.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    hollandski
    Guest

Разделих се с приятелката си, бяхме заедно 2 години!

Разделих се с приятелката си, бяхме заедно 2 години! 4uvstvam se adski depresiran i mi e ujasno gadno, vseki den mislq za neq kogato zaspivam vecher, kogato stavam sutrin, vsichko koeto se sehtam mi napomnq za neq, Az sum momche na 20 tq e na 16
    bqhme zaedno 2 godini, pak imahme problemi, tq pak me ustavi lqtoto kaza mi che tova e posl put che nqma chuvstva kum men
    che nito sum i purviq nito posl, vsqkakvi takiva glp, i nakraq kato i pokazah kolko sum bezrazlichen i sprqh da q tursq, tq mi se obadi i me potursi mnogo sujelqvashe i mi kaza che nqma da se povtori! no sega napravi suhtoto pak me ustavi, a vsushnost razbrah che dokato e bila s men, se e zanimvala s drug, kakto i v momenta, nemoga da si go predstavq tq da e s drug, s men i e nai dulgata vruzka, az sum i purviq v legloto, i na men mi e mnogo trudno neznam s kakvo tolkova mnogo me e prevlqkala che da i dam cqloto si surce no, nemoga da go mislq mnogo mi e trudno sega mi se naloji da zamina za Chujbina dr sedmica, tq go znaeshe ot dulgo vreme dali ne e tova prichinata neznam, kazva mi da q ustavq na mira neiskala da me vijda poveche, kakto posledniq put!
    Ujasno mi e trudno i Kolkoto i da se upitvam da si kontroliram surceto za polujitelno, ponqkoga prosto e nevuzmojno, molq vi se pomognete mi, kaje te mi trqbva li da q zabravq i kak ? zashtoto tova ne go pravi za purvi put a posle vse sujelqva, golqm inat e za vsichko obvinqva men a az pravq abs vsichko za neq kakvoto si pomislite... az znam che tq nqkoi den shte sujelqva i pak shte me potursi zashtoto, seg si misli s drug shte mi e po dobre, no tq nqma kak da go razbere osven ako ne opita, i az mislq che pak shte me potursi no kogato razbera che e spala s drugo momche, kolkoto i da q obicham nqma nikoga da se vurne pri men... Neznam mnogo neshta se Upitvam i se Upitvah da napravq no nali znaete kakvoto i da pravite s edin Inat toi vinagi si znae negovata... molqvi se pomognete mi s svoite mneniq
    Последно редактирано от hollandski : 12-01-2013 на 08:37

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от hollandski Виж мнението
    .. molqvi se pomognete mi s svoite mneniq
    трол ли си ? да си чуввал за кирилица ? и тоя смайл накрая съвсем допълва картината

hollandski
    Guest
    kakto i da e, nqkakuv suvet ?

Голям фен Аватара на shusha
    съжалявам, ама латиницата не я чета, особено със съкращрения....

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ако не си редактираш мнението не мисля, че ще има повече от 1-2ма човека, които ще прочетат написаното.

Още ли има хора, които си играят да пишат по този извъртян начин?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Стига се лигави, до половин година даже няма да се сещаш аз нея, а това ще отмине за най-много 3 седмици - месец.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кирилицата е задължителна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове