- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За обезкосмяването
Искам да ви питам рано ли или не още да се обезкосмявам интимно?Имам вече там окосмяване, което не е много нито малко,на краката също имам, но там са едни светли косъмчетата и са малко и хич не се забелязват.Само, че отдолу е различно.Ако има значение сега август правя 13 години и да чакам ли още поне една година или не?И ако да с какво първият път е най-добре да премахне окосмяването?
Зависи си от теб ако не се чувстваш удобно да имаш косми (едва ли са много ) ги махни но ако не са много и не ти пречат засега не ги пипай и ако решиш да си ги махаш ходи на козметик за кола маска
Хич дажи и не си прави това с обескосмяването .Аз сам пробвала ама нешто не можах да свикна да сам гола там долу .Ако тие толкоз мерак козметичка
Ама моля ви се, надявам се това да е фейк. Да, нормално е на тези години да имаш окосмение по интимните части, но не и да го махаш. О боже, дано някой ден да имам нормално дете...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
дано да си трол, дано да си трол![]()
Последно редактирано от The Cheetah : 03-22-2014 на 07:12
я стига бе, какво толкова … познавам дете, което е 11 и с разрешението на техните си е направила и тя … какво толкова? толкова означава добра хигиена
Ама как го прави и срамните устни или само триъгълника? И в стаята сме само с нея нали?
Да сами трябва да сте или и да има още една кушетка в стаята трябва да има параван. Иначе маха каквото й кажеш.
Утре след училище мисля да ида с мама, защото ме е срам да и кажа на козметичката оправи ме там долу.
И пак да питам сега като имам косъмчета по краката, но са светли и не личат много да ги махна или да чакам още?
Щом са светли не ги барай още пък и сега е зима, така че няма кой да ти ги гледаИначе не се притеснявай на козметичките това им е работата и правят такива неща по цял ден. Ще се изненадаш колко малко им пука. Само дано намериш кадърна от първия път , защото от както се преместих в София започнах да ходя при една козметичка, която ми, и осъзнах, че доста години съм се мъчила в предния салон, в който ходих...
Аха, благодаря! А по принцип зимата по-рядко ли се епилират краката? То да наистина къси поли и клинове и къси панталонки няма как освен с чорапогащник.