- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път или не точно...
Хей.Имам и друг профил тук,но не искам да се разкривам за това си направих този ;д .Първо моля без обиди и лоши коментари. Имам няколко въпростчета и се надявам да ми дадете съвети.На 17 години съм и имам сериозен приятел от 7 месеца.Мисля,че съм готова да правя секс с него,той не е девствен.Аз обаче съм девствена и реших да го направя с него.Преди два дена мисля ,че ме отвори с пръсти,смисъл успя да си вкара и двата пръста..не беше болка за умиране,но нямаше кръв.Така малко тъп въпрос,но след като е нямало кръв възможно ли е да не съм отворена още?И друго..цикълът ми е доста нередовен..понякога си идва нормално 3-4 месеца,после изведнъж закъснява със седмици както стана този месец.Да ви попитам по какъв начин ще повлияе сексът,ако го направя тези дни.Надявам се някой да ме насочи,благодаря ви.![]()
Няма как с пръсти да те отвори и то само с два.
nigga stole my bike
Върви не гинеколог относно цикъла.
Там ще ти кажат как можеш да го регулираш, ако не искаш да се притесняваш излишно.
Иначе може да ти дойде по-рано или да закъснее..
Абе по-добре върви на лекар, вече си достатъчно голяма да си имаш личен гинеколог.
Иначе 2 пръста.. окей, а защо не пробвате и както си му е реда?
Тогава хем ще си "отворена", хем няма да се чудиш за това дали си или не си. (В момента не си.)
И ползвайте презерватив.
*сън*
МОЖЕ да те отвори с 2 пръста, кръвта не е задължителна.
Ако следващият път той бръкне с пръсти и не те боли изобщо, значи си отворена.
За цикъла не мога да ти помогна.
За цикъла отиди на гинеколог както казаха по-горе той ще ти каже как да си го реголираш
иначе следващия път го направете както си трябва и с презерватив
Не знам дали те е отворил с пръсти малко вероятно е, но не е и невъзможно. Относно кръвта при много момичета няма кръв при първият път и цикълът вероятно ще се регулира след като запонеш да водиш полов живот.
Не е задължително да има кръв. А какъв е смисъла да ти бърка с пръсти, а да не го направите като хората?
В другата тема ти казах, отиди на лекар за тоя цикъл.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Възможно е да те отвори с пръсти и не е задължително да има кръв. А за цикъла - отиди на гинеколог.