- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Изпортих едно момче на класната му и тя го наказа..
Казах на госпожата,че едно момче (което харесвам) е било друго. Госпожата отиде и го наказа. Бях с едни приятелки в коридора и той ме попита дали аз съм го казала на госпожата му,защото аз бях единствената,която беше там,когато го биеше.. След това аз му отговорих,че не съм,защото не знаех каква ще бъде реакцията му. Госпожата отиде и говори с него,а той каза,че не е направил нищо.. Проблема е там,че едно момче ме изпорти,че аз съм го казала.. Гледа ме ужасяващо. Да, аз бях правата,защото го казах,това не му е било първия път. (осми клас е) Бие по-слабите и по-безпомощните и се прави на много силен.. Отврат .. Мнението ми за него тотално се промени.. Ами ако дойде и ми се развика,затова,че съм го казала? Или пък,ако започне да ме убижда??
Постъпила си правилно. Ако започне да те Обижда го пращаш на майната му.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Мразя порти! Като си била там, да беше направила нещо на момента, не после като мишчица да идеш да църкаш на госпожата.
а така, да не те ебе изобщо
ако нещо ти се прави на умен
ПАК ше отидеш и ше кажеш, че е набил някого, дори и да не е. пак на теб ше повярват, не на него
Постъпила си правилно.
По-добре късно, отколкото никога!
Айде сега.. ти не ме поучавай от грешките си,може би съм ги видяла бе,замисли се..
И съм нова в този сайт,така че за първи път цитирам, може да съм збъркала..
Какво пребиване в 8ми клас?!? Ти момчета нямат нито силата, нито техниката, че да си направят нещо сериозно, още повече в училище.
Все пак трябва да се защити! Нямат право да се бият с по-слаби и безпомощни от тях.
А ти си изпълнена с много мъдрост и за това преценяваш кой има право да бие и кой не?
Проато те е яд, че тоя дето го харесваш не ти обръща внимание.
Не позна, ама то не може и да се очаква повече от някаква осмокласничка.
Ти не можеш да пишеш грамотно, пък си тръгнала да определяш кой бил злобен и кой е по-слаб.