- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- имам леки фобия да влизам в чуждите класове
Хора не се бъзикам изпитвам напрежение да вляза в друг клас, ако имам да потърся някого, понеже все имах ебавки от класа си и когато се наложи да вляза в друг клас ми се разкрещя едно момиче, да знам детинско е, на 18 станах наскоро, но е определено страх, а сега исках да видя едно момиче дали е на училище, защото я харесвам и така... може ли някаква подкрепа, увереност, съжалявам, че питам така, знам че ако просто вляза и питам няма никой да ми откаже, но ме мъчи напрежението.
Значи аз имам обратното на фобия да влизам по другите класове, навсякъде обичам да влизам![]()
Сега по темата - влизай без да ти пука, няма какво да стане
Веднъж решиш ли се да го направиш, след това ще ти става все по-лесно и по-лесно.
Стискаш зъби, не го мислиш много-много и влизаш. Ако отделяш толкова много време за разсъждения по това какво не може и какво може да се случи, никога няма да преодолееш страха съм към дадено нещо.
До вътрешна нагласа е. Давай смело и да не ти пука.. Ако толкова те е срам, звънкай да човека да се видите някъде извън стаята![]()
След като го споделих на един човек, на другия ден просто влязох в стаята в която ми трябваше да потърся човека и не изпитах напрежение, доволен съм вече ^^
Използвай слънчеви очила. При мен винаги действа в такива ситуации. Чувстваш се леко невидим и това ти дава една такава готина самоувереност.
![]()
Интересно, при мен е обратното - не обичам да влизам с собствения си клас.