.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Knolly
    Guest

Post Тя е абсолютно всичко за мен !

Здравейте. Реших да ви споделя своята история с надежда да намеря правилния път към успеха.
    Всичко започна преди 2 години, запознах се с момиче с което никога не съм си представял, че ще имам нещо общо, но ето, че се случи. Започнахме да излизаме, забавлявахме се, правихме неща, който не са свързани с пари, лукс, кафета както 80% от двойките днес правят. Дните минаваха, а аз все повече и повече се влюбвах и привързвах към нея. ( Искам да добавя само, че тя е първата ми любов ) Всичко беше перфектно до момента в, който не започнах да я ревнувам наистина много. Постоянно следях къде ходи, с кой е, какво прави. От там започнаха караниците и постоянните спорове. Студенти сме първа година и учим в един град, но всъщност аз съм от Бургас а тя от София. Да бъда далеч от нея беше най-ужасното ми преживяване. Weekend-ите бяха кошмар. Все някак винаги се оправяхме, за ден, два. След това всичко на ново. И така моята ревност съсипа най-красивото нещо, което някога ми се беше случвало. Тя ме обича, убеден съм в това, защото имаме много общи познати, които споделят с мен, че тя се съсипва без моето присъствие. Искам да се съберем отново, но ми трябва съвет, как да се променя. Как да спра да я ревнувам толкова, вярвам и, но въпреки всичко ме е страх.
    Ще съм ви много благодарен, за ценни съвети.

ревност=липса на доверие
    доверието трудно се печели...осъзнай се, ако иска да е с друг ще бъде, но щом е с теб занчи има някаква причина.
    Който търси намира...дай да не се гоним, че ще се хванем... хората са го казали.
    Ако си търсиш причина да я ревнуваш - ще намериш.
    Просто се осъзнай и си поговорете

Супер фен Аватара на RiB
    Не е всичко за теб. Само така си мислиш.

ти си вманиячен.
    Щом ти е първата любова - няма да стане.. не може..

самото заглавие на темата показва, че не сте един за друг... ревнуваш, искаш да се промениш - все грешни и неправилни неща. сорри, ще я преудолееш

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Как да спреш да ревнуваш? Много лесно е.
    Отърси се от нея стани непукист и си помисли.. Реално и да я ревнуваш... променяш ли нещо? НЕ! Само се карате.. И защо? Защото си несигурен в себе си.. и в нея, а това не е мъжко. За това си отгледай топки, стегни се и престани да я ревнуваш. Защото и да си съдереш задника да ревнуваш, тя ако иска да се ебе, ще се ебе и не можеш да я спреш.
    По-добре насочи тая енергия на друга страна, че най-много да я нервираш и верно да се наебе, барем да има за к'во да я ревнуваш..
    Като я ревнуваш я отблъскваш..
    И се тормозиш.
    Просто престани от ревност хубаво няма. А и щом ти е първата любов, спокойно, още много ще има..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Бих ти казал да и имаш повече доверие и, че щом те обича не би трябвало да я ревнуваш, но след тази тема немога: http://www.teenproblem.net/forum/sho...ки-Защо

Голям фен Аватара на Starless
    Напомня ми за това - https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...34596012_n.jpg

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Anarchy е с бан.
    Корабе, ти си следващият, ако не се запреш... веднага.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на 102
    корабат ште путъне маи

Ако обичаш истински това момиче просто СПРИ да ревнуваш !!! Кое предпочиташ като някакъв та*пак да вървиш след нея да не и даваш глътка въздух и тя да стои ли ? та това си е жив мазохизам ... просто спри не го прави ако я обичаш !! Остави я да прави каквото и е на сърце ... Ако имаш някакви подозрения просто я попитай но е много грозно да я следиш ... !

Knolly
    Guest
    Оправих абсолютно всичко, не мога да повярвам, че тя ми даде последен шанс. Искам да благодаря на тези, които ми дадоха позитивни отговори, защото имаше и такива , за които явно, щом има проблем това означава, че трябва да я "преживея".

Ако не искаш отново да съсипеш всичко, оцени шансът, който си получил и спри да тормозиш момичето с тая ревност!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Прекалено много ревност съсипва всичко
    Тя дала ли ти е причина да я ревнуваш? Просто и тя си има личен живот и не може непрекъснато да бъде с теб.
    А щом ти е дала последен шанс-не го пропилявай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си