.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Не мога да го разгадая! Малко помощ,моля.

Здравейте, аз съм момиче на 14. Много харесвам едно момче от нашия випуск. Напоследък обаче имам чувството, че ме отбягва. По принцип единственото време, когато и двамата сме без приятели около нас и можем да си бъбрим е понеделник сутрин. По принцип от скоро започнах да идвам по-рано защото знам, че той е том и искам да чакаме заедно и да си бъбрим повече време. Той никога не е закъснявал, а започна да закъснява по 15 минути всеки път, все едно целенасочено за да не говори с мен. Никога не ми е писал пръв, но доскоро, като му пиша ми отговаряше, а сега вече фейса изписва прочетено и след два часа още няма отговор. Снощи без да искам му изпратих снимка, на която пише, че той е последната ми мисъл преди заспиване и първата, след като се събудя. Вярно е, но още не му бях казала и не мисля, че това беше най уместният начин. След това се оправдах, че е станала грешка и съм искала да го споделя в дневника си, но мисля че тряя да е идеот за да не се сети, че е за него. Та въпроса ми е възможно ли е това момче да си пада по мен и да ме избягва от страх да не оплете конците или по-скоро няма нищо от негова страна? Приятелките ми мислят че е ужасен и че е идеот, но аз не мисля точно така. Благодаря предварително.

Може да не приема сигналите ти, както ти би искала и да си мисли, че това са приятелски чувства и симпатии. А може и да ги разбира както си трябва, но той да те приема като просто приятел. Все пак, ти не се отказвай, но не ставай и досадна. Оставяй го понякога и той да те заговори пръв. Колкото и да ти се иска да отидеш сутринта рано, за да си приказвате, закъсней една сутрин. Така той ще се замисли къде си, защото вече ще е свикнал да си там и отсъствието ти ще събуди интереса му. /Това е изтъркано, но още работи./
    И така... Но като цяло най-важното е да бъдеш себе си, за да може да те хареса заради теб самата
    Успех!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    След като сте от един випуск, това означава, че и той е на 14. Хич да не е - на 15 е. Момчетата в тази възраст са още деца. Може да се е изплашил (знам, че звучи глупаво), може да не те хареса, може с течение на времето да ти се е издразнил за нещо и да ти се сърди, но да не казва (не знам какво сте си говорили). Според мен е малко странно това, че си му пратила снимката случайно - една моя бивша така ми прати "случайно" СМС, в който УЖ на приятелка обясняваше колко ме харесва, а аз не й обръщам внимание. В последствие тръгнахме и след време тя ми каза, че нарочно ми го е пратила. Как да е - предполагам, че ако до сега не се е сетил, то след снимката се е сетил вече за какво иде реч.
    Все пак - седнете двамата и поговорете! Дори и да не се засечете в понеделник-сутрин, дръпни го в междучасията на страна и поговорете. Това е най-добрия начин за разрешаване на каквито и да е проблеми.

Мега фен Аватара на RapExotic
    След понеделнишкя ви традиционен разговор, когато му казваш чао, го целуни по бузата. Този невербален жест е в пъти по-силен от каквито и да били думи, чатове, gif-чета и други.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ^Ама ако пича й се е издразнил за нещо и не ще тя да го целува? Не е ли по-добре първо да си разрешат проблемите (ако има такива)? Иначе, ако всичко е наред, съм съгласен за целувката.

Мега фен Аватара на RapExotic
    ^Това тя трябва да предцени, според разговора. Ако е в лошо настроение никога не предприемай такива действия.

Мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си