- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страшно много съм притеснена моля ви пишеште ми......
С приятеля ми правихме секс преди един ден към 21.30ч. с презерватив и той искаше да свърши в мен,но когато свърши и го изкара презерватива беше скъсан а от мен изтече малко сперма, после влязох да пикая и изпиках малко сперма. На другия ден към 13.05 изпих едно хапче Escapelle, и нямаше странични ефекти освен,че се чувствах доста отпднало! Притеснена съм и постоянно мисля, дали нещо може да се обърка и да забременея,страхувам се! Моля ви не ме нападайте, направих грешка знам... Дали ескапел ще ми помогне... изпих го на 14стия час... Има ли възможност да съм бременна страхувам се много!!!!!!
Shtom si pila escapell, nqma strashno. Poprincip i da se izprazni v teb i bez prezervativ ne e s8gurno, che si bremenna. Ne stava tolkova lesno, spoko![]()
Само не ми стана ясно къде е свършил приятеля ти, че "и изпиках малко..."? Да не са премахнали анатомията от средния курс? Или си толкова малка, че не си стигнала до нея? В общия случай: научете първо кое къде се слага, вкарва, от къде какво излиза, пък тогава се сещайте за секс!
е, щом си я изпикала спермата няма дерт
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
На някои хора требва има се забрани секса с държавен вестник.
и понеже си притеснена, пусни още 5 такива теми
+Първоначално написано от stefan.lupus
Направи си тест за бременност. Така ще ти стане ясно дали си или не си бременна. Това си е сериозно нещо.