.
Отговор в тема
Страница 36 от 38 ПървиПърви ... 2632333435363738 ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 926
    Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Европейското кипи с пълна сила. Какъв старт на Краси Анев! Браво! Сребърен медал в една от най - тежките дисциплини. Победител стана Александър Логинов от Русия. Странното е, че имаше петима руснаци в топ 10. И после що гърмели с допинг. Тия зобат като гладни коне, после шнур. Много силен резултат и за Митко Герджиков с това 25 място. Владо Илиев е 29, само защото тези 5 грешки, които направи му повлияха доста. Антон Синапов и Михаил Клечеров са 59 и 65, с по 5 и 4 грешки съответно. От нашите най - зле се представи Митко Парталов. 6 грешки и много слабо ски бягане - чак 95 е. В това състезание, най - голямото шоу бяха 15те грешки на Томислав Чешкович от Хърватия и 14те на Бат - Ердене Батувшин (Монголия) и Томаш Джурджак (Полша).

Жените също ни предоставиха руски триумф. Победи Ирина Старих, а среброто взе Светлана Слепцова. Бронзът грабна Анастасия Меркушина от Украйна. Тук също имаше руска окупация, като братушките заеха пет от десетте челни места. Същото, което написах за мъжете, важи и за жените. Скоро време очаквам пак да изгърмят. Никога не съм пестял критики към женският ни отбор, но това е просто жалко. Йорданова - 45та, Коева - 51ва, Кадева - 66та и Попова - 71ва. Добре бе, защо въобще отиват там? Пак на почивчица, хотелчета, спа - кой като тях?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!

Е как няма да съм горд да съм българин?!
    една велика тема

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    хелоооооов, да направим прогнозите за световното.

Смесена щафета, 2017-02-09, 15:45 - германия, франция, норвегия
    Спринт, 7.5 км, Жени, 2017-02-10, 15:45 - макарайнен, дорен, далмайер
    Спринт, 10 км, Мъже, 2017-02-11, 15:45 - фуркад, йоханес бьо, ебрхард примерно
    Преследване, 10 км, Жени, 2017-02-12, 11:30 - далмайер, дорен, коукалова
    Преследване, 12.5 км, Мъже, 2017-02-12, 15:45 - мартен, бьорндален, шипулин
    Индивидуално, 15 км, Жени, 2017-02-15, 15:30 - далмайер, коукалова, вийрер
    Индивидуално, 20 км, Мъже, 2017-02-16, 15:30 - мартен, шипулин, свендсен
    Щафета, 4х6 км, Жени, 2017-02-17, 15:45 - германия, франция, украйна
    Щафета, 4х7.5 км, Мъже, 2017-02-18, 15:45 - германия, русия, норвегия
    Масов Старт, 12.5 км, Жени, 2017-02-19, 12:30 - коукалова, далмайер, дорен
    Масов Старт, 15 км, Мъже, 2017-02-19, 15:45 - свендсен, шипулин, мартен
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Съгласен съм с твойте прогнози, но не мога да разбера защо отписваш Коукалова от спринта? Да, тя не е на нивото на Макарайнен, Вирер, Даулмайер и още други, но е показвала, че го може и там. Никога не отписвай когото и да е. Ако това, което видях на ЕП в Душники Здрой, се потвърди, Русия хич не е за подценяване. Имат доста силен втори отбор, воден от Ирина Старих и Светлана Слепцова.
    една велика тема

