.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Краде дрехите ми

Незнаех къде да поместя темата и реших тука. Живея с брат си заедно. Ние живеем сами, защото нашите са в чужбина. Той е по-голям от мен. Има си хоби да ми носи дрехите. Взема от гардероба и облича някоя моя дреха. Всяка нощ носи моя нощница. Дразни ме това, че взима дрехите ми и ги носи. Как да се разбера с него да престане?

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Травестит

взимай му и ти неговите

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Снимай го тайно и качи снимките във фейсбоклука.

Мега фен Аватара на baby_baby
    откачено хоби

Мега фен Аватара на RapExotic
    Някой биха казали, че е кросдресър, други, че е травестит, но всъщност е най-обикновен педал. Сподели с приятелите му какви ги върши, че да се осъзнае малко.

дай му списък с магазините, от които си купуваш дрехи и му кажи сам да ходи да си купува

Цитирай Първоначално написано от ladyTania Виж мнението
    Има си хоби да ми носи дрехите. Взема от гардероба и облича някоя моя дреха. Всяка нощ носи моя нощница. Дразни ме това, че взима дрехите ми и ги носи. Как да се разбера с него да престане?
    Тук за малко да се попикая от смях Още като видях заглавието...просто трябваше да вляза...

Я го стегни малко, викни му някоя твоя приятелка кажи извънреден случай "Помагай" .....

Той ти е брат .. поговори с него ,че не ти е приятно и да престане . Действай тактично ! Кажи ,че го разбираш ,но не искаш да продължава и мисля ,че ще те разбере .
    Не слушай по-горните мнения - това ще го нарани и по-лошо ще стане .

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Той знае ли, че ти знаеш? Имал ли си е накога приятелка и говорил ли е някога за момичета ? Според мен брат ти е гей и най - добрия вариант е просто да поговориш с него. Може би точно от това има нужда.
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Супер фен Аватара на Christinna
    Купи му като твойта нощница.

Снимай го, качи го в Youtube и прати линкове на всички, които познаваш

Цитирай Първоначално написано от Ronney Виж мнението
    Той ти е брат .. поговори с него ,че не ти е приятно и да престане . Действай тактично ! Кажи ,че го разбираш ,но не искаш да продължава и мисля ,че ще те разбере .
    Не слушай по-горните мнения - това ще го нарани и по-лошо ще стане .
    Прочетох мнението ти и след това отидох до съседната стая да говоря с него. Обясних ми, че не ми е приятно да ми носи дрехите. Той ми обясни, че му харесват женските дрехи и, че няма, как да спре да носи женски дрехи. Казах му, че го разбирам. Тогава стигнах до извода, че може да му купя за него дрехи. Предложих му идеята да му купя. Той се съгласи и ми даде пари. Проблема е решен и двамата сме доволни.

Супер фен Аватара на Christinna
    .. and they lived happily ever after

Цитирай Първоначално написано от Wikzinka Виж мнението
    Той знае ли, че ти знаеш? Имал ли си е накога приятелка и говорил ли е някога за момичета ? Според мен брат ти е гей и най - добрия вариант е просто да поговориш с него. Може би точно от това има нужда.
    Брат ми не е гей. Приятелка е имал. Бяха заедно една година и тя го заряза. Трудно прие раздялата. Сега иска да си даде почивка от връзките.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от ladyTania Виж мнението
    Приятелка е имал.
    С тези женски дрехи, трудно ще намери нова.

отидете на пазар заедно и му купи на него

fuckerman
    Guest
    Снимай го и го дай да му/и се възхитим :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си