.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Александър213
    Guest

Проблем в училището

Здравейте, от няколко месеца докато бяхме на едно състезание по баскетбол ми измислиха прякор които ако се наложи ще го споделя пред всички, но въпросът ми е как да ги накарам да не ми викат така ( по прякор ) едно от момчетата което ми го казва и тои има прякор и аз го наричам него щом тои ме обиди. Благодаря предварително ( 8-клас съм и незнам как ще издържа ако трябва да чакам до 12ти) Подходящо ли е да говоря с тях или да споредля на родителите ми.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Омг, и всичко това заради единия прякор... Какъвто и де е, много навътре го взимаш. Не отговаряш, ако ти казват прякора, а не по име и ще отмине.

И как точно ти викат

Мега фен Аватара на RapExotic
    Подходи с ирония. Измисли им и на тях прякори.

JustaLittleKid
    Guest
    Боже, боже... какви са ни били кахърите преди 5 години :Д

Не им обръщай внимание.
    Ако говориш с тях... няма да помогне. По-скоро ще ги накара още по-усилено да те наричат така.

Напрай са малко че все едно не ти пука, че ти е все едно и те ще видят че няма смисъл да ти викат така и ще спрат. И на мен по едно време ми измислиха прякор но ся спряха.Имам предвид като ти кажат така да не почваш да се нервиш штот така на тях им става интересно и продължават и пак ти казах направи са че ти е все едно и ще спрат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си