.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

имам леки фобия да влизам в чуждите класове

Хора не се бъзикам изпитвам напрежение да вляза в друг клас, ако имам да потърся някого, понеже все имах ебавки от класа си и когато се наложи да вляза в друг клас ми се разкрещя едно момиче, да знам детинско е, на 18 станах наскоро, но е определено страх, а сега исках да видя едно момиче дали е на училище, защото я харесвам и така... може ли някаква подкрепа, увереност, съжалявам, че питам така, знам че ако просто вляза и питам няма никой да ми откаже, но ме мъчи напрежението.

Значи аз имам обратното на фобия да влизам по другите класове, навсякъде обичам да влизам
    Сега по темата - влизай без да ти пука, няма какво да стане

Мега фен Аватара на xoxi
    Веднъж решиш ли се да го направиш, след това ще ти става все по-лесно и по-лесно.
    Стискаш зъби, не го мислиш много-много и влизаш. Ако отделяш толкова много време за разсъждения по това какво не може и какво може да се случи, никога няма да преодолееш страха съм към дадено нещо.

Голям фен Аватара на veilside88
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Веднъж решиш ли се да го направиш, след това ще ти става все по-лесно и по-лесно.
    Стискаш зъби, не го мислиш много-много и влизаш. Ако отделяш толкова много време за разсъждения по това какво не може и какво може да се случи, никога няма да преодолееш страха съм към дадено нещо.
    Toва!

До вътрешна нагласа е. Давай смело и да не ти пука.. Ако толкова те е срам, звънкай да човека да се видите някъде извън стаята

След като го споделих на един човек, на другия ден просто влязох в стаята в която ми трябваше да потърся човека и не изпитах напрежение, доволен съм вече ^^

Мега фен Аватара на RapExotic
    Използвай слънчеви очила. При мен винаги действа в такива ситуации. Чувстваш се леко невидим и това ти дава една такава готина самоувереност.

Интересно, при мен е обратното - не обичам да влизам с собствения си клас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си