.
Затворена тема
Страница 8 от 354 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 8834
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    и а3

(:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на tori
    Е защо при мен нямаше толкова много желаещи?! Ужасни сте.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Колебах се между 2 мацки.
    Оставам си с първоначалното си решение AliceSw
    *сън*

Супер фен Аватара на djipsito
    Аз докато се усетя, ти вече беше станала от стола :/ (тори)
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен
    Кой е Валентин ;о ?

едит; то всъщнсот си сложила Алис. Екстра. Одобрявам

Към Алис;

Употребяваш ли наркотици. Ако да - какви ? Защо ?

Как ти е сексуалният живот ?

Къде се виждаш след година ? А след 5 ?

Какво ти е мнението за форума като цяло ? Какво положително можеш да кажеш и съответно - какво не ти допада ?

Нещо, което директно и *необратимо* би те отблъснало от някой ? Не говоря единствено за постъпка, може и черта от характера да е, тип поведение етц

Мрачна, влажна, мъглива и студена сутрин ... какво правиш при условие, че нямаш никакви ангажименти за деня ? Ще я проспиш или намираш за магнетична подобна обстановка и по-скоро би я прекарала в някое заведение с приятна компания ?

Учиш ли ? А работиш ли ?
    Окей ли си с финансовото си състояние ? Всъщност колко според теб ще ти *стигат* - разбирай да не се чувстваш сякаш се лишаваш от каквото и да било ?

Уф искам и някакви други глупости да питам, ама засега нямам никаква идея що за човек си, та малко по-натам
    Последно редактирано от Auriss : 12-03-2013 на 19:39

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Дори димитър ще ми е интересен.
    Айде ся, грубости...

umri ?
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    AliceSw е на стола, така че да я поразпитаме.

Име?
    На коя дата си родена?
    Любим алкохол?
    Подкрепяш ли протестите в София?
    Какво ти е мнението за управлението на България?
    Какви спортове харесваш и практикуваш ли някой?
    Защо пишеш във форума?
    Какво те накара да си направиш регистрация тук?

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението

Име? СветлИна
    На коя дата си родена? 18.04
    Любим алкохол? целогодишно - джин, сезонно - ром
    Подкрепяш ли протестите в София? съгласна съм с нуждата от промяна, подкрепям част от инициативите и съм присъствала на някои, радвам се, че се оказа, че и при младите съществува достатъчно самосъзнание и инициатива, за да провокират обществото като цяло
    Какво ти е мнението за управлението на България?към момента съм потресена от случващото се в политическия свят и реакциите на управляващите с контрапротести и медиини изявления, не съм сигурна дали въобще се случва нещо, освен празни приказки и про-партийна пропаганда
    Какви спортове харесваш и практикуваш ли някой? ходя /ходех/ много по планините, от година-2-3 съм го изоставила като цяло това, катерения, спускания, рапели, пещери - много съм се зарибявала
    сега единствения спорт, който постоянно практикувам е дартс

Защо пишеш във форума?прекарвам почти цялото си време пред компа и така си запълвам почивките от работа
    Какво те накара да си направиш регистрация тук?не си спомням, 9-ти, 10-ти клас съм била, скучно ми е било сигурно...
    ...

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Четеш ли?
    Любими писатели и произведения?
    Напиши някой любим цитат.
    Религиозна ли си?
    Политическа насоченост?
    За какво живееш?
    Оптимист/песимист/реалист?
    Какво ти е мнението за българите?
    А за хората по света?
    Какво ти е мнението за Хитлер и Сталин?
    Расист ли си? Ако да - защо?

Мега фен Аватара на Lilanda
    Имаш хубаво име.

И отбягваш Аурис, не знам дали е нарочно.

Разкажи ми забавна случка от детството ти.
    Любима храна?
    Имаш ли човек до себе си?
    Представи си следната ситуация-половинката ти, с която сте от дълго време заедно /сама прецени колко е достатъчно дълго за теб/ ревнува от най-добрия ти приятел-човек, с който си прекарала детството си и който през цялото време е бил до теб. Кара те да избираш-или спираш взаимоотношенията си с този човек, или те напуска. Какво правиш?

Сега малко ме мързи да мисля още въпроси, така че до по-късно!

