.
Затворена тема
Страница 183 от 354 ПървиПърви ... 83133173179180181182183184185186187193233283 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 551 до 4 575 от общо 8834
    Мега фен Аватара на tori
    Ewok ако не иска на стола, аз съм мераклийка.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    @Слагайте tori
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    искамискам да питам 1-2 неща номном

Мега фен Аватара на tori
    Ами разпитай я, де. Така или иначе още в заглавието на темата си пише нейния ник. :д

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    NomNomNom, да знаеш искрено се радвам за вас! Да бъда още по-откровен: повече се радвам за приятеля ти. Радвам се, защото това за пореден път доказва, че за всеки влак си има пътници. Такъв късмет, който е извадил той с теб, се случва сигурно 1 на милион. И бъди сигурна, че от този човек ще получиш най-доброто отношение, на което е способен. Не веднъж съм споделял сред моите приятели и познати, пък и насам-натам по интернет, че моят идеал за момиче е: тя да е млада, красива, светлоока (сини, сиви, зелени очи), да е отворена към възприемане на нови неща и интелигентна, да се е наживяла (разбирай да е опитвала от това-онова, да е задоволила любопитството си), да има татуси (въпреки, че аз лично на себе си никога не бих си направил подобно нещо ), да е по-скоро ниска (примерно до 170 см.) и дребна.
    Сега да не си помислиш, че описвам теб - не. Всеки, който ме познава, знае за тези мои идеали за момиче.
    Не познавам приятеля ти, не знам как той си представя идеалната жена, но в случай че мисли по подобен на мен начин - бъди сигурна, че ако е способен да те отведе до някоя звезда или друга планета - то ще го направи.

А ако един ден се решите на наследник - този човек, да знаеш, няма да си намери място от щастие!
    Наадали, той се дразни повече от мен от деца :Д
    Иначе, голям чишит съм в други отношения, ама съм поносима.

@ Стреляйте към Тори
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Vanchhh
    @NomNomNom
    Страшно кефиш, браво. Радвам се, че седна на стола, прочетох всичките ти отговори. Много ми хареса!
    Поздрави!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Хайде, тори.
    Знаеш ли, че на 29.11.2013 г. тази тема е започнала точно с теб?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на tori
    Знам, да. :д Беше ми интересно да видя какво в отговорите ми се е променило от тогава.

Мега фен Аватара на Blab
    много си (ми) сладичка))

разкажи ми за филма, от който е аватарът ти? не мислиш ли, че това е първата (единствената) анимация на Дисни, която олицетворява американската мечта, и в която няма нищо детско?

Мега фен Аватара на 102
    здрасти госпожице
    къде ще кандидатстваме
    имаме ли си термосче
    какво е да си от руси
    какво е да не си от софиа
    какво не си харесваш
    какво си харесваш
    кой въпрос към номномном ти хареса
    /отговори на него
    имаш ли си термосче

Мега фен Аватара на pandabear
    здрасти, адашке =)
    как върви животът?
    готвиш ли се за матурите? к'во ще ти липсва от даскало и какво няма да ти липсва? реши ли накъде ще се насочиш след това?
    за бала започна ли да мислиш?
    има ли нещо, което никога не си изказвала на глас пред някого?
    как върви любовта?
    какво те прави щастлива?
    какво не те прави щастлива?
    би ли искала да промениш нещо в себе си? какво?
    коя книга прочете за последно?
    коя е песента, която си слушала до втърсване?
    кой е филмът, който знаеш наизуст?
    ако си мъж за един ден как ще изкараш деня си?
    какво не би направила в името на любовта?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    много си (ми) сладичка))

разкажи ми за филма, от който е аватарът ти? не мислиш ли, че това е първата (единствената) анимация на Дисни, която олицетворява американската мечта, и в която няма нищо детско?
    Радвам се, че ми се кефиш. :3

