- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс - преди или след връзката?
Предупреждавам, че не искам темата да се развие в цел убеждаване на собственото право. Нека всеки си се изкаже, даде мнение, пък и опит и т.н.
Според вас как би се развила една връзка, ако започне със секс - т.е. се забият за една вечер и след това обсъдят да започнат да се виждат?
И обратното - ако започнат да се срещат и след време - месец-два-три решат(се стигне) до секс?
И да, мисля че не е нужно да споменавам да не намесвате двойни стандарти, кой е пич и кой курва. Говорим чисто хипотетично, нито знаем кой с колко е спал, дали не е болен от рак и му остават два месеца, или е девствен и т.н. Хипотетично всичко :Д
Давайте.
Предпочитам след като се срещаме вече и след време секс, но връзка започната с секс е по интересна някакси
и няма шанс при такава връзка секса да е скучен.. просто и връзката може би ще е с повече тръпка ..
Sled.
В първият случай има логика. Типа те привлича, правите хубав секс, допадате си и решавате да поддържате някакви отношения.
Вторият случай ми е непонятен. Не намирам причина големи млади здрави хора (изключвам девствени тийнеджъри) да се чакат с месеци преди да правят секс.
Но и в двете ситуации няма как да знаем как ще се развие връзката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Съгласна съм с горното.
Наскоро чух нещо и много мило ми стана - едно момче казваше как нямало значение дали ще му пуснат на първа среща, това не значело, че момичето е лесно и/ли евтино и той нямало да подходи по различно към нея.
По принцип не е нужно нещата да са свързани. Де факто, едно "изчакване" е нещо като ранна индикация за намеренията, специално при жената. Ти искаш нещата да не се смесват, но ако си легнеш с него на първа среща, ще си станеш една от "ония" и няма да изпитва нужда да те печели с к'вото и да е.
Масата, само след един отказ от първия път да получат секс, се мотивират мнооого повече. Лични наблюдения, които не се базират само на собствения ми опит.
'Ма то зависи де... Т'ва горното го казвам, ако хипотетичната ситуация включва момче, с което си се запознала преди малко, а не добър познат, който просто в един момент решава, че иска да те тресне.
За мен секса е функция на любовта, така че явно след. Не ме влАчи мисълта да правя секс с някоя, дето ми е сЕ тая за нея.
Не знам, но зависи от хората има и такива успешни връзки. Аз обаче чак такива забивки не харесвам, но има един момент, в който си излизал на няколко стещи с някого, харесвате се, но все още не сте гаджета. Там някъде му е мястото на секса за мен. Или пък сте решили вече, че сте заедно, но не чакате много дълго, а сексът си идва скоро.
Такива връзки съм имала, в началото изглеждаха добре, но краят беше грозен. Не казвам, че има нещо общо с началото, просто при мен така се е получило. Избягвам "голямото чакане", за да не стане "голямото разочарование".
Предпочитам да е малко след връзката.
Бих искала, все пак, да познавам човека, с който ще си легна.
*сън*
На Петя мнението ми хареса. След 2-3-5 срещи, когато познавам човека малко или много.
Айде и аз да се изкажа. След известни лични разсъждения, стигнах до заключението че в живота ми явно има огромно значение секса. Който каквото да говори, все пак всички сме различни. Но някак си не гледам толкова външният вид - просто да е привлекателен за мен, нито парите - защото съм държала винаги на самостоятелност и сме 50/50 по сметките, дори нещо като пушене бих приела... но секса е друго.
Първата ми сериозна връзка беше точно първо гаджета, след известно време секс и накрая късане по ред причини. И да, секса не вървеше и каквито и чувства да съм имала, всичко замря малко по малко. Продължи две години.
Втората ми сериозна връзка - обратното. Луд секс, след няколко седмици сериозен разговор и решаваме, че искаме да сме заедно и да се опознаем. Продължи малко над шест години.
Та се замислих аз, че ако не си допадна с някой на чисто сексуално ниво, в продължение на времето чувствата замират, колкото и гадно да звучи. Докато иначе бих направила малък компромис (разбира се и ако той е склонен - примера с пушенето, просто да не пуши в мое присъствие да речем и да си дъвчи дъвки :д).
Това е, ако има нещо ще се включвам пак в темата...
Много е относително при мен. Всичко е до отсрещния човек.
Започвала съм връзка със секс. Продължителността няма да коментирам, защото далеч не е била толкова, колкото мимссс спомена :Д Започвала съм и връзки, след които сексът е бил естественото, следващо стъпало. Е, сега като се върна назад, връзката, която започна със секса, ми е много по-близко на сърцето, много по-интимна, луда и специална. Имаше някакво разбиране между нас, което не се нуждаеше от думи; чувства, изричани с дръпването му от моята цигара; начинът по който забелязваше щръкналите ми shoulder blades и тиковете ми, докато спях.
В този ред на мисли - не съдя някого според предпочитанията му или как се е развила връзката му. В края на краищата, всички търсим едно и също - сорова страст.
Това, че връзката е започнала със секс, не значи, че е било на първа среща.
Все ми е тая дали някой е правил секс на първа среща.
Не те нападам лично, не оставай с грешно впечатление. Ще коментирам само това, което си написала.
Момичето отказва секса поради какви причини - да се прави на тежка и недостъпна? Или иска момчето да и' потича малко подир дупарата, та да си вдигне егото още мъничко?
Иначе относно първото изречение "ще си станеш една от "ония""... точно заа това говорех. Щото може да не си легна аз с него - а той с мен :д схващаш предполагам. Изключваме двойните стандарти кой с кой...
И по двата начина съм започвал...и да ви кажа, секс в началото е по-добре.![]()
Споко бе, ние само си коментираме хипотетични ситуации, не би трябвало да има засегнати. Още веднъж казвам, че мнението ми опира до човек, който познаваш от тази вечер, а не който ти е стар познат/приятел. Когато не се познавате, съответно и двамата се гледате кат' парчета месо. Кат' си изям пържолата едната вечер, к'ъв ми е кяра да се старая утре вечер пак да ям от същото? След като около мен така или иначе е пълно с мръвки. 'Сякви мръвки! Да, ако е било яко, ще завторя и затретя, ама пак не виждам к'во ще ме мотивира да пристъпя към връзка.