- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съвет... ?
Здравейте,
От много време се познавам с едно момче. Оказа се , че той има чувства към мен и аз реших да му дам шанс. Отначало всичко беше добре, заедно сме от 2 месеца , но от скоро започнахме да се караме за най-малкото. Започнахме да се събираме и с компанията му. Готини хора , няма как да ти е скучно с тях. Но с течение на времето с един от неговите приятели се сприятелихме и започнахме да се си споделяме и той ми даваше доста съвети.. Работата стана така, че по ирония на съдбата , когато стана това наше сближаване, с приятеля ми започнахме да се караме. Приятелят му започна да ми пише доста и според мен от негова страна не са само приятелски чувства. Проблема е там , че без да се усетя и аз започнах да се увличам по него. Просто имаме еднакви интереси и ме разбира... Сега съм много раздвоена и не знам какво да правя.
П.С. Приятелят ми е много симпатично момче, но е доста избухлив и доста често си го изкарва на мен и това ме дразни много и може би заради това съм обърнала внимание на друго момче.
Седи си при приятеля ти накрая от двата стола на земята
Не знaм дaли си чувaлa, че когaто се счупи еднa вaзa, колкото и дa я лепиш, тя не е същaтa. В твоя случaй си видялa новa, непознaтa и по-интереснa вaзa в мaгaзинa и ти препоръчвaм дa си я вземеш.
Помисли и за тях двамата. Ако тръгнеш с другото момче, най-вероятно ще им развалиш приятелството, а това не е желателно.
Да така е , не искам да развалям приятелството им, но то ако беше истинско нямаше да се получат така нещата ...
Извинявай, но сама си си виновна.
Оставяш питомното, докато гониш дивото и накрая ще си останеш сама, и ще осъзнаеш, че приятелят ти те е обичал наистина, просто ти си преувеличила леко нещата. Но дори и така да не е, ще е глупаво да развалиш приятелството им.
Не мога да разбера защо има толкова емоционално-лесни жени... Имаш си приятел, радвай му се! За какво трябва да се забиваш с друг и още повече с негов приятел???![]()
Така като гледам, май нямаш кой знае какви чувства към приятеля си (още от началното изречение "той има чувства към мен и аз реших да му дам шанс")
Не съм на мнение, че трябва да си стоиш с него. Нито пък, че накрая, ако(когато) останеш сама, това ще е нещо гадно. Напротив, според мен, трябва да скъсаш с приятеля си, в който очевидно не си влюбена. Но и да не се занимаваш с приятеля му. Така че, моят съвет е да останеш сама - това съвсем не е края на света.
Зависи кой чука подобре. Да не отидеш при новия и после тайно да мечтаеш за пишката на стария!
Разбрахме че си раздвоена, направо защо не ни попита как да го зарежеш? ;д Но пък виж наистина може да им развалиш приятелството ако тръгнеш веднага с другия, ако изчакате малко не мисля че ще има проблем. Но гледай да приключваш с този по-бързо, че както каза baby_baby да не стане така както си на два стола да паднеш на земята if you know what i mean.
Щом не се чувстваш вече добре с приятеля си го остави , но помисли дали да започнеш с другото момче , освен че ще развалиш приятелството им може и да нараниш и себе си по този начин ако нищо не се получи . Не прибързвай според мен
изчакай още два месеца може да те запознае и с други негови приятели
Скъсай с приятеля си, другото .. квото дойде. Времето само ще покаже.
Първоначално написано от antifashionshit
постой още с твоя след 1 , 2 седмици ще разбереш при кой да отидеш
той имаше чуства към мен - така си написала , а ти имаше ли чуства към него ?
извинявам се ако някой е писал същото се извинявам ,не съм чела
Остани си с приятеля естествено! Не си разваляй връзката заради някакво си временно увлечение, и какво като е избухлив.. всеки си има недостатъци, търси положителното![]()
Благодаря за мненията. Разделихме се с въпросното момче и така е много по - добре![]()
П.С. Ако може някой да изтрие темата![]()
Добре темата свърши и сичко се разбра ама аз нищо не разбрах.
"Обичаме се'' от 2 мес.той ме обича,аз го обичам приказка..и идва някъв с по големи семейни бижута и хоп-той не ме задоволява,мисля че не ме обича,дали ми изневерява и търсиш още 1000 причини за да скъсате(точно в момента не говоря за теб).Еми като друг къв е смисъла да го заблождаваш твоя пич като се пак някой друг пак ти е в главата.Еми отди скъсаите заради 8-9 инча и после и тои като излезе един боклук няма да паднеш от двата стола на земята,ами ше слезнеш на долния етаж
ПП:поне така мисля-не ме съдете,ас съм просто свободомислещ гражданин на тая странна държава на незадоволени хора![]()