ами, защото има само три места на почетната стълбичка и смятам, че трите, които посочих са най-добрите в тази дисциплина. макарайнен влезе във форма /стрелкова/ точно преди световното и, ако стреля точно и на дългите, никой не може да я спре да обере всичкото злато. по-скоро някоя французойка /от бързите - бреза или емоние/ или германка ще се набута за медал отколкото чехкинята. тя, поне подобри спортната си форма и все пак й дадох завишена оценка с оглед потресаващата й стрелба тази година. вийрер според мен няма реални шансове за добро класиране освен в най-добрата й дисциплина - индивидуалното, където бързата й и точна стрелба може да й донесе успех. този сезон беговите й възможности са много слабички. иначе за рускините не съм съгласна. европейското е съвсем различно ниво. виждали сме слепоцова в стартове за ск и... не става. виж мъжете руснаци имат реални шансове за добри класирания и могат да вземат медал от почти всеки старт може би изключение е спринта. реален шанс за медал има и владо илиев, стига да не е уморен от европейското и стига да стрелне. иска ми се най-после този малшанс, който го преследва да спре на най-подходящото място - световното. беговата му статистика за целия сезон го праща на седмо място, което е топтоп постижение и класа. краси пък е в топа за стрелба, но мисля, че дори с нула няма големи шансове, освен ако на индивидуалното всички големи не се провалят. абе, имаме много елитни добри биатлонисти и ще им стискам палци.

прекрасни писти направиха в пьонг чанг. усеща се олимпийския дух. красива победа на пьотър седов на скиатлона, макар елита да го нямаше. трудно ми е да преценя по този начин дали наистина е в конкурентно способна форма на най-добрите. вероятно ще го пуснат на световното още повече, че Асовете на руснаците са спрени заради допинг скандала. в подобни условия юстина ковалчик най-после успя да стигне до дълго чаканата си 50-та победа за световната купа. това не можах да го гледам, защото се е излъчвало прекалено рано. усещам как ще имам сериозни проблеми с гледането на олимпиадата заради часовата разлика. кога ще се върнем в европа?!
    неска има и ски полети. най-после този сезон. обожавам тази атрактивна дисциплина. още повече, че любимите ми словенци са адски добри летци. утре също полети и отборно състезание ски бягане.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 02-04-2017 на 10:29

Днес, 15:30!
    Съставите са брутални.

от един от най-чаканите и вълнуващи дни за мен, денят се превърна в най-разочароващия, откакто гледам спорт изобщо. аз (голямата фенка на фуркад) се отвратих от поведението му. успях да засека три демонстративни прояви. първо, смяната на постовете и нарочното спъване на логинов. да, нарочно. гледах стотина повторения на ситуацията, за да се убедя, че очите не ме лъжат, но не за съжаление. второ, препречването на финала пред шипулин. колко грозно. и трето, напускането на цветната церемония.
    колкото и гениален спортист да е, като човек е нула, защото борба с допинга не се прави така. днес съм сигурна, че загуби като фен не само мен, а още хиляди.
    и всеки знае, че чисти състезатели няма. просто политиката се намеси и опорочи и спорта. навсякъде са уличавани само руснаци - шарапова в тениса, топ отбора ски бегачи са спрени точно преди световно първенство и вероятно ще им вземат олимпийските медали, биатлонисти, ски скачачи, за Бога, СКИ СКАЧАЧИ.
    стана ми кофти да гледам този цирк. биатлонът - от един от най-положителните и спортсменски спортове се превърна в нещо нелицеприятно за гледане.

Ами, истината за Фуркад е кофти след като успях да видя какво наистина се случи.
    https://youtu.be/AONMDtn6fpo
    И не било нарочно? Колко вдясно съотборникът му му предава щафетата, той тръгва наляво към шипулин и още по-наляво към логинов. Как се крият обаче кадри. Повече от очевадно е, че е умишлено. И да, мъжете руснаци не ръкостискат фуркад (пак цензура незнайно защо), но ако си толкова мръсен на пистата, не би трябвало да се очаква друго.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ето затова френското цигане никога няма да бъде Краля. Жалка постъпка, достойна за дисквалификация. Напускането на церемонията беше.....смях в залата. Може да е доминантен състезател, но е жалък човек.
    Иве, казах ли ти да не отписваш Коукалова от позицията на победител в спринта? Казах ти. Коукалова победи ли? Победи. Победи си Даумайер съвсем честно и почтено. По - късно ще пусна коментар за мъжете.
    една велика тема