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението

Употребяваш ли наркотици. Ако да - какви ? Защо ? бих искала да отговоря не, като цяло съм на периоди...пуша джойнт, когато съм на парцал и имам нужда от малко спокойствие, лентя някакви боклуци, когато имам нужда от допълнителна енергия /при крайни срокове етц/ или когато партито трае над 36 часа, пробвала съм разни други неща, но по 1-2 пъти, ей така, за да видя какво е, тая беше годината на халюциногените като цяло...причина конкретна нямам, част от хората около мен се занимават с подобни неща, по стечение на обстоятелствата и на мене ми се случва, обичам новите усещания, така че по-добре сега, отколкото на 35

Как ти е сексуалният живот ? средно, бил е по-добре, но е бил и доста по зле...честотата е проблемЪт понастоящем

Къде се виждаш след година ? А след 5 ? по еднакъв годе долу начин - със специализация в професията, надявам се след 5 и с някой реализиран проект, живееща самостоятелно и покриваща грижите за себе си, след 5 - евентуално и със сериозна връзка, но не брак и/или деца

Какво ти е мнението за форума като цяло ? Какво положително можеш да кажеш и съответно - какво не ти допада ? виждам мнението на тийнейджърите /14-15-16-17/, с каквито вече като цяло не поддържам контакт, липсват ми част от култовите потребители, които пишеха преди 5+ години, тогава можеше да се получи качествена и адекватна информация за неособено нашумели теми

Нещо, което директно и *необратимо* би те отблъснало от някой ? Не говоря единствено за постъпка, може и черта от характера да е, тип поведение етц нарушаването на личното ми пространство, макар да не е точно да го кажа така...не обичам да фамилиарничат с мен хора, които едва ме познават...например - момче ми е правило забележка, че си поръчвам втора бира на първата среща?!? - намирам го за безумно...трябва да съм станала близка с човека, за да може да си позволява да критикува ежедневното ми поведение, също така и хората около мен, още повече да си мисли, че ще го послушам, ако ми направи забележка

Мрачна, влажна, мъглива и студена сутрин ... какво правиш при условие, че нямаш никакви ангажименти за деня ? Ще я проспиш или намираш за магнетична подобна обстановка и по-скоро би я прекарала в някое заведение с приятна компания ? мразя мъгла, другите са ми окей, така че бих поспала поне до 2, после някъде навън...било ми е хоби да обикалям сама /или с някого/ улиците в центъра, когато е тъмно и вали сняг, да се скрия в кафенце като замръзна и после пак навън

Учиш ли ? А работиш ли ? завършвам магистър след 2 месеца, от около година не работя постоянно, занимавам се със странични проекти
    Окей ли си с финансовото си състояние ? Всъщност колко според теб ще ти *стигат* - разбирай да не се чувстваш сякаш се лишаваш от каквото и да било ? стабилно ми е състоянието в момента сравнително

1.5-2 К трябва да ме оправят в оптимален вариант /да живея сама и да оставям все пак по нещо/ - квартира, сметки, храна, забавления, техника, хобита
    ако е по-лошо положението, мисля, че мога да се впиша в едно 800-900 лв месечно

Уф искам и някакви други глупости да питам, ама засега нямам никаква идея що за човек си, та малко по-натам
    ..

На колко години си ?
    Мислиш ли, че за годините си си пробвала повече неща, отколкото би следвало ?
    Какво ново ти се иска да опиташ и все не ти "остава време" ?
    Срамуваш ли се от нещо и от какво ?
    Какво не харесваш в себе си и какво би променила ?

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Четеш ли? от време на време, изключително хаотично и непоследователно
    Любими писатели и произведения?Булгаков - Майстора и Маргарита
    Айн Ранд - Изворът

Напиши някой любим цитат."Нека първо те попитам: защо ти е да знаеш какво точно изпитва другия?
    Мисля, че това е свързано с желанието ти да получиш допълнителна сигурност. Така или иначе, единственото истинско нещо е онова, което чувстваш ти. Запитай се по-скоро дали ТИ се чувстваш желана, нужна, обичана - и бъди вярна на това свое чувство.
    Да си представим, че някой те обича. Обича те силно, но ти не се чувстваш ни най - малко обичана. За какво тогава ти е обичта му?
    Нека сега си представим обратното: някой те обича съвсем малко, а ти се чувстваш безпределно обичана. Нима ще го напуснеш заради това, което казва, че чувства?
    Винаги съм вярвал, че най-прекрасният отговор на думите "много те обичам" е "аз също чувствам, че много ме обичаш".
    Другото, което казваш - за демонстрирането на чувството, - според мен няма нищо общо със самото чувство."

