.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    xixixi1
    Guest

Първи път или не точно...

Хей.Имам и друг профил тук,но не искам да се разкривам за това си направих този ;д .Първо моля без обиди и лоши коментари. Имам няколко въпростчета и се надявам да ми дадете съвети.На 17 години съм и имам сериозен приятел от 7 месеца.Мисля,че съм готова да правя секс с него,той не е девствен.Аз обаче съм девствена и реших да го направя с него.Преди два дена мисля ,че ме отвори с пръсти,смисъл успя да си вкара и двата пръста..не беше болка за умиране,но нямаше кръв.Така малко тъп въпрос,но след като е нямало кръв възможно ли е да не съм отворена още?И друго..цикълът ми е доста нередовен..понякога си идва нормално 3-4 месеца,после изведнъж закъснява със седмици както стана този месец.Да ви попитам по какъв начин ще повлияе сексът,ако го направя тези дни.Надявам се някой да ме насочи,благодаря ви.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Няма как с пръсти да те отвори и то само с два.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Върви не гинеколог относно цикъла.
    Там ще ти кажат как можеш да го регулираш, ако не искаш да се притесняваш излишно.
    Иначе може да ти дойде по-рано или да закъснее..
    Абе по-добре върви на лекар, вече си достатъчно голяма да си имаш личен гинеколог.
    Иначе 2 пръста.. окей, а защо не пробвате и както си му е реда?
    Тогава хем ще си "отворена", хем няма да се чудиш за това дали си или не си. (В момента не си.)
    И ползвайте презерватив.
    *сън*

МОЖЕ да те отвори с 2 пръста, кръвта не е задължителна.
    Ако следващият път той бръкне с пръсти и не те боли изобщо, значи си отворена.
    За цикъла не мога да ти помогна.

Мега фен Аватара на baby_baby
    За цикъла отиди на гинеколог както казаха по-горе той ще ти каже как да си го реголираш

иначе следващия път го направете както си трябва и с презерватив

Не знам дали те е отворил с пръсти малко вероятно е, но не е и невъзможно. Относно кръвта при много момичета няма кръв при първият път и цикълът вероятно ще се регулира след като запонеш да водиш полов живот.

Не е задължително да има кръв. А какъв е смисъла да ти бърка с пръсти, а да не го направите като хората?

В другата тема ти казах, отиди на лекар за тоя цикъл.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на NissaN
    Едвали те е отворил

Възможно е да те отвори с пръсти и не е задължително да има кръв. А за цикъла - отиди на гинеколог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си