.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    elianna
    Guest

Пазете и ценете своята девственост, момичета!

Споделих това и в друг сайт, но засега публикуваните коментарите са негативни. Във въпросния сайт и дори тук, четях историите на много млади момичета, които по някакъв начин се срамуват от девствеността си. Сега пускам целия текст така, както го написах първоначално.
    Лично аз също съм девствена и съм на 21, но по никакъв начин не се срамувам от това, даже напротив. Всички истории които прочетох момичетата се срамуваха от това, не за друго, а защото може някое момче да ги помисли за задръстени или да не иска да бъде с тях именно заради това. Аз пък ще ви кажа, че сте в голяма грешка. Аз имам приятел и след като прочетох тези истории го попитах дали това, че съм девствена му пречи по някакъв начин. Оказа се точно обратното. Така че искам да кажа на всички момичета и момчета които имат девствеността за нещо срамно и лошо, че това не е повод да се срамуваш от околните само защото някой не ти е наврял нещо някъде! Когато срещнете човека за вас той много ще се зарадва за това, че ще споделите това с него. Така че горе главата и не се давайте на тия кифли където се опитват да се подиграват с вас. Написах го за да разберете, че трябва да сте горди с това което сте, а не да се опитвате да се доказвате на хора на които не им пука за вас! <3

Момчето ми не е девствено и сме заедно от 2 години и половина.
    Моля без негативни изказвания.
    Последно редактирано от elianna : 08-12-2014 на 15:11

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ебете се, момичета, забавно е. Плс.

Мега фен Аватара на draid
    Виж сега заедно сте от 2.5г и още не сте правили секс ? Какво ви има бе хора ? Или какво ти има на теб ? Държиш момчето без секс 2.5г ? Защо ? Знаеш ли какво изпускаш ти самата ? Ще ти отговоря откровено, аз не бих чакал някоя 2.5г какво остава да е на такава възраст. В една връзка хората се сближават истински едва когато правят секс, вие сте си приятели дето гледат филми и се целуват нищо повече. А тоя твоя приятел след като не е девствен и те чака 2.5г или е луд/лудо влюбен или ти кръшка и ти маже очите яко. Ама лично аз не си представям как ще съм лудо влюбен и ще чакам 2.5г, то утре ще умра от нещо и за какво съм чакал ? А ти за какво чакаш ?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Виж сега заедно сте от 2.5г и още не сте правили секс ? Какво ви има бе хора ? Или какво ти има на теб ? Държиш момчето без секс 2.5г ? Защо ? Знаеш ли какво изпускаш ти самата ? Ще ти отговоря откровено, аз не бих чакал някоя 2.5г какво остава да е на такава възраст. В една връзка хората се сближават истински едва когато правят секс, вие сте си приятели дето гледат филми и се целуват нищо повече. А тоя твоя приятел след като не е девствен и те чака 2.5г или е луд/лудо влюбен или ти кръшка и ти маже очите яко. Ама лично аз не си представям как ще съм лудо влюбен и ще чакам 2.5г, то утре ще умра от нещо и за какво съм чакал ? А ти за какво чакаш ?
    Точно.
    Не разбирам с чий акъл твоя седи и те трае две години и половина, че и не му пречи. Дали случайно не са го отвличали извънземни? А теб?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Не виждам проблем да си и до 40 ако искаш, но да държиш авера ти на сухо почти 3 години, явно нещо не е наред и с двамата. Сигурна ли си, че не е импотентен?
    n00bs

anonymous708973
    Guest
    Не обичаш ли приятеля си?

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Дано това за момчето да е трол...

Супер фен Аватара на socareless
    мн симпатично е как си вярваш, че е бил на сухо 3 години

Голям фен Аватара на Ouroboros
    С тази тема едва ли не заявяваш, че секса е нещо, от което трябва да се срамуваме, а девствеността е нещо, с което трябва да се гордеем. И какво, смяташ до 40 годишна да не го правиш? Ами приятеля ти? Дали ще издържи цял живот на сухо?

Голям фен Аватара на Slobbery
    Напусни сектата в която си.
    Секса не е нищо грешно,а нещо красиво.
    ДА,не е нормално да си на 14 и да правиш секс.
    Но още по НЕНОРМАЛНО е да си на 21,да си имаш приятел от 2г и да си девствена.
    + това силно се съмнявам дали той ти е верен...леко е невъзможно.. Както казах,ако не сте в секта..... хах

~

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Slobbery Виж мнението
    Напусни сектата в която си.
    Примерно
    Две години и половина без секс : О

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Авторката явно е дългогодишна горда члеинка на Клуба на фригидните и психически объркани жени.
    Welcome to the Jungle...

Това вижданията на коя религия са?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Авторката явно е дългогодишна горда члеинка на Клуба на фригидните и психически объркани жени.

Остава да стане и върла феминистка !

