- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс без презерватив
Днес сутринта (към 10) с едно момче от нашият клас (да го наречем В. правихме секс.На мен ми беше за първи път и мисля че ме отвори , но не ме болеше. Не знам дали е свършил в мен , но много се притиснявам.Какво да правя , да си копувам ли тест?
Почвай да мислиш име за бебето..
А иначе не мисля, че ти трябва тест, по-скоро буквар..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
И това което ме притеснява ,е че той има сериозна приятелка /милица/ , а с нея бяхме бфф-та до скоро (то не че ся не сме ,ама не е както преди)
Не съм трол ! СМЕШКИ БОЛ !
а някой няма ли да ми обърне внимание?
Мили аз не говорих за теб
Затва избяха и от скайпа ли. Яж ми путката ще те пребия като те видя
Ахахаха, покемоните са в размножителен период.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Авторке според мен си 15-годишна курвичка това да спиш с гаджето на приятелката ти е много тъпа постъпка постави се на неино място щеше ли да ти е добре?
И тая се е праскала на 13 годининадявам се, да нямам такава дъщеря!!
Азис - Хоп [music]
Еми като вместо мозък има само пичка (каквато тя цялата е) е така ама за приятелката да забрави
Искаш ли тфа да го разкажа във фейса искаш ли ??? !!!
По принцип една приятелка като накара друга да пробва гаджето й дали кръшка не очаква да го наебе ама май с днешните приятелки трябва да очакваш всичко![]()
![]()
МАЙКА ТИ ДЕБА НЕДОСЕНА ПРОСТА САМО ДА ИЗЛЕЗНЕШ ОТ ВАС ЦИГАНКО ВМИРИСАНА ГАДНА ТЪПА!!! ЩЕ ТИ РАЗКАЖА ИГРАТА ПИКЛО ПРОСТА СМОТАНА САМО ДА ПОСМЕЕШ ДА НАПИШЕШ НЕЩО. И НА ПАВЛИНА ЩЕ Й ПОКАЖА КВО СИ ПИСАЛА И НА ВЛАДИ ЩЕ КАЖА ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ ИСКА ТЕБЕ ИЛИ МЕНЕ КУРВО ГРОЗНА. ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ ЧЕ СИ СЕ РОДИЛА МАЙКА ТИ ДЕБАААААААААА