- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЕРАТА БОК - АЗ СЕ ЗАВАРНАХ
http://www.youtube.com/watch?v=H8y_VFdTvbs ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ АЗ САМ ГАЛИН КАЛЧЕВ РЕЛЕФА - ЕРАТА КОНАН И СЕ ЗААРНАХ !!!! БАДЕШТЕТО СЕ ЗАВРАЩА
той ти беше идол налидвамата си приличате по интелект , аз предлагам да се съберете и да се изчукате
![]()
Ерата БОК (българско овчарско куче) - най-сладката ера евър! <3
![]()
хахахха
Не имах предвид че са глупави, не глупаво изглеждащи. Не се опитвайте да ми развивате теорий за лош дресьор
Твое е само това, което си изял и изпил!
Слабо, 100% съм гледал повече кучета от тебе и познавам хора с БОК и как нито едно не е умно не знам.. Явно твоето е уникално ... Дай някоя снимка поне да го видим
murzi me vunka e, inache e cherno s bqlo s golqma cherna glava s bqla lenta mejdu ochite/t.e. razdelq go a gurba mu e 4eren i korema bql
Аз съм израснала конкретно с БОК-чета покрай майка ми. Ти, ако си видял 4-5 (бтв к'во значи "4-5", не помниш колко кучета си имал? втф?) аз съм видяла 20... Имаха прекрасно общо обучение по методите на А. Мицулов (+ още двама руснака издали дебели книжки, не ги помня вече). Абе, много мога да ти разказвам, но няма особен смисъл.
Моето мелезче на 6 месеца знае седни, дай лапа, търси, фас, апорт, бариера, в крак, глас, място, покажи зъби и още команди (на Железница даже пробвахме "пази" с едни овчици и му се получи не-зле)...Та, май е до обучението?
Ти вече, ако си търсиш качествата на едно бойно куче - да, БОК-ът не е като едно Аржентино, но проблема си в теб...
Или искаш да ти рецитира Пушкин и да краде портфейли?
Обоснови се - ти какво си искал, какво си направил и какво не си получил...
Тука вече се извъдихте от специалист на горе ... И в филма сте малко ама нищо.
Какво ще рече мелезче, какво куче имаш ? (Не ми давай обяснение за думата мелез, питам от какви породи е)
БОК-ът не е бойно куче така ли ? Те затова са ги ползвали да пазят стада, защото не са бойни.. Да не са ги пазили от зайци ?
Последно редактирано от TrollFaace : 12-18-2013 на 23:02
аз имах дого , тия са ебати говедцатане изпитват никаква болка имам чувството
моито угриза 2 кутиики от кока кола от боклука ги е изкарало докато играех на компа със слушалките , като се обърнах намерих голяма локва кръв на земята и кенчето му беше забито във венеца и висеше
мноо са доминантни и да се справиш с тях си е истинско предизвикателство , имам снимки маи някви останали на другия комп