* Вметка: Гледах филма преди повече от 4-5 години, така че не претендирам, че го познавам особено добре. Карам го по спомени.
    Филма е „Принцесата и жабокът“ и е изключително сладка анимация, особено за хора с фетиш към рисувани жаби. :дд Американската мечта... Не знам, не бих казала. Май по-скоро го разбирам така, че когато един човек вярва в себе си и иска нещо много силно, съответно и работи в тази насока, получава един вид зелена светлина от света и някак си успява. При нея - да - буквално зелена светлина. :дддд
    Като цяло филмчето е насочено спрямо тотално различна възрастова група, съответно уроците, които можеш да си извадиш, са такива, че вече малко или много си научил. И лично аз не обърнах особено внимание като го преглеждах.

Иначе за аватара - търсих си жабка, защото защо не? Исках да си имам сладко, зелено нещо на аватара. Гугълнах и се сетих за този Жаб, тъй че него сложих. Нищо специално спрямо филма или нещо такова. Или поне не помня да е имало нещо по-така...
    Последно редактирано от tori : 01-30-2015 на 10:38

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    здрасти госпожице - Здравей, Слави, здравей.
    къде ще кандидатстваме - Все повече се замислям за УНСС със Икономика в туризма, но ще го помисля още съвсем мъничко. Това точно в момента ми е голямата дилема, тъй че нацели баш в слабото място.
    имаме ли си термосче - Имам си термо чаша на Якобс, която не ползвам много често. Брои ли се?
    какво е да си от руси - Оф, гадно е. Първо хората от други географски ширини те ебават за говора, второ града ни е твърде малък и няма особено много места за разходка, няма гледки кажи-речи, и не на последно място - Руситу е пълен с феймъси (повечето тийнове си се познаваме/знаем) за които се знае кой на колко, с кого, къде и как се е проебал, дали друса, дали пуши цигари/трева, къде е пил снощи и ей такиа. Аз някак си... не се натискам да знам такива подробности. :д Общо взето е гадно.
    какво е да не си от софиа - София също не я харесвам, но май бих я преживяла повече от тва да си остана в Руси.
    какво не си харесваш - Ами научих се да се харесвам и приемам, тъй че нямам особено много черти, които не мога да понасям в себе си. Но айде - във външния вид не си харесвам устните, а в характера - тва, че твърде бързо ми минава като се разбеснея. И да - тва, че съм станала много егоцентрична в последно време, голям егоист. И също така не харесвам това, че съм човек на крайностите - или трябва да ме буташ силно напред, за да не седя на едно място, или трябва да ми натискаш спирачките, за да не направя някоя тотална простотия и да нараня себе си или околните.
    какво си харесваш - Всичко. :дд Външен вид - тук се зачудих. Особено много си обичам косата, но иначе наистина всичко. В характера - аз мога да преживея всичко, аз съм пич и мога да надскоча дори себе си. Мога да оцелея.
    кой въпрос към номномном ти хареса - Коя е любимата ти чалга певица?
    /отговори на него - Нямам. :д Не слушам стила особено много, само ме тормозят с чалга тук-таме, тъй че нямам. Ако обаче трябва задължително да кажа едно име, което слушам с кеф, Слави с десет ръце.
    имаш ли си термосче - Вече казах - термо чаша.
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    здрасти, адашке =) - Здраве.
    как върви животът? - Всъщност все по-добре - вече не съм болно, но си мързелувкам и имам още два дни за мързел.
    готвиш ли се за матурите? к'во ще ти липсва от даскало и какво няма да ти липсва? реши ли накъде ще се насочиш след това? - Готвя се, нда. Ще ми липсва... не знам, май нищо няма да ми липсва особено много. С класа така и не успяхме да се сгъстим особено много.
    за бала започна ли да мислиш? - Мда, роклята е поръчана вече, чакам да си я взема.
    има ли нещо, което никога не си изказвала на глас пред някого? - Има.
    как върви любовта? - Ами перфектно. Човекът до мен е толкова интересен, забавен и ми е някак си по мярка. Той е стабилен мъжки, покрай който се чувствам много добре. Провокира ме да ъпгрейдвам себе си и слабите си черти, прави ме по-точна и по-пич, ако мога така да се изразя.
    какво те прави щастлива? - Тишината, спокойствието, малките жестове, някои думи, някои хора, пътуванията, успехите... Всъщност много неща.
    какво не те прави щастлива? - Ами много неща - ранното ставане, досадниците, стоенето на едно място, простотията, пошлостта, безвкусицата.
    би ли искала да промениш нещо в себе си? какво? - Точно в момента ми се ще да мога да вземам решения доста по-бързо и навременно, отколкото обикновено.
    коя книга прочете за последно? - О, пак слабо място. Много отдавна не съм чела книга от корица до корица. В последната една година започвам нещо, но така и не довършвам. Никога. Нямам спомен коя книга точно прочетох до края, съжалявам.
    коя е песента, която си слушала до втърсване? - Много сериозно се замислих и загледах, но няма такава, която да съм слушала и сега да я подминавам.
    кой е филмът, който знаеш наизуст? - If only. Обожавам го.
    ако си мъж за един ден как ще изкараш деня си? - Ще спя по корем нормално, ще забивам мацки, ще си разхвърлям чорапите и ще пия бира, след което звучно ще се оригвам.
    какво не би направила в името на любовта? - Взимайки предвид всички глупости, които съм правила от/заради любов, май няма нещо, което не бих направила.
    пльок

