.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 121
    Мега фен Аватара на draid
    Вярно е. Повечето си приличате. Ама има и хора с принципи.

Мега фен Аватара на baby_baby
    ПРОТИВ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от eric_turner Виж мнението
    Против, разбира се. Въпреки че, в момента лично аз изневерявам, но такива са обстоятелствата. И не съжалявам, че съм изневерила, защото ''приятелят ми'' не си струва и е боклук.
    Логиката е впечатляваща.

Към претендиращия да бъде мачо - душата, липсват ти мозъчни клетки, за да говориш с мен. Стой си в ъгълчето и сваляческите реплики в стил село Долно Нагорнище си ги пробутвай някъде другаде.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Против, разбира се. Въпреки че, в момента лично аз изневерявам, но такива са обстоятелствата. И не съжалявам, че съм изневерила, защото ''приятелят ми'' не си струва и е боклук.
    Чудя се кой е по-голам боклук - този, който по думите ти е боклук или тази, която ходи с този боклук, курвулясва и се хвали по форумите с това!

По темата: Нито за, нито против. Това е тест за слабохарактерност и принципност. Трябва да го има за да можеш да отсееш стойностните хора от "боклуците".
    Последно редактирано от RapExotic : 04-18-2014 на 15:05

Ама ти сериозно ли ? Щом е боклук какъв е смисъла да си с него. Продължаваш напред и готово.

По темата: Против! Както и против то 1 път не се брой.
    Последно редактирано от Achito7 : 04-18-2014 на 17:12

Еми то попринцип е грях.. Но нали знаете, че забраненото е най-сладко! Не знам аз бих скъсала с приятеля си преди да си легна с друг..

Против съм .

Касъш с полвинката и тогава се вългаряш в леглото с друг . Толкова ли е трудно да бъде човек малко по коректен в отношенията си с другият ?!

Голям фен Аватара на Ouroboros
    За тези, които са ЗА - ок, значи сте напълно съгласни ВАШАТА половинка да се въргаля с друг/а. Странни хора има. Аз съм ПРОТИВ!

Plat0n
    Guest
    Абе против...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    ЗА!
    Ужасен си

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Въпроса е колко от вас наистина си стоят зад думите.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    а де
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

против, против и пак против ;v

Глупава тема с глупаво зададен въпрос. Въобще не трябва да става на дума за "За" или "Против" в този случай.

Против, но все пак ако наистина обичам човека до мен бих простил една чисто сексуална изневяра.
    Само веднъж.

Повечето простили 1 път го правят и след това.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Ужасен си
    Не колкото въпроса на темата, ясно е че никой няма да е ЗА нея (може и да има някакви отклонения, то и педерасти не е трябвало да има, ама се напълни с тях). Но в началото всяка връзка е малко сладникава, не се обръщат толкова внимание на недостатъците на другия, но след време малко почват да те дразнят, откриваш че това не е човека, за който си го мислил/а. Не те задоволява, дърпа те надолу, изведнъж откриваш някой с който си пасвате повече и се случва.
    n00bs

nqmam_nick
    Guest
    Разбира се, че против.. Всеки уважаващ себе си и неговата половинка няма да направи такава глупост. А и на никой не би му било приятно да спят с гаджето му, било то защото по една или друга причина, гаджето е, така да кажа, "ЗА" изневярата.

Ами като сте глупави, изневерявайте

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението

!!!
    Не съм нито ЗА, нито ПРОТИВ. Понякога просто се случва. Не, защото си го планувал или искал. Изневерявали са ми, аз също съм го правила. Еми, не е болка за умиране, преживява се. Навремето си мислех, че никога не бих изневерила, бях повече от сигурна. Още по-сигурна бях, че никога не бих простила изневяра. Да, ама не. И двете направих. Според мен е грешно да се прави когато вече имаш семейство, но преди това...си е въпрос на избор, моментно състояние, настроение, неудовлетвореност, нужда. Аз винаги съм казвала на гаджетата си да правят каквото искат, стига аз да не разбирам.
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Аз винаги съм казвала на гаджетата си да правят каквото искат, стига аз да не разбирам.
    Значи няма да имаш нищо против гаджето ти да ти лепне някоя болест, защото му се е правило секс с някоя, докато тебе те е нямало?

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Значи няма да имаш нищо против гаджето ти да ти лепне някоя болест, защото му се е правило секс с някоя, докато тебе те е нямало?
    Това влиза в частта "стига да не разбирам". Разбира се, че имам против да ми лепне нещо.Нека не преиначаваме нещата. Така или иначе, изневярата е нещо, което не може да се предотврати.
    I`m trying to make your dreams come true...

Не може цял живот да си с един и същ ... научно доказано е. Изневерявал съм и ще продължавам да го правя ... ЗА !! : )

Повече от фен Аватара на DeHu
    ^ Да разбирам,че нямаш против твоето момиче да се въргаля с други?

Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    ^ Да разбирам,че нямаш против твоето момиче да се въргаля с други?
    Ами всъщност за мен секса не е изневеря, а физическо удоволствие от което се нуждае всеки един човек. Знам че много хора не ме разбират, но една целувка с чувство може да е много по-голяма изневяра от секс без такова ... : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си