- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 27
Снощи излизах и се прибрах към 4. Не знам как се събудих в 11 и засега единственото ползотворно нещо, което съм свършил е да изведа кучето. Само ям. Имам да пиша протоколи и не знам как ще се надъхам. Едно размазано ми е такова, само лежа. И само ми се лежи. Харесват ми такива дни, имат си някакъв странен чар.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Fisherman и защо пък точно той да не е пример за подражание.Въпреки тежката му диагноза той е успял да се пребори...добре хайде 70 години и да направи така,че за него да се говори в цял свят.За това се изисква особено силна воля.Не мислиш ли?
102 нещо не можеш да вникнеш баш в писанията ми.Аз не съм инвалид освен ако не броиш 32% дето ми ги дадоха от ТЕЛК и НЕЛК за зрението.Друго имах предвид.Въпросният не е избрал сам да е инвалид.Просто така си се е родил.И какво? Да каже майната му на вичко да пренебрегне физичните закони и да стане и да започне да ходи ли? Така му е било писано така е станало.
Иначе понякога дори и да не си инвалид външно има неща,които ти пречат вътрешно и те докарват до такова положение.Такива са многобройни страхове,нерешителност,пон якога и прекалена доброта при някои хора и т.н и т.н. Иначе точно заради това избягвам да говоря за себе си пред хора от обкръжението ми.Те искат да знаят какъв е проблема ми, а дори и аз не мога да го формулирам точно пред тях.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Излизам от банята, мириша прекрасно, навън е слънчево, постигнах завиден напредък със стаята си... слушам си новата музикална страст... Оправям се и заминавам на барбекю.
Чакам колет от България идната седмица, ехе!
Спокойно ми е, хубаво ми е... усещам някаква липса обаче, а това е толкова парадоксално, че няма накъде. Ба. Ще ми мине. Понаболява ме това-онова от бокса снощи, но така ми се пада, като не ходих две седмици. И оттам се очаква да ходим на по питие-две-три-десет, да го видя тоя украинец толкова ли бързо брои шотове колкото коремни преси, мухах!
И с ученето да захване да ми върви, че имам грандиозни планове за двете седмици почивка.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-12-2014 на 12:28
Какво има да им вниквам, даваш ми примери с инвалиди, при положение че ти си предполагам здрав, прав мъж. Ами точно в това е въпроса, че инвалиди, раковоболни и тем подобни хора се борят и проявяват воля, а ти нищо не правиш. Естествено, че трябва да се казва "майната му". Личи си, че не си опитвал да го правиш, щеше да знаеш че помага. Но не "майната му, няма оправия", а "майната му, какво има да губя". Външно има неща, които ти пречат вътрешно ? Ами такъв е заобикалящия ни свят, някой са по-емоционални и по-трудничко се справят, но не са се предали, не са пораженци. Многобройни страхове ? Нерешителност ? Какви страхове, дай примери.. отхвърляне, страх от неуспех ? Нерешителност...? От какво естество ? Избягваш да говориш с хора от обкръжението ти ? Според мен пък точно те ще ти помогнат. Да не би да те е страх, че ще се окаже че ти няма нищо ?
Свалих си едно 30 теста по биология. По математика вече всичко реших; по другите предмети стабилно решавам.
Examination session May 2014, bring it on!в малкия си джоб ще те сложа!
Едно такова лежерно ми е. Учи ми се сладкарство и езици в момента. Но не мога да си позволя времето.![]()
За днес има планирана физика, но май твърде много не ми дреме точно сега и може и да я пропусна. Навън времето е прекрасно днес! Обичам Тулуза!
Вчера беше най-хубавият ден от много време насам. С изключение, че на изпита единия въпрос съм го омотала тотално.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Наспах се най-после. Времето е прекрасно, някакви птички са се наредили и пеят цяла сутрин по дърветата пред нас. Сега само трябва да си намеря шината за коляното и ще ходим да изкачваме скалата. Този път ако ще и на 4 крака ще се влача, но ще стигна до върха![]()
Голям батак с финансите ми стана и ня'ам идея как ще се оправям...
Излизам с момче, а единственото, за което мисля в момента е как ще изпъна колата след малко.
И съм МНООООООООООООООООООООООГ О якааааааа днес!![]()
ооо, не съм си направила никакъв план за деня/вечерта...починах си прекасно за последните 3 дни, сега ще се изкъпя и се надявам телефона да звънне, докато се оправя...странно ми е, май обичам живота...от пролетните празници е...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ахахах, големи филми около мен... по-скоро около майка ми, де, но все пак... забавно ни е :Д
Днес беше изключително и интересен ден, хаха, човешката глупост (или наглост) е безгранична, леле.
И ходих на шопинг с мама <3 Много обичааам магазини с прекрасни дрехи, found by accident <3 Жалко, че е на 200 км от вкъщи, ех. Но пък се заредих със страхотни стилни тениски, няколко чифта дънки и една уникална дънкова риза, ойй-ой-ой <3
Доволно ми е, постригах се по-късичко и ми олекна на душата, а и малкията няма да може да ме скубе или поне не толкова много.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Много ме е срам! Въй.
Точно!
Още един хубав ден. Вярно, че заниманията са ми далеч от това, което трябва да правя, но поне ми е приятно. А и не е като нищо да не знам, малко си се ориентирам вече, не съм до толкова изгубена.В творческо настроение съм, купих си полимерна глина и материали за декупаж, пък да видим какво ще се получи. ;3
П.П. Не подозирах, че може да е толкова трудно да си намериш НОРМАЛНА бяла риза в един огромен МОЛ...
Скучно ми е, бе. Пфу-пфу.
Не знам какво да правяя... общува ми се, ама се чудя с кого, защото понякога ми се струва, че прекалено често пиша първа на определени хора. Мхм. Не бих искала да прекалявам.
Ама ми е скучно. :Д
Ох не знам каква е тая депресия и как се появи изневиделица, но ми е супер зле, супер тежко, утре ми е именният ден, всичко уж е наред, но аз се раздирам, тъжно ми е няк'во, меланохлично, гадно и сдухано, желая просто да си седя на топло, че на вън е ебати бахъра брр, да слушам музика четейки някое фентъзи. Трябва да намеря нещо, което да ме издърпа от реалността за малко, а това само тя го може.. Утре ще опитам с фентъзи варианта де, просто искам да изчезна, да се потопя в друг свят, свят на приключения, че живота ми е в брутален застои.. Деба.. чувствам се като пълна путка, толкова смазан мисля, че не съм бил, а не знам на какво се дължи, но депресията буквално извира от мен и май май депресирам и хората около мен, което е някак забавно и жалко, едновременно.. Съмнявам се адски много във всяко едно мое действие и май няма какво да ме развесели, слушам си няк'ви балади и си пия кафенцето. Мисля, че толкова несигурен не съм бил от много време.. Няк'во отвратително ми е, сдухано искам да мразя нещо, а не мога да мразя.. искам да псувам, да хейтя, да се изтормозя физически да падна и да заспя.. Не съм се чувствал така празен, безпомощен и безполезен никога, не знам какво да правя и какво ми става, но корема ми е на топка, не ми се яде, не ми се спи, постоянно нещо ме притеснява, а даже не знам какво.. Брр бахти гадното, а толкова много я обичам и съм супер щастлив с нея, но мисля, че не го показвам въобще.. Добре, че поне с нея всичко е наред..
Тъжно ми е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.