Ъх, не ми напмоняй за тая напомпана късметлийка. Чисто бегово е две секунди пред макарайнен, която беше в началото на стартовия списък, където бяха всички прецакани общо взето. Не съм фенка на далмайер, но съм много анти тая. И тя, заедно с фуркад, е в кампанията против руснаците. И не ме разбирай погрешно, против допинга съм, просто задкулисието, лицемерието и двойните стандарти превзеха и биатлона, за съжаление.
    Колкото до мъжкия спринт... едно от най-интересните състезания изобщо. Толкова емоции, така се надявах на медал, но нищо. Скоро. Имаме може би най-силното отборно представяне днес. Прекрасно. Поздравления и за йоханес и бенедикт. Седем десети от секундата ги раздели, човек, седем десети.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    В биатлона рядко има късмет. В повечето случаи, това си е възможност. Имало е случаи, в които Бьорндален е печелил спринт с 2 грешки и то със солидна разлика. Не ми се рови сега, за да покажа.
    А що се отнася до спринта при мъжете, нямаше състезание през сезона, което да е по - интересно от това. Жалко за Йоханес - утре повече. Браво на нашите момчета, най - вече на Тони Синапов. Краси и Владо си ги знаем, но Тони направи наистина страхотно състезание. Що се отнася до Митко Герджиков - няма страшно, ще се подобри. Има изгледи за него.
    една велика тема

Ааа, сребро за любимката ми <3
    Кефя се, че чехската трътла остана назад. И колко аванс пред домрачова имаше след спринта... накрая след нея. Айде, стига й толкова медали.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Кралицата набира сили! Ако не гледах този спорт от над 15 години, нямаше как да повярвам, че Даша е родила през октомври. По нищо днес не личеше, че я е нямало толкова време. Плавната и ритмична стрелба, характерното за Бьорндален бягане с леки подскоци и грацията на кралица - ето това прави Дария Домрачова толкова завършен и перфектен състезател. "Чешката трътла" взе злато в спринтовата дисциплина, която въобще не е неин специалитет. Ако не бяха проблемите с пушката и на първата стрелба, грозното германско чучело щеше да гледа златото през крив макарон.
    една велика тема

Ее, защо обиждаш момичето. Голям талант е. Твоята чехкиня стреля потресаващо през целия сезон. Виж статистиките. Виж и тези за далмайер. Виж и бегово как стоят нещата. Германката си е завършена във всеки аспект. А случаят със спринта е късмет със стартовия номер, както казах. Ако домрачова задържи стрелбата такава, ще обере златото, защото бегово не отстъпва. Най-бърза в рамките на преследването беше екхов, а белорускинята някъде след нея на малко. Яд ме е, че макарайнен сгреши. Трябва да подобри скорострела, от там мн губи иначе започна да стреля добре. Май добрите стари времена с доминацията на домрачова и макарайнен ще се завърнат. Иначе забравих да кажа колко съм зарадвана от бронза на Краля. На 43 години да печелиш медали... и да, фуркад никога няма да го стигне и срещу него да тича - нито на спортсментството, поведението, класата и успехите, нито на нищо. Следват най-тежките дисциплини. Обикновено тук се правят изненадите. Интересно.
    А, и да добавя, че докато анев не подобри бягането, медал мноооого трудно да види. Уважавам успехите му, но също като фуркад не съм му фенка. Правил ми е лоши впечатления с цепенето от отбора, как не беше поздравил влади илиев там за някакъв успех. Дори на смесената не поиска да се пусне. Чааакай малко, най-големите се сътезаваха, ти за нещо по-различно ли се смяташ? Както и да е, да не задълбавам.

Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Впечатленията ми от днешното състезание:
    1. Медалът на Рунгалдиер. Една от трите, които повалиха всички мишени.
    2. Четвъртото място на Мари Лауканен. Състазателка, която съм свикнал да виждам извън първите 40.
    3. Слабото бягане на Магдалена Гвиздон. Добре, с една грешка можеше да се бориш за медал. Защо, мамка му, не се напъна?
    4. Слабото състезание на Дорен Абер. Явно 4 грешки са много дори за нея.
    5. Страхотното трасе в Хотфилцен. Дано всяка година има шампионати или поне кръгове за напред.
    6. Адски слабото представяне на Норвегия. Тук трябва да се работи доста повече, отколкото при мъжете.
    една велика тема

Голям шампион е Пидхрушна!