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Смяташ ли се за амбициозна?
    А за посредствена? Какво е посредствено(стта) за теб?
    Защо си мислех, че си някъде от южното черноморие? :д
    Кой ти е най-интересният предмет в училище? А най-силният? (в случай, че не се припокриват)
    Откъде смяташ, че си научила най-много? (училище, интернет, познати, друго)
    Интересуваш ли се от политика?
    Имаш ли домашен любимец?
    Колко гаджета си имала досега? На колко години ти беше първото?
    А първата целувка? (с момче)
    В какви отношения си с родителите си?
    Братя/сестри? Ако да, с тях в какви си?
    Любим сладкиш?
    Любим алкохол?
    Защо не довършваш книгите?
    Какво правиш в свободното си време?
    Каква е най-голямата добродетел, която човек може да притежава, според теб? Тоест, какво би оценила най-много?
    А недостатък/порок?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Гордееш ли се, че си кръстена на мен ?
    Това прави ли те мноооого повече от другите ?
    Ако не беше кръстена на мен, щеше ли да се чувстваш пълноценен човек.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Смяташ ли се за амбициозна? - Не бих казала, че съм. Даже въобще.
    А за посредствена? Какво е посредствено(стта) за теб? - Не харесвам думата „посредствен“, дори не знам защо. Не се считам за такава, някак си за мен посредствеността означава скука, безхарактерност, бозавост. Аз не съм точно такава. Или ми се иска да не съм.
    Защо си мислех, че си някъде от южното черноморие? :д - Ъъъъммм, идея нямам, всъщност. Имам роднини из Варна, но съм си русенче до мозъка на костите.
    Кой ти е най-интересният предмет в училище? А най-силният? (в случай, че не се припокриват) - Винаги много съм обичала биологията и английския език, но от две години насам не ги изучавам. Сега най-интересна ми е литературата, съответно и ми е най-силна.
    Откъде смяташ, че си научила най-много? (училище, интернет, познати, друго) - Не бих могла да определя. Опитвам се да си вадя уроците от всичко, ставащо покрай мен и май нямам някаква класация откъде/какво/как/защо. Мисля, че вкъщи съм се оформила най-вече.
    Интересуваш ли се от политика? - Въобще не.
    Имаш ли домашен любимец? - Червенобузи костенурки си имам, три на брой.
    Колко гаджета си имала досега? На колко години ти беше първото? - Точно първото си беше в детската градина - играехме си с колички и се скубехме и дърпахме. Май не питаш това обаче. Първата сериозна връзка започна в края на 8ми клас и продължи три години и месец. Втората сериозна тепърва започна - на 7ми декември миналата година. Излиза, че всъщност са две връзките.
    А първата целувка? (с момче) - На 13 години беше.
    В какви отношения си с родителите си? - Разбираме се, защото и двете страни дават всичко от себе си в името на мира вкъщи. Тук-таме си изврещяваме, защото сме напълно различни поколения и е нормално, но иначе не сме на нож. Караниците са някакви такива леки форми от чисто битово естество, нищо сериозно.
    Братя/сестри? Ако да, с тях в какви си? - Нямам братя и сестри.
    Любим сладкиш? - Обичам всичко - кексове, мъфини, сладкиши, баклави, палачинки, шоколад, бонбони, еклери... Най-много обаче май обичам тирамису.
    Любим алкохол? - Бейлис, иначе обичам и уиски и бира.
    Защо не довършваш книгите? - Някак си не ми върви четенето, дори не знам защо. Но е тъжно.
    Какво правиш в свободното си време? - Нищоправя и мързелувам. Излизам, кибича пред компютъра... Нищо кой знае какво, нямам нещо особено, които да съм превърнала в хоби.
    Каква е най-голямата добродетел, която човек може да притежава, според теб? Тоест, какво би оценила най-много? - Способността да мислиш трезво, вероятно. Да виждаш нещата от всички гледни точки и да успяваш да си направиш изводите, без да подценяваш/надценяваш нещо. Или себе си.
    А недостатък/порок? - Липсата на собствено мнение.
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Гордееш ли се, че си кръстена на мен ? - Хахах, естествено.
    Това прави ли те мноооого повече от другите ? - Да.
    Ако не беше кръстена на мен, щеше ли да се чувстваш пълноценен човек. - По никой начин!
    бълбук