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Това вижданията на коя религия са?
    Защо ли винаги съм се чудил на малоумните ограничения които стоварват почти всички религии. Трябва ни нещо по-новичко май.

Мега фен Аватара на xoxi
    Девствеността нито е нещо, от което човек трябва да се срамува, нито пък нещо, с което трябва да се гордее.
    Имаш възможност и ти се прави секс - правиш.
    Нямаш възможност или не искаш - не правиш.
    Понякога е въпрос на избор, понякога е на шанс. Защото ако имаш проблеми с общуването с другия пол, не си сигурна в себе си, не се харесваш, не се поддържаш и т.н. и т.н., ще гледаш да извъртиш нещата така, че липсата на секс да е поне повод за гордост. От друга страна може да вярваш в правилния/единствения и машинално да режеш всеки, който е забравил да си вземе коня със себе си. Няма лошо като цяло, де. Но на мен започва да ми заприличва на гей историите - това парадиране, това търсене на одобрение... Нека всеки си прави каквото иска, на другите и без това не им пука.

Не разбирам какво толкова се гордеете с девствеността си. Защо трябва да се гордея/срамувам от нея? В смисъл, и аз не мисля, че на 13-14 е много подходящо да се прави секс, но като чуя ''евала'' за това, че някой е девствен над 18 ми се повръща. Нищо лошо не виждам в това, но евала за какво? Нещо не разбирам, поздравявате някой за това, че не е задоволен ли, че пропуска огромно удоволствие?
    Въобще, изобщо не разбирам защо секса е толкова анатемосван, като си е просто нормална, основна функция. От лични наблюдения, секса наистина прави хората по-щастливи и ако имаш обща сексуална култура (има такава тема дори, сериозно) нито няма да доведе до бременност, нито до някоя болест.
    В заключение, поредната простотия.
    п.п Видях ти я в сподели.нет историята, между другото.

А аз не мога да разбера какво я нападнахте всички? Щом момичето иска да се пази, да се пази. Какъв ви е проблема. За вас не е нормално,че е на 21 и е девствена, а за нея не е нормално, че сте на по 15-16 и не сте девствени. Има си различни възгледи и за нея е важно това да опази девствеността си ,тя се гордее с нея и няма нищо срамно в това. Срамно е , че вие я съдите за начина на живот, който тя е избрала ! Това за нея е начин да разбере дали е намерила правилния човек.
    Да,секса е съставна част от всяка връзка, но НЕ Е най-важното и НЕ Е основен, определящ компонент. Ако , не дай си Боже , половинката ви остане инвалид от кръста надолу и не може да го вдигне, ще го зарежете ли , защото не може да правите секс, въпреки че сте заедно от 5-6 години примерно и се обичате ...?
    Идеята ми е че момичето е напълно в правото си и не и вкарвайте филми, че момчето и не я чака, защото ако наистина мисли, че тя е жената за него ще чака и още как. Това, че вие не издържате да не "топнете чушката" , не означава, че всички са като вас...
    Аз също оценявам, че на една връзка са нужни сексуални контакти и намирам воденето на полов живот за нещо нормално , но това не значи, че ще седна да съдя момичето за неговия избор...
    Все пак и масата от 12-13 годишните момиченца правят секс, защото приятелките им са им казали колко са тъпи и смотани, защото не правят секс ... )
    Човек оцелява, когато е себе си и не изневерява на своите възгледи за живота... Когато се изгуби в образа на другия в старание да му се хареса, там свършва истинския живот и започва безмисленото съществуване !
    Просто спрете да съдите хората за техните избори

Мега фен Аватара на RapExotic
    Никъде не каза защо не си правила секс. Ти ли не искаш или човекът до теб? Или просто има някакъв друг проблем? Най-важен е въпросът "защо", а не както горните потребители обръщат внимание само на това "дали си" или "не си" правила секс.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Chimairah Виж мнението
    А аз не мога да разбера какво я нападнахте всички?
    Хич на никого не му пука няква кога се е проебала и дали въобще го прави. Съдим, защото държи момчето на сухо две години и половина. Ще се получи най-накрая като в „Американска девственица“.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Тоз човек не знам как го прави, ама винаги съм на 100% съгласна с него.
    Мацка, виж са, ако мислиш, че т'ва момче ти е вярно като гълъб, 99% си се объркала. Не ти се карам за т'ва че на 21 години си девствена, т'ва си е твой проблем. И да, проблем е, защото не мисля, че ти е през оная работа дали гаджето ти кръшка или не.