Хорхе Букай - "Писма до Клаудия" - макар че не ми е особено любим като автор

"...Знам колко е ужасно да ти го кажа, но така усещам нещата. Това е най-лошото, което съм извършил в живота си, но не защото те нараних. Нараних те, Кейти, може би повече отколкото си мислиш. Но това не е най-голямата ми вина...Кейти, наистина исках да се оженя за теб. Това е единственото, което винаги съм искал. Няма прошка за този грях - че не направих това, което исках. За мен е толкова долно, необяснимо и абсурдно, като безумието, защото е нелепо и недостойно, само болка, и то пропиляна болка...Кейти, защо всички твърдят, че е лесно да правим онова, което искаме и че ни е нужна дисциплина, за да си налагаме ограничения? Най-трудното нещо на света е да направим онова, което искаме. То изисква най-голяма смелост. Онова, което наистина искаме. Така, както аз исках да се оженя за теб. То бе различно от желанието ми да преспя с някоя жена или да се напия, или да си видя името във вестниците. Тези неща дори не са желания, хората ги правят, за да избягат от желанията, защото когато наистина искаш нещо, поемаш огромна отговорност...

Айн Ранд - Изворът

Религиозна ли си?не бих казала
    Политическа насоченост?никога не съм се смятала за достатъчно запозната с тази сфера, харесвам идеи и принципи, не мога да определя конкретно
    За какво живееш?за да съм щастлива някой ден, за да радвам хората, които обичам
    Оптимист/песимист/реалист?реалист, с леки песимистични краски понякога
    Какво ти е мнението за българите?прекалено обременени по-възрастните със спомени, предразсъдъци и навици от миналото, в което още живеят, по-младите са възпитавани за такъв начин на живот, а реално получават почти пълна свобода...не всички са успели да я приемат и използват, така се получава прекалено нееднородно общество, което съответно се разединява и разпластява прекалено лесно
    А за хората по света? не мисля за тях, съществуват, точно както и аз, имат своите възможности, избори и разбирания, ако срещна човек с подобни на моите, общувам с него, ако не - не ме интересува
    Какво ти е мнението за Хитлер и Сталин?Хитлер е имал стабилни и не толкова крайни идеи, но политическата обстановка му налага да прибегне до крайности и идейте му се израждат, в последствие на хората, които се управлявали него и страната, все пак обаче взема силни политически решения, което би го направило добър ръководител при други обстоятелства

Сталин също е резултат от подобни събития, но при него жестокостта е прекалена, това е власт, заради самата власт, придобита с изключително много насилие и кръв, в голяма степен от неговия народ, което не разбирам като цяло

Расист ли си? Ако да - защо?сложно е, като цяло по-скоро да...не вярвам в идеята за малцинства и расизъм според законите - нали се опитват да изкоренят расизма, защо тогава някой ще има предимства, че е от друга култура/религия/ народност/ цвят на кожата като уж се стремим всички да са равни
    ...

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Имаш хубаво име. мерси

Разкажи ми забавна случка от детството ти.като дете имах доста различни животни вкъщи, правех експерименти - пусках костенурките в аквариума и останах с по-малко рибки, веднъж обаче ги пуснах на пода в дневната при котката, докато тя ги разглеждаше и душеше, едната я захапа по носа, после съм я търсила 2-3 дена...
    Любима храна?сирена, кашкавал, маслини
    Имаш ли човек до себе си?не
    Представи си следната ситуация-половинката ти, с която сте от дълго време заедно /сама прецени колко е достатъчно дълго за теб/ ревнува от най-добрия ти приятел-човек, с който си прекарала детството си и който през цялото време е бил до теб. Кара те да избираш-или спираш взаимоотношенията си с този човек, или те напуска. Какво правиш?като цяло не бих търпяла някой да ми поставя ултиматуми, ако ме познава, ще знае какъв ще е отговорът ми...случвало ми се е подобно нещо, но при не много дълга връзка и съответно не съм с човека отдавна

Сега малко ме мързи да мисля още въпроси, така че до по-късно!
    ....

