.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Bmarley
    Guest

Problem! Molq pomognete!

Zdraveite iskam da vi popitam za mnenie,pone da znam za kakvo da se podgatvqm!! Sled kato svurshim da pravim seks s priqtelq mi nie proverqvame po edin smeshen nachin [ pone predi mi beshe smeshen ] dali prezervativa e skysan .. otivame i go pulnime s voda. ii tozi put imashe 1 miniatiurna dupchica vse edno e probita s iglichka izkliuchitelno malka i toi mi kazva chee moje kato e stisnal prezervativa da se e puknal .. i che predi da svurshi go e izvadil [ no az ne sum mnogo sigurna ] i e ubeden razbirate li che nqma za kvo da se pritesnqwam che e mn malka dupchicata che nqma kak da stane i che go e izvadil .. daa ama az sum ot tezi koito se pritesnqwat i neznam zashto go poslushah i ne pih eskapel postinor ili neshto takova mi izchakah che da si napravq test utre stavat 10 dena i shte si pravq prosto vi molq za mnenie ... mnogo sum pritesnena ....

Беше ли в овулация тогава? И не го е извадил преди да свърши, убедена съм.

Bmarley
    Guest
    ami neznam az ne sledq mn takiva neshta predi 3 4 dena mi beshe svurshilo ..

Bmarley
    Guest
    i nai dobrata mi priqtelka i tq kazva da ne se trevoja che e nishto i che ot takava miniaturna dupchica nishto nemoje da stane .. nz i az kakvo da mislq veche

Според мен не би трябвало да има проблем, тъй като има ли дупчица на един презерватив то той по време на акта ще стане на ресни!!!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Презервативите са омазани със смазка която убива сперматозоидите. Все пак никой не знае дали няма някой по корав и да е оцелял. Все пак вероятността да си бременна е малка. За следващия път можете да си слагате по два за по сигурно И за всеки случай .... "Честито! Да ви живо и здраво! "

^ Само да те светна, че не са намазани с нищо такова, а и като са два те ще се търкат един у друг и ще се разкъсат.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ^ Само да те светна, че не са намазани с нищо такова, а и като са два те ще се търкат един у друг и ще се разкъсат.
    Уви обмазани са. И отвътре също. Застоялите по магазините може и да са изсъхнали, затова ако попаднете на сух не го ползвайте. Те могат и да са напукани, както се е оказало с дамата по горе. Защита на потребителите реагира веднага ако попаднете на такъв Просто го слагате и отивате там

Намазани са с лубрикант. Оле колко си прост.
    Dr. Gregory House

Намазани са с лубрикант. Оле колко си прост.
    Повече отрова са сперматозоиди отколкото лубрикант. То в прочем го пише навсякъде и всеки аптекар може да го каже Трябва да си много много глупав, за да не си се осведомил за този тъй известен факт..... Хахахахахаха
    Последно редактирано от Stoqn_Trakiev : 04-26-2014 на 16:47

Да презерватива е хуйов капан, схванах сега, ще си знам от сега нататък. Нещо друго професоре? Записвам си не за друго.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Lilanda
    Обичам да гледам как някой спори без да знае...

И ще ни светнеш ли как се казва това вещество, което убива сперматозоидите, моля те? Че ми е много интересно..

Ами за да не се излагате повече звъннете на личния си лекар и той ще ви каже

Аз смятам да ям промишлени количества от него.. Ще си го мажа сутрин на филийка с малко маргарин..

Ся ми кажи, че презервативите са намазани с БРОМ, моля те..
    Dr. Gregory House

Боже пази България... толкова много глупост....

Е така де ние се излагаме ти си велик! Моля те кажи ни, искаме да знаем и да се пазим по-добре.. Ще се абонирам в аптеката или в близката химическа лаборатория за него.. ;3
    С фишърмен, ще въртим търговия с близкия изток и Англия, само кажи, коя е магическата съставка, о велики вожде.
    Dr. Gregory House

Аз смятам да ям промишлени количества от него.. Ще си го мажа сутрин на филийка с малко маргарин..

Ся ми кажи, че презервативите са намазани с БРОМ, моля те..
    Хахахаха Брома не убива сперматозоидитеа намалява сексуалното желание. Сега аз ще си записвам Личния лекар хора... звъннете и питайте .... толкова много сексуална непросветеност крие страшни рискова за вас .... Болничките ми.

да си чувал за едно нещо наречено "ирония"?
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Lilanda
    Реших, че трябва да цитирам един съфорумник...

[20.4.2014 г. 19:41:48] Velizar Hristov: около 40-60% от фактите, които хората казват, по мои наблюдения са неверни
    [20.4.2014 г. 19:41:58] Velizar Hristov: ако им проверяваш източниците всеки път ще се убедиш

Та тъй..Искам да ми покажеш СИГУРНИЯ си източник, който твърди, че презервативът е намазан с вещество, което убива сперматозоидите..'Щото аз ако се разтърся, мога да ти покажа не един, а няколко източника, че не е така...

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Реших, че трябва да цитирам един съфорумник...

[20.4.2014 г. 19:41:48] Velizar Hristov: около 40-60% от фактите, които хората казват, по мои наблюдения са неверни
    [20.4.2014 г. 19:41:58] Velizar Hristov: ако им проверяваш източниците всеки път ще се убедиш

Та тъй..Искам да ми покажеш СИГУРНИЯ си източник, който твърди, че презервативът е намазан с вещество, което убива сперматозоидите..'Щото аз ако се разтърся, мога да ти покажа не един, а няколко източника, че не е така...
    Нау добре се разтърси и посети и сайтовете на производителите

ънлес трол.

ден

рейп...
    Dr. Gregory House

http://kondomi.bg/durex-elite-40-%D1...B8%D0%B2%D0%B8
    Ето ви едни източници
    Ето и и малко допълнителна информация като за особено глупави
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BD%D1%82

Прочетете и после си купувайте хубави

"неспермициден лубрикант" означава, че намалява половата функция на спермата, но не я убива, а и това нещо, като всеки друг контрацептив (освен шутове в корема) не е 100 % сигурен.
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си