.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Проблем с момичето, което харесвам.

Здравейте. Значи искам да ви попитам какво да правя защото вече съм много объркан. С едно момиче 2 месеца всичко си беше ОК. От 1 седмица започна да ме реже... Попитах я защо го прави, а тя каза, че това и пречи на ученето и до изпитите не може да има нищо между нас. Но все пак това са цели 5 месеца, а ще я видя на рождения си ден *14 февруари* и мисля тогава да направя нещо, а и все пак е св. Валентин. Но според вас наистина ли е заради изпитите или иска да ме отреже по-деликатно. Защото "уж" си обещахме всичко да не свърши до тук и след изпитите да се съберем, но все още не съм сигурен. И още един детайл - каза, че ме обича страшно много и че и тя не го иска, но трябвало да спрем.. Някои ми казват да я зарежа, други да се боря за нея.. Аз мисля да не се отказвам и да се боря докрай! Дайте съвет как да си я върна обратно или поне някакъв начин да я спечеля, защото намирам нещо специално в нея и не искам да я изгубя. Благодаря.
    Последно редактирано от adore.my.bike : 01-04-2014 на 09:57

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    И как точно смяташ да се "бориш" за нея?

Ами като не се отказвам от нея, както някои биха направили в този случай, и да разбере, че ми пука за нея

Цитирай Първоначално написано от adore.my.bike Виж мнението
    . С едно момиче 2 месеца всичко си беше ОК..
    До тук прочетох и всичко ми стана ясно. Прекалено много време си чакал. Изявявал си се пред момичето като "приятелка", а не като мъж. Сори.. ама шанса ти е доста малък.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    До тук прочетох и всичко ми стана ясно. Прекалено много време си чакал. Изявявал си се пред момичето като "приятелка", а не като мъж. Сори.. ама шанса ти е доста малък.
    You have been friendzoned!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    You have been friendzoned!
    Да бил съм.. важното е, че съм си направил изводите и това няма да се повтори

Мега фен
    тоз пък лмао

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Kristianc95 Виж мнението
    Мда и мен 2 месеца ми изглеждат много, пък още повече, че и двамата уж се обичате на думи. Защо след като имате чувства все още сте на ниво "момичето, което харесвам", а не "гаджето ми"?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Мда и мен 2 месеца ми изглеждат много, пък още повече, че и двамата уж се обичате на думи. Защо след като имате чувства все още сте на ниво "момичето, което харесвам", а не "гаджето ми"?
    Със сигурност не в случая, но понякога едно обичане не е достатъчно на хората.

Стани си от гъза, наеби няколко мацки, отиди на няколко купона, отдай се напълно на хобито си и тя сама ще дотичка при теб.

На мен това ми изглежда като тактичен начин за отказ.

Защото просто нямаше кога да се видим. А и нея я наказаха за нещо.. И след Нова година можеше да се видим, но точно тогава тя каза, че имала да учи и да... Но мисля да изчакам до рождения си ден и тогава да направя нещо.

Ко? :Д Какво трябваше да рече това, че сте се видяли 1-2 пъти преди 2 месеца ли? Я поясни, колко пъти сте излизали?

През тея 2 месеца се виждахме доста Особено през първия. Втория не чак толкова, но пак. След т'ва я наказаха.. точно когато мислех да й призная всичко (на живо). Иначе тя си ми призна всичко и аз на нея, но по ФБ, което е доста тъпо.. аз исках да я видя и абе въобще бях измислил всичко, но ..

Мхм, вече подозирам, че има доста строги родители, може би те я карат да не излиза и да не се занимава с нищо друго освен с учене.

Именно - каза ми, че майка и казала, че и било много важно тая година нз си к'во.. Ама и според мен тя ако ме обича сама ще се върне..

Мхм, вече подозирам, че има доста строги родители, може би те я карат да не излиза и да не се занимава с нищо друго освен с учене.
    E т'ва вече са глупости... Ако някой иска да те види ще отдели поне 30 мин. за теб, каквото и да му коства. Особено, ако е млад и влюбен...
    Не му подхранвай болните фантазии...

(Аз, когато бях на 13-14, скочих през прозореца в 3 през нощта и минах през цяла София (от центъра до младост пеша), за да мога да прекарам един час с човекът, когото обичам. Ех, какви времена бяха... )
    Последно редактирано от NeutralMilkHotel : 01-04-2014 на 12:14

Мега фен Аватара на baby_baby
    Еми може и заради изпитите да е никой не може да ти каже тя какво си мисли

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Еми може и заради изпитите да е никой не може да ти каже тя какво си мисли
    +

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    какво толкова му мислиш >понякога това ,което ти казват е истина а ти го превръщаш в друго
    щом я харесваш ТРЯБВА ДА И ВЯРВАШ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си