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    На колко години си ?23
    Мислиш ли, че за годините си си пробвала повече неща, отколкото би следвало ?не, някъде писах - предпочитам да пробвам сега, отколкото като съм на 45...но не отричам, че е имало неща, които не е било нужно и правилно да върша, може да е имало и прекалени, но тогава са ми били нужни и желани
    Какво ново ти се иска да опиташ и все не ти "остава време" ? да се татуирам, но тук е по-скоро - не мога да взема решение
    да се науча да плувам - тук идва и малко страх, че ще се удавя, защото се е случвало почти
    да направя подробна обиколка на Южна България май е фаворитът ми обаче

Срамуваш ли се от нещо и от какво ?от много неща съм се срамувала преди, с времето ми стана все тая, по-често съм сърдита на себе си, че съм направила нещо, отколкото да не искам хората да разберат за него
    Какво не харесваш в себе си и какво би променила ?малко физиката и зъбите
    иначе - нетърпелива /нервна/ припряна съм, често действам спонтанно и това ме дразни, защото не винаги вземам добри решения
    и трябва да започна да обръщам внимание на хората
    ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Интересно.
    Ако имаш възможно да се срещнеш с една личност (жива или мъртва, известна или не - няма значение) и да ѝ зададеш един-единствен въпрос - коя ще бъде личността, какъв ще бъде въпросът и какви са мотивите ти и за двете?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защо предпочиташ да пробваш неща сега, отколкото когато си на 45?
    Какво за теб означава израза "да си живея живота"? Кога свършва той?
    Имаш ли мото?
    Има ли човек, който те е подкрепял безусловно?
    Защо хората по природа си поставят граници?
    Защо повечето артистични личности страдат от депресия и се самоубиват в края на краищата?
    Коя черта от характера те привлича в противоположния пол?
    А коя трябва да притежават потенциалните ти приятели?
    Ти притежаваш ли тези две черти?
    Реалист не е ли синоним на песимист?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Какво те отличава от останалите?
    Кажи някой свой възглед, който повечето хора биха намерили за "странен".

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Интересно.
    Ако имаш възможно да се срещнеш с една личност (жива или мъртва, известна или не - няма значение) и да ѝ зададеш един-единствен въпрос - коя ще бъде личността, какъв ще бъде въпросът и какви са мотивите ти и за двете?
    хм, последния път, когато ми задаваха този въпрос, отговорих Кърт Кобейн, преди 8-9 години е било...

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защо предпочиташ да пробваш неща сега, отколкото когато си на 45?повечето от нещата, които не правя постоянно, считам за неправилни по принцип, а с годините границите на правилното съвсем се стесняват
    Какво за теб означава израза "да си живея живота"? Кога свършва той?не мисля, че го използвам...но да кажем условно - да отделям само на себе си всичкото внимание, грижи и тн, без да се притеснявам за други хора и неща...това нещо свършва с раждане на дете примерно
    Имаш ли мото? не
    Има ли човек, който те е подкрепял безусловно?освен родителите ми, не...имам още 1 достатъчно близък човек, но той не се притеснява да ми казва, когато смята нещо, което искам, за неправилно
    Защо хората по природа си поставят граници?защото е по-лесно, да не говорим, че в съзнанието принципите образуват граници, склонни сме да мислим по този начин
    Защо повечето артистични личности страдат от депресия и се самоубиват в края на краищата?артистичните хора имат доста по-различни проблеми от средностатистическия човек, да кажем условно, че вярвам, че те гледат и в други светове, а самоубийството е вид път към тях
    Коя черта от характера те привлича в противоположния пол?решителност, твърдо, мъжко поведение - твърди убеждения, яснота какво иска
    А коя трябва да притежават потенциалните ти приятели?
    Ти притежаваш ли тези две черти?
    Реалист не е ли синоним на песимист?мне, не във всеки случаи
    ...

Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Какво те отличава от останалите?не се намирам за особено различна, нямам нужда от хората понякога - все тая ми е за тях и мнението ми, понякога не съществуват за мен просто
    Кажи някой свой възглед, който повечето хора биха намерили за "странен".не намирам за толкова страшна изневярата, примерно, не знам
    ...

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    хм, последния път, когато ми задаваха този въпрос, отговорих Кърт Кобейн, преди 8-9 години е било...
    А сега смяташ ли да отговориш?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    a place called home
    малко съм смотана днес, съжалявам

понастоящем Франк Лойд Райт, за таланта и вдъхновението