wollt ihr Deutsch lernen?![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Най-много да ви накарам да се метнете през 11тия етаж ако не ме изпреварите.