Върна си го шипулин. Това сигурно е най-значимото и изстрадано злато в историята на руския биатлон.

Утре почва световното по ски северни дисциплини. Очертава се да гледам... всички. Най-новата ми любов се казва северна комбинация. Там има много яки германци, които са и доминаторите - ерик френцел, йоханес ридзек и фабиан рисле. Кофтито е, че тук не знам къде мога да гледам повторения, ъх. Иначе после може да плясна прогнози.

Свърши сезон 2016/17. Ски скоковете се превърнаха в голяма любов. Обожавам ги и един ден ще им се наслаждавам на живо. Невероятна атмосфера в планица. Толкова положителна енергия. Ще запомня този сезон с възхода на поляците под ръководството на новия им треньор стефан хорнгахер и подема на германците. Представянето на крафт не е изненада. Поне не за мен. Разочарование за норвегия и словения, които бяха големите през миналата година. Чакам с нетърпение завръщането на кенет гангнес и робърт краняц. Тази година имаше петима доминатори в ск - в началото домен превц, танде, стох, крафт и велингер. Нямаше я доминацията на един човек, както беше миналата година с петър превц. За съжаление.
    Догодина са олимпийските игри. Иска ми се петте супернации в ски скока да бъдат по-равностойни и победи за любимецът ми. Иска ми се и повече светлина около случващото се с екипировка и тн.
    Сезонът мина неусетно и не бих казала, че беше много успешен по отношение на фаворитите ми (пинторо се провали в алпийските, превц се срина след онова падане в първото състезание, йоханес бьо не взе злато, дорен абер и домрачова също нямаха кой знае какви резултати, лара гут направи страховито падане по време на световното и сложи край на сезона, петър нортхуг го нямаше никакъв, шарлоте кала се сблъска с малшанса, може би само ерик френцел не ме разочарова). Имахме гигантски резултати в мъжкия биатлон и сноуборда, което можем да отчетем като прогрес.
    Е, това е. Няма повече ски до ноември. Тъжничко

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Към експерта по зимни спортове:
    Я обясни накратко,защо при ски-скоковете,накрая като се показва резултата,след скока, ии съдийте дават някви оценки,някой от оценките биват задрасквани?
    Не знам дали ме разбра какво питам.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Защото с цел максимална обективност, се маха най-високата и най-ниската оценка от съдиите. Макар, че рядко се случва, понякога съдия от определена нация дава завишена оценка на човек от неговата държава. Или в случаите например, когато състезателят е направил някаква грешка (например не е направил телемарк), а съдията не е видял, защото те оценяват на момента без повторения, и даде по-висока оценка от заслужената, то тя ще се извади, ако мнозинството също е видяло грешката. Надявам се разбра

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    а (например не е направил телемарк), Надявам се разбра
    Какво е това ?
    И да,разбрах .
    Мерси.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Това е приземяването. Имаше, тама, някви правила за разлика от порядъка на една обувка, половин ска и нз си кво, не помня точно. Отнемат се точки, когато се приземяваш с успоредни ски, трябва да са раздалечени. Виж в ютюб, че не ми се харчи скъпоценния ми нет хд.

Iskam da kaja kolko sym bqsna na shibanite korumpirani shefove na FIS za podigravkata, koqto si pravqt s ruskiq sport. Godini nared bqh fenka na Alexander Legkov, vylnuvah se i se vyzhishtavah. Vyprosnite 50k e systezanieto, koeto shte pomnq cql jivot. Moje bi edinstvenoto. Sega, chetiri godini po-kysno, pederasite reshiha da bannat zavinagi edin ot nai-talantlivite ruski begachi, da mu vzemat zlatniq medal i da go lishat ot tova, koeto obicha nai-mnogo. Chetiri godini po-kysno... Naistina vze da mi pisva ot tova tendenciozno otnoshenie kym ruskite sportisti. Mrazq tiq mekoteli, koito me otvratiha ot sporta, koito obojavam.
    Diesel blood, peateliu, mai shte spiram da gledam ski bqgane. Pone shte opitam. I mejdu drugoto, utre ima ski alpiiski.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си