Би ли дала изцяло себе си, за връзка от разстояние?

Да се преместиш да живееш другаде, дори в чужбина с всичките му условности. Да промениш себе си изцяло, приятели, приятелки, каквото е необходимо. Целия си мироглед. В името на любовта.

Всяко ново нещо, добре забравено старо ли е? Като пример, тази тема.

Пречи ли посредствеността?

Не издържах, след онзи пост за безболезнената менструация, който получих чак по мейл преди малко, просто трябваше да влеза още веднъж.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    хай, съншайн (( :
    нереално позитивна и добра изглеждаш.
    хм.
    любимият ми въпрос:
    любима книга/филм/автор/режисьор/цитат/стихотворение/песен/група/спорт/спортист?
    на коя/и известна/и личност/и се възхищаваш? защо?
    падаш ли си по бдсм? ако да, какво си правила?
    кое е любимото ти нещо от сексуално-романтичните неща? /целувка еди къде си, еди какъв си секс и тн/?
    пафкаш ли? вашите знаят ли? в какви отношения си си тях? на кого приличаш повече? братя/сестри?
    страх ли те е от смъртта? как искаш да умреш? какво ще стане след като умреш?
    кои потребители те дразнят? а кои харесваш? защо?
    странни навици?
    чувала ли си за Оле Ейнар Бьорндален, мамка му?
    поздрави ме с песен
    адиос засега ( :

за или против нато? :Д

Защо слагат всички @ пред потребителските имена при положение, че това не е Twitter или Instagram?
    Защо във форума 16-18 годишни дават отговори на въпроси за които не са достатъчно компетентни да отговарят?
    Какво мислиш за no lifer-те във форума?
    Харесваш ли Фики?
    Коя ти е любимата книга?
    Храниш ли се редовно в McDonalds?
    Пиеш ли Coca-Cola?
    Цигари пушиш ли?
    Към кого имаш чувства от форума?
    fisherman забавлява ли те с коментарите си?

