.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Пробиване на пъп. Помощ.

Пробих си пъпа на 9.11 (събота, преди 2 седмици и 2-3 дена), но още на първата седмица видях, че пъпа започна да ми се подува, то не е като подуване ми е много червено, не ме боли, продължавам да го мажа 3 пъти на ден, напримерно, ако го намажа 2 пъти и на другия ден пак е червено ( то си стой червено ) моля Ви кажете нещо да правя отидох при момичето дето ми го проби, тя каза, че не го чистя правилно, сега започнах и го чистя правилно, не оставям нищо по него пак ми е червено и не минава някой, когото има обица на пъпа моля да сподели дали при нея е било така? с какво го е мазила общо взето всичко и някой, ако разбира моля да ми каже. Благодаря

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Еми просто не на всеки му понася кожата, както има хора които не могат да носят обеци-ментета, защото ще почне да им се възпалява ухото, така и на теб.Не знам какво е, но отиди там дето си я слагала и питай тази реакция на какво се дължи, но според мен ще трябва да я сваляш.

Мега фен Аватара на tori
    Минали са две седмици, какво искаш, при положение, че пъпа зараства бавно? По време на къпане слагаш ли вазелин на дупката, за да не влизат вода, сапуни, шампоани и подобни шитни? Да не би метала да не ти понася? С какъв метал ти е обецата точно? Възможно е да е късичка или да ти тежи. Също е важно със какво се чистиш - спирт, кислородна вода или физиологичен разтвор?

По време на къпане не слагам нищо ето такава ми е (http://www.pazaruvai.com/images/JBL2S_a.jpg не е същата, но подобна, сложиха ми е от там ) почиствам го с Етилов спирт и после го мажа с един гел, който си закупих от това момиче ( ето това същото http://www.studex.com/sg_afterpierci...gelcontent.png )

http://photo2.ask.fm/156/241/406/128...ginal/page.jpg ( ето как е на снимката не се вижда много, но е червено като бях до момичето каза, че отдолу е добре и ми няма нищо, но отгоре е подуто, а отдолу зараствало )

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Първо - обецата ти е къса. Трябва да има място между топчетата и кожата поне първите два месеца. Второ - смени горното топче с камъчето, защото във фугите му лесно се натрупват боклуци, дори може да се закачи на дреха. И трето - на теб в студиото точно с какво ти казаха да чистиш и мажеш?

Мега фен Аватара на tori
    Не със спирт, там ти е проблема. Спирта е силен, на теб ти трябва нежно почистване. Чисти със физиологичен разтвор. Тва гелче за пиърсинг е за след пробиване на ушите с постолет. Не виждам снимката, но щом Мимс ти казва, че ти е тясна обецата, смени я с по-дълга. Почти невъзможно е долната дупка да е зарастнала за две седмици, тя просто не е инфектирана. Слагай си и вазелин, той отблъсква водата и мизериите и те не влизат в дупката.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Никакъв спирт!
    Ъм.. нарочно ли ти е отдолу обецата?

нее обицата ми е отгоре, а с какво да го мажа не със спирт, но с какво, а до колкото за обицата каква да зема и от къде в това студио дето ми го пробиха има само такива, а и ме е малко страх сама да барам

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не ползвай спирт и аз имам обица на пъпа и от някои обици много ме боли но от други не

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Почти невъзможно е долната дупка да е зарастнала за две седмици, тя просто не е инфектирана.
    Всъщност не "инфектирана", не се изразих правилно. Не е раздразнена като горната.
    Чисти със физиологичен разтвор. Обеца можеш да си купиш от На тъмно, техните обеци не са ужасни. Само че гледай да е по-дълга и да е само с топчета без висулки, че много се закачат и боли. Попитай за медицинска стомана, те ще те насочат кои са такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си