- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem! Molq pomognete!
Zdraveite iskam da vi popitam za mnenie,pone da znam za kakvo da se podgatvqm!! Sled kato svurshim da pravim seks s priqtelq mi nie proverqvame po edin smeshen nachin [ pone predi mi beshe smeshen ] dali prezervativa e skysan .. otivame i go pulnime s voda. ii tozi put imashe 1 miniatiurna dupchica vse edno e probita s iglichka izkliuchitelno malka i toi mi kazva chee moje kato e stisnal prezervativa da se e puknal .. i che predi da svurshi go e izvadil [ no az ne sum mnogo sigurna ] i e ubeden razbirate li che nqma za kvo da se pritesnqwam che e mn malka dupchicata che nqma kak da stane i che go e izvadil .. daa ama az sum ot tezi koito se pritesnqwat i neznam zashto go poslushah i ne pih eskapel postinor ili neshto takova mi izchakah che da si napravq test utre stavat 10 dena i shte si pravq prosto vi molq za mnenie ... mnogo sum pritesnena ....
Беше ли в овулация тогава? И не го е извадил преди да свърши, убедена съм.
ami neznam az ne sledq mn takiva neshta predi 3 4 dena mi beshe svurshilo ..
i nai dobrata mi priqtelka i tq kazva da ne se trevoja che e nishto i che ot takava miniaturna dupchica nishto nemoje da stane .. nz i az kakvo da mislq veche
Според мен не би трябвало да има проблем, тъй като има ли дупчица на един презерватив то той по време на акта ще стане на ресни!!!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Презервативите са омазани със смазка която убива сперматозоидите. Все пак никой не знае дали няма някой по корав и да е оцелял. Все пак вероятността да си бременна е малка. За следващия път можете да си слагате по два за по сигурноИ за всеки случай .... "Честито! Да ви живо и здраво! "
![]()
^ Само да те светна, че не са намазани с нищо такова, а и като са два те ще се търкат един у друг и ще се разкъсат.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Уви обмазани са. И отвътре също. Застоялите по магазините може и да са изсъхнали, затова ако попаднете на сух не го ползвайте. Те могат и да са напукани, както се е оказало с дамата по горе. Защита на потребителите реагира веднага ако попаднете на такъвПросто го слагате и отивате там
![]()
Намазани са с лубрикант. Оле колко си прост.
Dr. Gregory House
Последно редактирано от Stoqn_Trakiev : 04-26-2014 на 16:47
Да презерватива е хуйов капан, схванах сега, ще си знам от сега нататък. Нещо друго професоре? Записвам си не за друго.
Dr. Gregory House
Обичам да гледам как някой спори без да знае...
И ще ни светнеш ли как се казва това вещество, което убива сперматозоидите, моля те? Че ми е много интересно..
Ами за да не се излагате повече звъннете на личния си лекар и той ще ви каже![]()
Аз смятам да ям промишлени количества от него.. Ще си го мажа сутрин на филийка с малко маргарин..
Ся ми кажи, че презервативите са намазани с БРОМ, моля те..![]()
Dr. Gregory House
Е така де ние се излагаме ти си велик! Моля те кажи ни, искаме да знаем и да се пазим по-добре.. Ще се абонирам в аптеката или в близката химическа лаборатория за него.. ;3
С фишърмен, ще въртим търговия с близкия изток и Англия, само кажи, коя е магическата съставка, о велики вожде.
Dr. Gregory House
да си чувал за едно нещо наречено "ирония"?
Dr. Gregory House
Реших, че трябва да цитирам един съфорумник...
[20.4.2014 г. 19:41:48] Velizar Hristov: около 40-60% от фактите, които хората казват, по мои наблюдения са неверни
[20.4.2014 г. 19:41:58] Velizar Hristov: ако им проверяваш източниците всеки път ще се убедиш
Та тъй..Искам да ми покажеш СИГУРНИЯ си източник, който твърди, че презервативът е намазан с вещество, което убива сперматозоидите..'Щото аз ако се разтърся, мога да ти покажа не един, а няколко източника, че не е така...
ънлес трол.
ден
рейп...
Dr. Gregory House
http://kondomi.bg/durex-elite-40-%D1...B8%D0%B2%D0%B8
Ето ви едни източници
Ето и и малко допълнителна информация като за особено глупави
http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BD%D1%82
"неспермициден лубрикант" означава, че намалява половата функция на спермата, но не я убива, а и това нещо, като всеки друг контрацептив (освен шутове в корема) не е 100 % сигурен.
Dr. Gregory House