.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Повече от фен Аватара на MaCetY

За обезкосмяването

Искам да ви питам рано ли или не още да се обезкосмявам интимно?Имам вече там окосмяване, което не е много нито малко,на краката също имам, но там са едни светли косъмчетата и са малко и хич не се забелязват.Само, че отдолу е различно.Ако има значение сега август правя 13 години и да чакам ли още поне една година или не?И ако да с какво първият път е най-добре да премахне окосмяването?

Голям фен Аватара на Dusty
    Значи си на 12 ??

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    на 12 и вече имаш там .. егати.. аз ли съм изостанала

Ми имам не са малко не са и много както казах.

Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Ами изостанала си, няма нищо странно в това на 12 да са започнали да се развиват вторични полови белези.

По темата: кола маска, при козметик.Това е най - добрия вариант.Боли, но е ефективно и трайно.Само си намери кадърна козметичка.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Зависи си от теб ако не се чувстваш удобно да имаш косми (едва ли са много ) ги махни но ако не са много и не ти пречат засега не ги пипай и ако решиш да си ги махаш ходи на козметик за кола маска

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Това е един много добър фейк.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Хич дажи и не си прави това с обескосмяването .Аз сам пробвала ама нешто не можах да свикна да сам гола там долу .Ако тие толкоз мерак козметичка

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Afterbirth Виж мнението
    Ами изостанала си, няма нищо странно в това на 12 да са започнали да се развиват вторични полови белези.

По темата: кола маска, при козметик.Това е най - добрия вариант.Боли, но е ефективно и трайно.Само си намери кадърна козметичка.
    Радвам се, че при мен всичко се случи 2-3 години по късно

Ми явно .. Не виждам нищо странно.

Относно авторката,АКО ТЕ ДРАЗНЯТ отиди при някоя кадърна козметичка и ги махни,докато не са станали повече.Болезнено е,но се свиква.А и при колата маска косъмчетата не стават дебели.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    То и аз имах на 12, даже по-рано. Напълно нормално си е. Не искам да прозвуча грубо, но мисля, че на 14-15 е доста късно..
    Последно редактирано от sramejlivkaa : 03-06-2014 на 21:52

Значи козметик така ли?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ама моля ви се, надявам се това да е фейк. Да, нормално е на тези години да имаш окосмение по интимните части, но не и да го махаш. О боже, дано някой ден да имам нормално дете...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Ама моля ви се, надявам се това да е фейк. Да, нормално е на тези години да имаш окосмение по интимните части, но не и да го махаш. О боже, дано някой ден да имам нормално дете...
    +

Супер фен Аватара на The Cheetah
    дано да си трол, дано да си трол
    Последно редактирано от The Cheetah : 03-22-2014 на 07:12

я стига бе, какво толкова … познавам дете, което е 11 и с разрешението на техните си е направила и тя … какво толкова? толкова означава добра хигиена

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Хич дажи и не си прави това с обескосмяването .Аз сам пробвала ама нешто не можах да свикна да сам гола там долу .Ако тие толкоз мерак козметичка
    сам - сериозно ли ?

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    ++

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Зависи си от теб ако не се чувстваш удобно да имаш косми (едва ли са много ) ги махни но ако не са много и не ти пречат засега не ги пипай и ако решиш да си ги махаш ходи на козметик за кола маска
    Все още не съм събрала кураж за козметик. Не ме е страх, че ще има болка, а това да се съблека пред нея. Свалям си бельото нали?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от MaCetY Виж мнението
    Все още не съм събрала кураж за козметик. Не ме е страх, че ще има болка, а това да се съблека пред нея. Свалям си бельото нали?
    Да. Няма нищо срамно, това и е работата.

Ама как го прави и срамните устни или само триъгълника? И в стаята сме само с нея нали?

Да сами трябва да сте или и да има още една кушетка в стаята трябва да има параван. Иначе маха каквото й кажеш.

Утре след училище мисля да ида с мама, защото ме е срам да и кажа на козметичката оправи ме там долу.
    И пак да питам сега като имам косъмчета по краката, но са светли и не личат много да ги махна или да чакам още?

Щом са светли не ги барай още пък и сега е зима, така че няма кой да ти ги гледа Иначе не се притеснявай на козметичките това им е работата и правят такива неща по цял ден. Ще се изненадаш колко малко им пука. Само дано намериш кадърна от първия път , защото от както се преместих в София започнах да ходя при една козметичка, която ми, и осъзнах, че доста години съм се мъчила в предния салон, в който ходих...

Аха, благодаря! А по принцип зимата по-рядко ли се епилират краката? То да наистина къси поли и клинове и къси панталонки няма как освен с чорапогащник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си