- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Най-ретардирал потребител?
Хареса ми частта в която си повярва..
Доказа само едно.. ти се "правиш" на мъж, ма никакъв мъж не си путьо смешен..
Аре не ме занимавай..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
а ти знаеш ли кво доказас тва съобщение което ми написа че ме уважаваш , е че накендза
![]()
ти още нищо не си видял между друготосамото накендзване още не е почнало , скоро време може лайната ти да текат и от ушите дори
кажи какво ще ми кажеш ако твоето гадже стане мое
ще дойдеш ли до бургас да ми кажеш колко ме уважаваш муааааааааааахахахаха
ти ли не се месиш счупена керемидоти си отваряш лайнарника към всеки мой пост понеже си комплексирана плюнка
скоро да не стане ако видиш нещо случайно да омекнеш още повечеимаи предвид че не прощавам на всеки за приказките , само тези в които видя потенциал , в тебе знаеш ли къв потенциал виждам
да си ми боксова круша разбра ли МУСОР
![]()
Както и да е само не ме намесвайте в гейските си разговори.. Отдавна спрях да се занимавам с путьовци като вас..
ТваЙ е.. Ae черта..
Dr. Gregory House
Прост я кажи не те ли домърза да постваш кодове във всеки един пост да ти е удебелен почеркакво ще постигнеш с това , да си над всички ли , демек подчертан си и си мноо важна госпожа ли
знаеш ли колко хора искат да те очертаят оттук вече
аз ще им преотстъпя шанса да те млатят понеже при мен няма да има интрига , аз мисля да отида на кафе с твоята приятелка която не ти е приятелка понеже си дебел и се правиш на костюмарче и второ живееш на село
![]()
ти ще и пращаш онлайн целувчици и ще и пишеш нежно у форумчетодокато реалните хора като мен си вършат реалната работа
още по ясно да ти стане искаш ли , УДЕБЕЛЕН НАСТЪПАН ГУЩЕР що избяга ве мухах еи бахти свих ти патакламите онлайн за кво иде реч колко си изакан![]()
добре , аз ще си поговоря с нея насамеама да не ме набиеш сега муахахаха
ай махай се чакракчиясвършен си вече
![]()
Dr. Gregory House
http://vocaroo.com/ e тук поне си записвайте мъжествените изказвания, за да мога да се смея повече.
Онлайн битката с теб е приключена понеже се насрабитка на живо няма да има понеже се насра
сега ще премина към момичето ти
и ще се почувстваш много тъпо
![]()
Много ме кефи как правейки се на мъже доказвате, че сте путьовци. /за носферату и Николай говоря/
Няма ли още някой да ме хейтне в тая тема, дейба.. чувствам се велик и поласкан...
Явно всички много се интересувате от мен и ви преча..!!!
Радвам се за което..![]()
Dr. Gregory House
Повярвай ми, преценила съм те отдавна. Въобще не бързам с изводите.![]()