- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секси изненада за 14 февруари
Искам да направя секси изненада за 14 февруари на приятелката ми. Направих си снимки, където съм облякъл дрехите за изненадата. Ина двете снимки съм с пола. Коя снимка ви харесва повече за да знам, как да я изненадам? Снимките мога и да ги изтрия след известно време,защото ме е страх приятелката ми да не ги открие в нета и да се провали изненадата.
![]()
Последно редактирано от stefan99s : 01-29-2014 на 07:24
ти набор 99 ли си? тя на колко години е?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хахаха ама ти май си си лакирал и ноктите на краката![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
ама моля ти се, личи ти![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
ОЛЕЛЕ МАЙКО... БОЖЕ ОПАЗИ !!!!!!! БЕЗМЪЛВЕН СЪМ||||||
Момче, ако аз съм ти една приятелка, и ми изскочиш така... първо че ще те пребия, второ че ще зарежа на секундата. Олеле майко... Да живее педерастията !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Май си объркал заглавието. Имал си предвид изненада за 2ри февруари. Освен това снимките неможеш да ги изтриеш от прикачи.ком и ще цапат нета вовеки.
То май ти си приятелката, пък тя е приятеля ? Познах ли ? Или ти си приятелката, пък той е приятеля ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Aбе момче ти добре ли си?
Aко нa мен някой ми нaпрaви подобнa изненaдa, ще го зaритaм нaвън
И аз т'ва се опитвам да му обясня, ама момчето май просто обича да носи женски дрехи. В което няма нищо срамно разбира се...
Значи сте се намерили две откачалки.