- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е... Electra
Мислех да не ти отговарям, но айде, ще го направя. Дебела съм, да. Сигурно на хиляда места из форона съм си писала килограмите и височината. Толкова съм дебела, че ребрата от гръдния ми кош стърчат. Толкова, че цяло лято ми падаха захарта и кръвното от нищото. Много съм дебела, адски много. Толкова, че много хора ми казват "скелет'. Дънките ми падат дори с колан.
Доволен ли си от отговора?
Последно редактирано от tori : 12-01-2013 на 15:42
Колко се обичате с Ива ?
Babity или SonataArctica ще са ми интересни.
кво стаа тук че не ми се чете
обичайте се бе
Айде де, някой не иска ли да седне на тоя стол? Освен Лина имам в предвид. Нея не я слагам.
Не, теб не те качвам на стола, но пък и харесах fUcKsMiLe, ако все още иска.
Едит: Да, очевидно иска.
Име? Наталия
На коя дата си родена? 22.10
Любим алкохол? Уиски, Вино
Как се справяш в училище? Около 5 ми се върти успеха.
Какво мислиш да следваш? Още не съм на 100% сигурна. В момента мисля за точната специалност. Като реша, ако още съм на стола, ще кажа.
Защо искаш да учиш извън България? Образованието е на ниво(и тук д/г, но там ми харесва повече). Ще плащам същите пари за образование + живот тук, а там образованието ще ми е безплатно, стандарта на живот обаче ще е по-висок. Повече възможности за работа веднага след завършването. Ще видя малко свят. Ще живея в различна обстановка и с различни хора. Ще науча език перфектно за кратко време, без да го уча 1-3-5 години в училище и нищо да не знам. И защото леля ми живее там от 10 години и живее много добре като чужденка.
Подкрепяш ли протестите в София? Нямам мнение.
Какво ти е мнението за управлението на България? Не разбирам от политика. :Д Но като цяло не искам БСП, ДПС и АТАКА да ме управляват. ГЕРБ беше по-малко зло.
Какви спортове харесваш и практикуваш ли някой? Волейбол, баскетбол. Играх волей 4 години. Спрях да тренирам миналата година. Сега не тренирам нищо.
*сън*