- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаф след клизма
От доста време съм в тоя форум и съм чела доста теми за клизми, изпускания при анален секс.Веднъж ми се е случвало да се изпусна и срама беше ужасен и от тогава винаги преди да го правя аналния минавам през WC или по-точно когато мисля, че ще го правя или искам да го правя.В събота реших да опитам с клизма и си взех от аптека иригатора.Направих каквото трябваше и спокойна си излязох и към 2-3 сутринта бяхме в общежитието на момчето с което се виждахме и за първи път правим секс.Правим го и му предложих да ме пробва и отзад.Не беше нужно да го навивам и така...Всичко ок, но накрая ...се изпуснах.Умрях от срам особено като ми каза "Можеше поне да минеш през тоалетната" направо....Казах му, че съм си правила клизма и затова съм предложила да го направим отзад, но не повярва.Та защо стана така - клизмата ли да не съм направила както трябва или е минало прекалено много време, но не вярвам да е заради това, защото и във WC като съм била пак е горе долу времето до акта същото??А се доверих на клизмата и не съветвам никой да го прави....И се чудя и се мая ква беше тая работа и сега ми е супер гузно да му се обадя дори.
Извини ме,но ще се спукам от смях за твоя сметка.![]()
![]()
![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Не си я направила като хората явно.
Просто не се обаждай на момчето и се надявай да не се засичате.
смени си самоличността и избягай в друга държава
И каква е точно драмата? Случва се. Като се плаши от мечки, да не ходи в гората...
Предполагам, че не си направила клизмата както трябва или не си взела тази, която трябва(да не си взела детска?). Иначе, стискаш до последно и тогава, а не веднага да тичаш в тоалетната. Внимаваш и да не изтече предварително. Но както и да е. Възможно е и той да е дръпнал по-рязко.
Между другото, голяма работа станала, че си се изпуснала!
ИЗВИНИ СЕ!
ИЗВИНИ СЕ!
ИЗВИНИ СЕ НА МОМЧЕТО!
![]()
Не разбирам, какъв е проблема.
Обясни по-точно кое те притеснява.
Иначе те уважавам, малко женки предлагат да ги таковат отзад на първа среща.
Ама защо ги ядете тея люти дюнеримного бързо презареждат кафявото око ....
Ако този има някъв проблем нека си даде неговото дупе
И стига с тия глупости, тая дупка е дадена с друга цел.
Изгребвай си лайната с кофа...ти си каtо септична яма явно,щом след клизма е осираш пак...
Абе вие сте баси тъпаците ... Лесно е да се смеете на чужд гръб ?!