- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LUBOV !!! POMO6T
Zna4i , az mnogo haresvah edno momi4e , s koeto sme rodeni na edin den . I dvamata sme skorpioni . Vsi4ko varve6e OK i tq me haresva6e . Prekarvahme mnogo vreme zaedno i dvamata se haresvahme , no ni be6a strah oto obvarzvane . I TOGAVA TQ PO4NA DA GOVORI ZA NQKVO MOM4E OT INTERNET . Posle sprq za okolo 2 meseca . I taka doide edna 3 sedmi4na gripna vakanciq . Pisah i na 4at , i tq kaza , 4e i e zle . Na drugiq den v u4ili6te tq me mraze6e . Kaza , 4e ne govori ve4e s tova mom4e ( toi e edin ciganin , deto nikoi ne go znae kak izglejda i se kazva Axel ( Az sam Alex ) ) plaho zapo4nahme da se sdobrqvame , no ne6to i ima , tq se promeni sled taq vakanciq . Kaza , 4e ve4e ne me obi4a i be6e agresivna . Kak da se sdobrim ? Blokirala me e ot vsi4ko , osven skype , znam 4e misli za men , za6toto v4era , edin kato me ritna v korema i hodih pri lekarkata tq prez cqloto vreme sede6e v strani ot men i gleda6e tyjno , osven tova ne dava na drugite momi4eta da me obijdat . Opitva se sqka6 da dokaje , 4e ve4e ne me haresva . Az i spodelih tam za razni magii ot tozi sait : http://www.newage.bg/ i kaza , 4e sam nedorasal , za6toto tq e po golqma ot men s nqkolko 4asa . O6te q obi4am , no tq ... Kak da se sdobrim ?
P.P.
Molq bez glupavi komentari i ali bali . Pravo po temata .
aLEE BRAT tq se naduva ,prai se na nedostupna da i hoish po brazilskata duparka osven ako ne e nqkoi hode6 baga6nik...slus6ai me brad mi ne i obrushtai vni manie i tq 6te pripka po tvoq baga6nik kato surne ot vito6a :* ae brad posdravi ot DRAGOR ,PISHI MI V SKAIP mo6niq_gasar_plaiboi....ari
OK
mi nz m0i ritni q i ti v k0rema m0i pak da i d0ide akala ;]
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
кирилицата е задължителна
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last