Мега фен Аватара на galaxy29
    тори, като се видим, ще си сложиш ли нещо с деколте?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кое ти е любимото място в Русе?
    Колко пъти си се къпала в Дунав?
    Какво мислиш за площад "Лайното"?
    Кой ти е любимият спорт?
    Подкрепяш ли някой от местните спортни отбори?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    какво ти е мнението за силикона
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Филма е „Принцесата и жабокът“ и е изключително сладка анимация, особено за хора с фетиш към рисувани жаби. :дд Американската мечта... Не знам, не бих казала. Май по-скоро го разбирам така, че когато един човек вярва в себе си и иска нещо много силно, съответно и работи в тази насока, получава един вид зелена светлина от света и някак си успява. При нея - да - буквално зелена светлина. :дддд
    Като цяло филмчето е насочено спрямо тотално различна възрастова група, съответно уроците, които можеш да си извадиш, са такива, че вече малко или много си научил. И лично аз не обърнах особено внимание като го преглеждах.
    а за какво е всъщност филмът? //сюжетът/историята; какви са мечтите, копнежите и желанията на персонажите?
    "когато един човек вярва в себе си и иска нещо много силно, съответно и работи в тази насока, получава един вид зелена светлина от света и някак си успява."? вярваш ли го наистина това?
    всъщност, в какво вярваш?
    по мое наблюдение овните са искрени пред ужасно малко хора, а често и пред никого, дори, допускам, и пред себе си?
    ти открита/откровена ли си в комуникацията си с другите и света?
    кои са приоритетите ти в живота? сега и в бъдещ план.
    какво искаш от света/живота си?
    как демонстрираш привързаност/симпатия/обич? //и извън любовните взаимоотношения
    като по-малка какво момиче беше - по-girly или tomboy?
    какви (женски) игрички употребяваш в ежедневието си?

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    как си? как е хавата?
    защо в голяма част от съфорумниците си оставила + вЧепетление, а според мен си нескопосана
    моето женска злоба ли е?/или защото ме подразни зверски, когато бях нова тук
    Та, в тоя ред на мисли
    не мислиш ли,че си много закотвила?
    развиваш ли се? къде?кога?как?
    Не четеш? не тренираш? кибичиш/?/ с аверки по кафета? това ли е мечтата на 18-годишна пичка?
    казвали ли са ти, че не си като кифлите? че си различна?
    Карала ли си мотор? кола? джет? камила? магаре? кон? коза?
    скачаш ли на топка? въже? обръч?
    возили ли са те в патрулка? а в килия висяла ли си? спирали ли са те за проверка?
    крила ли си се в тоалетните на дискотека/преди пълнолетие/при проверка?
    стреляш ли с прашка? лък? пистолет? пушка? лъжичка? чехъл?
    Цъкаш ли на белот,свара, сантасе, пастра
    кога последно игра на бутилка, подаръци, изплющи ме?
    пускаш ли тото?
    търкаш ли...билети?
    правила ли си снимки еротични за себе си? за гадже? пращала ли си ги?
    как се надушихте с антракса
    понеже имаш връзка от разстояние
    би ли му пратила снимка на катеричката си, докато е на лекции/работа
    малък ли му е
    абе, той не е блеснал с красота и знания, ама не мислиш ли, че като споделяш какво как прави, не го представяш в най-добрата му светлина
    за тебб той трябва да е мил,нежен грижовен, но за пред хората трябва да е мъжкар.. добър приятел, страхотен любовник
    у мен е останало впечатлението, че си ти мъжът в семейството
    така ли е?
    окей ли си с това че изпушваш парите на вашите или смяташ че те са длъжни да те хранят,обличат и поемат цигарите/пълнолетна си все пак/
    или пък ги купуваш с парите от стипендията
    не ти държа сметка, интересно ми е какво мислиш
    направи ли план 2015
    защо унсс?
    сама ли го реши? кога? той повлия ли ?
    правите ли си планове? заедно ли ще живеете?
    каква е роклята? той ли ще ти е кавалер?
    казвали ли са ти,че си много готина на снимката с червеното червило
    казвам ти го
    ядосах ли те
    подразних ли те
    ще те чета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си