аз мисля, че нещо не ти е наред на теб ... вашите май са те удряли по главата повече отколкото трябв и това ти се отразява така о.О
    а за момчето...ами изобщо не съм сигурна, че той не е правил секс през тези 2 години...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Олееее майкооууууууууу. Чак ме комплексира! Я бегай от тук. Темата ти е неадекватна сега в 21 век.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chimairah Виж мнението
    А аз не мога да разбера какво я нападнахте всички? Щом момичето иска да се пази, да се пази. Какъв ви е проблема.
    Просто спрете да съдите хората за техните избори
    Аха, значи тя е пуснала тема, за да ни дава акъл, ама ние не можем да отвърнем със същото?
    Я се скрийте с тия правила какво може да се прави и какво не. В интернет ли е - в интернет е, мога да съдя, да оплювам, да се съгласявам, да защитавам, да подлагам на съмнение, да се смея, да разпространявам и т.н.

Отказвам да приема мнението на човек, който цени повече едно имагинерно нещо, чието материално изображение е някаква си ципа, отколкото партньора си. И познай - имам пълното право да не го приемам!

Абе правете ама не от 14 годишни пилки

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аха, значи тя е пуснала тема, за да ни дава акъл, ама ние не можем да отвърнем със същото?
    Я се скрийте с тия правила какво може да се прави и какво не. В интернет ли е - в интернет е, мога да съдя, да оплювам, да се съгласявам, да защитавам, да подлагам на съмнение, да се смея, да разпространявам и т.н.

Отказвам да приема мнението на човек, който цени повече едно имагинерно нещо, чието материално изображение е някаква си ципа, отколкото партньора си. И познай - имам пълното право да не го приемам!
    Теб пък колкото пъти те срещна някъде, все се заяждаш с някой и все използваш някакви фрази, които изобщо не са на място в дадения случай .... Аз имам чувството, че ти влизаш тук не да пишеш и да помагаш на хората, а само да се заяждаш с тях колкото да си запълниш ежедневието...
    Не съм сигурна за какви правила говориш, тъй като не съм видяла някой в случая да говори за "правила какво може да се прави и какво не".
    Тя е създала темата не за да дава акъл на някой, на който очеизвадно му липсва... прото споделя своята история... Тя не казва всички да си стоят девственици до 150 години... просто идеята е да чакат някой наистина специален... не да си дадат междукрачието на някакъв кретен, който ще ги изч*ка и ще ги зареже след това... идеята е, че ако един мъж не приема това, че не си готова за нещо, значи не си заслужава да му подаряваш първия си път...
    Всяка(която не се е отворила на 12-14 естествено) ще се съгласи с мен, че ,незавимо дали е останала с този човек, или е сменила още няколко от тогава, първият път винаги е нещо, което се помни... и е хубаво да останеш с един приятен спомен, отколкото да се отдадеш на някой, който просто да прави секс с теб и да те зареже...
    Аз отказвам да приема мнението на човек, който е БЪЛГАРИН на 20 ГОДИНИ и използва думата "имагинерно" , вместо нейният прекрасен български еквивалент... И познай - имам пълното право да не го приемам, защото сме в нашата България и имаме прекрасен български език, в който думата "имагинерно НЕ присъства.... И дори не мисля,че е използвана на правилното място : )
    А някои от вас не дават акъл.. просто се подиграват ... аз не видях при нея да присъства някаква злоба и подигравка към тези, които са решили да правят секс....
    Искам да обърна внимание на ето това изречение: " искам да кажа на всички момичета и момчета които имат девствеността за нещо срамно и лошо, че това не е повод да се срамуваш от околните само защото някой не ти е наврял нещо някъде "
    Когато едно ДЕТЕ на 12-13 години влезе и прочете това ще си каже " нека ми се подиграват тея от моя клас, че не съм правил/а секс... аз пък ще се запазя за някой по-специален " , вместо да се отвори на 12 и на 16 вече да е мама/тати ....
    Е, да .. но като прочете всички подигравателни коментари, ще си каже " я аз по-бързо да направя с някой секс само и само да не съм девствен/а, за да спрат да ми се подиграват.. на цели 12(13) години съм, а още девственик(ица) .. тцтц срам ме е да изляза навън... "
    Ето за това, драга моя, обществото ни продължава да запада и да се руши ... Заради тези , които подстрекават секса на по 12-13-14 години, пушенето, пиенето .. а дори да не го подстрекават.. не се сещат да добавят в коментарите си едно "разбира се, става въпроз за възраст над 16-17 години"... за това чета теми "харесвам едно момиче ама тя пуши пие и се друса, а аз искам да спре.. на 15 години е" ...
    За протокола, изобщо нямах намерение да си правя труда да отговарям на изтърканото "Ще си правя каквото си искам" .. просто ми стана смешно как наистина само обикаляш из форума и се чудиш с кого за какво да се заядеш всеки път, когато влезеш ... : )
    Както и да е ... без лоши чувства, повече няма да се занимавам с този спор, тъй като съм тук, за да давам съвети на хората и да се забавлявам, а не да удовлетворявам желанието ти да си разнообразиш ежедневието като се караш с някого.
    Пожелавам ти лек и приятен ден! : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си