- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов...или нещо повече. <3
В един момент спира да ти пука за всички и за всичко. Не, не защото се интересуваш само от себе си. Дори обратното-защото се интересуваш само и единствено от Него. От него като личност, от него като сродна душа, от него като човек, на който можеш да разчиташ. От него...
Беше края на лятото. Или началото на есента. Вие решете. Всичко започна тук, в този форум. Дори и в този раздел. Искане на негова снимка от моя страна, размяна на няколко лични съобщения иии...привличането. Привличането на двама ни един към друг. Всъщност точно тогава и двамата имахме човек до себе си...илии не точно. Но привличането го имаше. Личеше си.
След кратък застой той ме помоли в една от темите да му пиша съобщение. В отговор на моето събщение той поиска скайпа ми. Дадох му го без никакво колебание. Последваха денонощни чатове с всякакви сладинки и милинки нещица. Не можех да отлепя очи от екрана.
Около половин месец по-късно отидох до София, където той учи иии...се видяхме. Още помня погледа му в момента, в който отлепих устните си от неговите. Толкова топъл иии...страстен. Изпълнен с любов.Всъщност помня всяка, дори и малка, подробност от тези 2 часа, които прекарахме заедно тогава.
В този ден той ми каза нещо, което ме размекна и което ме накара да изрека думи, които не съм казвала на никой друг до сега. "Искаш ли да те уплаша малко? Ще ти кажа нещо, което казвам само, ако наистина го чувствам. Обичам те.". Целувката след тези думи е момент, който ще помня винаги.
А раздялата...беше тежка. И двамата знаехме, че ще се видим пак чак след 2 месеца. Не искахме да се пускаме. Не можехме. Искахме момента да продължи вечно. Но не можеше...
Днес с човечето сме заедно,щастливи сме един с друг и се обичаме въпреки разстоянието, което ни дели. Пожелавам на всеки един от вас да намери толкова прекрасно същество като него, а щом го намери, да го държи здраво до себе си и да не му дава да си тръгне никога!
Само един път ли сте се виждали или аз разбирам написаното грешно?
Радвам се за вас![]()
цунки, цунки, мунки, цунки : )) Да сте живи и здравии Линче и скорошно повторно да се виждите, да ме поканите на сватбатаи да сте щастливи, радостни, да пеете като птиченца в свободен полет над слънчево и ясно небе и звездите винаги да бдят над вашите души, да намерите правилния път и да ви съпътстват добрите хора
![]()
Ичкооо, Ичко.
Благодаря ти много.
@heartshapedbox, не си разбрала погрешно. За жалост, тъй като и двамата учим и аз съм морско чадо, а той е чак в София, нямаме възможност да се виждаме, но скоро ще си наваксаме времето, в което сме били далеч един от друг.![]()
Не знам как имате нерви за подобни неща.
Не е сложно, да казваш това, което другата страна иска да чуе, просто трябва да имаш малко акъл. При подобен тип взаимоотношения, мога да убедя всяко момиче, че съм "толкова прекрасно същество", стига да ме одобри визуално.
Ваша си работа, щом се чувствате щастливи, окей. : )
Има време дечица.. ще порастнете и ще разберете че не всичко което хвърчи, се яде![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Такава тема не бях чела скоро. Изпълнена с толкова... наивност.
Ама няма лошо. Радвайте си се.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Железния кон, кислорода, U-235, гравитацията, F22 Раптор....примерно![]()
Dr. Gregory House
^ Напалмът!
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Дано сте много щастливи заедно... обичайте се!
Thank you.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Internet love? Get a life.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не ги слушай.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.