.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

kakvo da napravq? ne se poznavame ?

Zdraveite az sum na 15 godini...minalata godina kakto trqbva v reda na neshtata postupih v novo uchilishte sled 7-mi klas i t.n. vsichki znaete kak e...i si haresah edno momche. Toi e beshe v 11 klas az v 8 i za men beshe nevuzmojno. V nachaloto nali pochnah da go slledq s priqtelkite mi da mu se nabivam na ochi ii toi kato che li neznam smis zapochna lekichko da me vijda, no si ima i priqtelka...posle s techenie na vremeto zapochna da pogledja kum men da se buta i pritiska v men dori da gleda men dokato q celuva...smisul v nachaloto si misleh i az i priqtelkite mi che tova si go vuobrazqvam, no tazi godina april mesec neshtata se oburnaha...toi zapochna da me sledi da se buta kato tancuvam s nqkogo v diskotekata da me gleda postoqnno i se krie razbira se az mnogo da ne zabelqzvam..no ne se krie ot priqelkite mi...bili sme zaedno v kompaniq nqkolko puti govorili sme si malko..no o stranno e kak dokato pregrushta neq ili q celuva gleda men dokato i govori dokato q pregrushta i est tq zapochna da zabelqva..opitval se e da se turka v men da me dokosva prez krusta i ala bala...i na men mi stava strannosmiss neznam kakvo da si mislq...kakvo da napravq vuobrazqm li si kato neshtata produljavat 7 meseca...pomognete mi trqbva mi mnenieto vi

играе си с теб, максимума, който ще постигнеш с тоя батко е да те изчука веднъж и да си тръгне.

Мега фен Аватара на baby_baby
    явно иска само да спи с теб

Мега фен Аватара на strawberry88
    ''опитвал се е да се търка в мен''

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кирилицата е задължителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last